Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még nem tudom mi lesz
mert NEM tudom szállítani a motort.
Norbival meg nem tudom mi van
egyre jobban hangzik
kitudja a végén én is felakasztoma motort és leviszem meg mutatni
azt majd te hajtod ha akarod
amúgy meg rohaggyon meg az eső! majsán szarrá áztam 2szer is a suzuki kupán. lehet most is kéne vinni bukót csimmát annak ellenére h nem lesz motor, hátha megszán vki vagy ha másnem sárba jobb lessz abba tapicskolni
ne akarjá má mindenkit megrontani
csak csurgassá a második felit meg hagyd meg az amatőröknek ( nekem )
Öööööööö,dugni is lehet,vagy csak nyálat csurgatni
beállhatsz majd közéjük pompomozni
hajrá hajrá salgótarján!
jut eszembe csajok
oké én meg hagyom a meglepetés erelyének
csak meg ne lepödjek kur...ra
ja azt elfelejtettem h gáboréknak tán lesz sátruk, tehát ha másnem ott esz minket a fene
no mind1 mi ott leszünk ha esik is... ha anyámék közbe nem újítanak be vmit. de nem hagyom
he te indulsz akkarod hogy pom-pon lány legyek
hajrá Bundi hajrá B U N D I hipp hipp hurá ,
Szia, 2db index és a gumi lábtartó betét érdekelene.
Itt az email címem,hogy a részleteket megbeszéljük:
vbandit kukac freemail pont hu
köszi!
Szia köszönöm,sajnos 5 napig nem voltam net közelbe,és közben vettem dühömbe 2 db -ot!
Sziasztok !
Az S-es tipusba érdemes kicserélni a légszürőt, sport légszürőre ?
Lenne tőle valami változás ?
Kössz !
Sziasztok!

Ha valakit érdekelne nem sokat futott enduro gumi... Mitas E-08. 20000 párban irányár.

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Suzuki Enduro Márkakupa II. futam Újszilvás

Kedves Motoros barátaink !

Ne feledjétek, 09.19-én kerül megrendezésre a 2010-es SUZUKI Enduro Márkakupa sorozat második futama az újszilvási Cross pályán ( és Környékén ) Nevezni 9.00-tol lehet, a pályát terveink szerint 10.00-kor nyitjuk meg. 12.00 szeretnénk elrajtoltatni a SUZUKI enduro futamot, amelyet a cross futam, majd az enduro open futam követ. Levezetésként a quadosoké a pálya, ők a szűk szakaszok miatt csak a cross pályát használják majd. Szeretettel várunk mindenkit aki szereti a homokban motorozós műfajt, akár saját képességeit akarja próbára tenni, akár nézőként érdeklődik.

Üdv,

A RODEO RIDE 34 Csapata
Vazze, most hogy jobban megnézem az tényleg egy porlsztó alkatrész! De mit csinálhat? Rá akarok próbálni egy Keihin karbit, de azon nincs ilyen!
Helló.

Ti hány km után szoktatok olajt cserélni? Vagy hol ajánlják a cserét?
koszi szepen a gyors valaszokat, kicsit megnyugodtam :D most mar sasolni fogom ezerrel :)
TÚLÉLŐ
Az olajszint miatt ne aggódj.
Haverék addig hajtották, míg a végén 0,5 l olaj maradt benne, azt is túlélte. (Persze szinte soha nem cseréltek benne olajat, ebből látszik, hogy a DRZ igazi túlélő.) Az olajfogyasztás az olaj típusától is függ, nem feltétlen jelenti, hogy kopott a motor.
üdv.
neeeee
a csajok bírják az esőt! viszek 2őt is...muterommal együtt 3mat
06 30 440 1978
elképzelhetö bár esöt mond gazdagon és abban esetbe nem nagyon van kedvem toporogni mert csaj vagyok
majd lök már egy teloszámot hogy meg tudjalak csörgetni