Nincs valakinek Leo Vince x3 sportdobhoz való felfogatója? (ami a dobot tartja) Vagy honnan lehetne ilyet szerezni, mert nekem nem a gyári felfogató van fenn és nem a legjobb?
sziasztok van egy suzuki dr 600-asom és csak félgázon hajlandó pörögni,ha ráhuzom padlóra inkább durrog és mekeg nem huz,szoval jobban megy ha egyel feljebb kapcsolok nem érdemes huzatni.Ha tudtok segitteni nagyon megköszönném
Köszönöm a gyors választ 2N! Egyébként 2004-es a gép és E betűs, szóval nem egy régi darab, bár nekem még ettől fiatalabb masinám nem volt...Kicserélem a csavart is és veszek valami állat csavarrögzítőt is, de még supermoto szettet is szerzek a hetek folyamán és ezzel hátha csökken a rezonancia és a csavarok lazulása is! Idomszettet tud rá valaki elérhető áron?
Legyen! De plusz a postaköltség, mert én somogy megyében lakom és kicsit költséges lenne nekem addig elvinni, vagy neked eddig eljönnöd érte. Ha jó, akkor adj egy elérhetőséget és elpostázom neked!
Régebbi DRZ-knél gyakori, állítólag az újabbaknál gyárilag menetrőgzítős.
Keress vissza a fórumon, többször volt téma. A lényeg (mert többre nem emlékszem): cseréld a csavart ÚJRA, erősebbre (csavarboltban kapsz, biztos segítenek is), ragaszd be őket valami jobb minőségű csavarrögzítővel. Itt a fórumon konkrét típusról is volt szó. Ragasztós boltban segítenek. Jobb csavarboltban ragasztót is szoktak árulni. Menetrögzítős ragasztás után is szétszedhető lesz, csak nehezebben.
Heló!
4 hónapja vettem egy DRZ-t és mentem vele vagy 2szer 80 km-t. Aztán eléggé áron alul vettem, gondoltam kell rá majd költeni, de nem gondoltam, hogy 2szer ugyan arra kell majd, ezért a segítségeteket kérem, nehogy harmadjára is erre kelljen. Szóval a motor bal oldalán van ugye az alaplapi tekercs ami felel a töltésért, stb. Ezt ha jól emlékszem 3 csavar fogja, és nekem az egyik csavar már 2szer kilazult, ezzel teljesen tönkretéve, ledarálva a tekercset. és ez a mutatvány végbemegy olyan 60-80km alatt. Mi a szart csináljak? Ha beleragasztom az garantáltan nem jön ki? Mi lehet a baj?
Kérem, valaki aki találkozott már ilyen problémával válaszoljon!
azt hiszem nyomni kell hosszabb ideig a time mod ot akkor alá lesz húzva az óra és aztán a set time/tripel tudod változtatni hogy másodperc perc óra aztán a +/- adjustal tudod állítani őket és végül a time mod al tudod élesíteni. ha jól emléxem
Sziasztok! Tegnap tettem fel pár eladó cuccot, ide fórumra! Szándékosan nem írtam árakat, mert nem igazán tudom, hogy ezek a dolgok milyen árban mennek! Ezért mondjatok rá egy árat, és, ha az megfelel nekem is, akkor szerintem simán megfogunk egyezni!
A gyerek kikanyarodott elém egy audival. Defenzíven vezetek, amikor hirtelen megjelent, elrántottam a kormány picit de megállt. Egy pillanatra, pont annyira, hogy ne menjek át a másik sávba... Ekkor hirtelen mégis elindult. Direkt sem tudott volna jobban "elütni".
Combcsonttörés, velőűrszeg. Az első vékony volt, eltört. Úgy kellett kihalászni a darabját a combcsontomból. A törés meg nem forrt össze a mozgás miatt. Most van bennem a második "vas", ha végre összeforr a törés kiveszik. Azóta elég szar, már sosem lesz rendben teljesen...
Nincs valakinek Leo Vince x3 sportdobhoz való felfogatója? (ami a dobot tartja) Vagy honnan lehetne ilyet szerezni, mert nekem nem a gyári felfogató van fenn és nem a legjobb?
köszi