Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

máris váltasz?
ha valaki tudna drz400sm gépet fekete színben ne tartsa magában
500ezerig, rendszám nélkül, ha kicsit ütött-kopott nem gáz, csak egyben legyen
akár sm kerekek nélkül is érdekelne
köszi!
Generátorok tekercselése sokéves gyakorlattal, garanciával!
Az alkatrészek cseréje postai úton megoldott!
További részletek, cím: http://indukcio.uw.hu
Telefon: 06 30 262 5500
Sziasztok!
Suzuki drz 400 E, S, SM re való csomagtartók eladók!Bolti ár töredékért kaphatóak!Több darab vásárlása esetén árengedmény van!Elérhetőségem adatlapomon!
hello!

Nemtudom fűzött vagy alu érdekel, hirdetéseim közt találsz SV kerekeket

üdv Edem
1 képet tudtam küldeni
én 1 hosszú földutas utcában lakom és állandóan tapad rá a por, havi 1x takarítom, terepen is használom, tavasz óta van meg a lánc, 4500km-rt mentem vele nyúlik, de nem vészes.
inkább veszek 2 gyűrű nélkülit évente rá mint egy gyűrűset 2 évente
kalmar001@monornet.hu
Hali. Én lehet h eladom az enyémet. Nemrég vettem ki a gépből, mert eljött a dagonya ideje. Ha érdekel majd teszek fel képeket, vagy add meg a mail címed.
A lényeg,hogy 3D-ben nyomd!

Adapter
Hamarosan lesz 3D-s DRZ videóm
Addig nézzétek mit vettem legalábbis a 3D adaptert.
Beszarás!
Nem kell más mint egy kétszinű 3D-s szemüveg "2000Ft"

panasonic 3D kamera kezdőknek!
vegyél o gyűrűs rk-t 18E körül, az megéri. Sima lánc is kb 12-14 és nyulik sokkal jobban szerintem.
bírja. Nekem cz gyürü nélküli van. nem nyúlik jobban mint a gyári nyúlott. mondjuk én azt is meg ezt is fújom állandóan.
és vajon az iszonyatos mennyiségű port, és sarat is bírja?
szerintem megéri, nekem az van, fele annyiba se kerül mint egy o gyürüs de fele annyi időt ki is fog bírni abban biztos vagyok.
Sziasztok.
Szeretnék venni supermoto szettet E-hez.
Nem tud valaki eladót?

Attila
Sziasztok!
Szerintetek megéri O -gyűrű nélküli láncot venni? Vagy amennyivel olcsóbb annyival rosszabb is?
Szia! Köszi a tippet, ha nem lenne jó a csiríz, körbekérdek itt a városban, h árulnak-e
minek ide ilyen drága csodatrutyi csiriz mért nem jó az is megragassza és sokkal olcsobb
Két komponensü Diamant gitt nevü Alu ragasztoval ha bekened (természetesen alapos tisztitás után)a siker garantált
igen már rájöttem köszi.
én annélkül probáltam.
dekompresszorral.vágod?
Mi az ára a dobnak? 06/30/500-5308 ez a számom csörgess meg visszahívlak!
szólok ha eladom
Jesszus... Elég ciki de google-ba kellett megnézem, hogy mi is pontosan a csiríz... még ma kipróbálom ha lesz rá időm, de holnap mindenképp, köszi!