amúgy meg rohaggyon meg az eső! majsán szarrá áztam 2szer is a suzuki kupán. lehet most is kéne vinni bukót csimmát annak ellenére h nem lesz motor, hátha megszán vki vagy ha másnem sárba jobb lessz abba tapicskolni
ja azt elfelejtettem h gáboréknak tán lesz sátruk, tehát ha másnem ott esz minket a fene
no mind1 mi ott leszünk ha esik is... ha anyámék közbe nem újítanak be vmit. de nem hagyom
Ne feledjétek, 09.19-én kerül megrendezésre a 2010-es SUZUKI Enduro Márkakupa sorozat második futama az újszilvási Cross pályán ( és Környékén ) Nevezni 9.00-tol lehet, a pályát terveink szerint 10.00-kor nyitjuk meg. 12.00 szeretnénk elrajtoltatni a SUZUKI enduro futamot, amelyet a cross futam, majd az enduro open futam követ. Levezetésként a quadosoké a pálya, ők a szűk szakaszok miatt csak a cross pályát használják majd. Szeretettel várunk mindenkit aki szereti a homokban motorozós műfajt, akár saját képességeit akarja próbára tenni, akár nézőként érdeklődik.
Az olajszint miatt ne aggódj.
Haverék addig hajtották, míg a végén 0,5 l olaj maradt benne, azt is túlélte. (Persze szinte soha nem cseréltek benne olajat, ebből látszik, hogy a DRZ igazi túlélő.) Az olajfogyasztás az olaj típusától is függ, nem feltétlen jelenti, hogy kopott a motor.
üdv.
elképzelhetö bár esöt mond gazdagon és abban esetbe nem nagyon van kedvem toporogni mert csaj vagyok
majd lök már egy teloszámot hogy meg tudjalak csörgetni
mert NEM tudom szállítani a motort.
Norbival meg nem tudom mi van