Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

döntsd el jobb oldalára,kicsit tisztitsd meg a repedést,és kend be CSIRÍZZEL,várj vele 2-h míg megköt,és már használhatod is!
Sziasztok!

A bal hűtőm az alsó illesztésnél minimálisan megvan repedve, és csöpög.
Tudnátok abban segíteni, hogy házilag meg lehet-e gányolni valamivel, vagy le kell engedni, és úgy vinni alu hegesztőhöz?

Előre is köszi!
Nekem van egy Finster sport dobom drz e -re brutális hangal ha érdekel írj és megegyezünk.
gombi77@citromail.hu
mi az adatlapod neve, tudsz kipufogót
Adatlapomon van elérhetőség
Ha van valakinek egy eladó drz. sport dobja összekötővel az szóljon megveszem!
Nincs mit, kösz az infót!
Elég ha a végét leszeded bár nem tudom milyen a dobod, és a vége felé nyomja mindig a gyapotot, elöl ürül ki belőle elsőnek!
Megkaptam a mailt, köszi!
Hello,
S-es DR-Z-hez hol tudok első teleszkóphoz valami felujjító szettett venni?Vagy mit lehet vele csinálni mert már nem olyan jó a rugózás mint régen.
Kop-kop! Leveled jött.

A kipufogónak elég a végét leszedni, úgy is meg lehet jól tömni?
Csak mert a szegecsek pont lefúrhatók így is, és elég nehéz levenni (feszül + erős rugókkal van összeakasztva).
Egyébként az dob eleje kezd kiürülni, kezd elszíneződni és kopogtatva is más hangja van mint a vége felé.
Köszi szépen, lehet, hogy megcsinálom inkább én. Tömőanyagot már találtam a neten, már csak tömítő, rozsdamentes szegecs kellene.
S.O.S.
Korrekt vizsgaállomást keresek Budapesten!
Köszi.
Az SM-re is tehetsz karbit meg tengelyt és kész. Lesz jó féked meg fordított telód. De ez csak egy ötlet.
Mindent lehet csak kapcsolat és pénz kérdése... De hivatalosan nem hiszem, bár lehet találsz 1-2 eladó kétszemélyes E-t!
drz-e -set nem lehet 2személyre vizsgáztatottat találni?csak sm-et ?
mer az sm nagyon gyengusz,viszont a személyszállitás meg fontos lenne.kössz a választ
Azért ezt cáfolnám!Nekem a szervízben tépték meg úgy a leeresztő csavart, hogy amikor cseréltem az olajat menettel együtt jött ki a csavar...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400sm-4076656
beírtam az adatlapra
10w40
E-mail kéne, nincs msn-em. Ha beírod du. amikor hazajövök átküldöm.
egy keveset használt(1500km) motorba milyen olajat érdemes tenni?
motul 5100 10w40 vagy a 10w50est?
nyugisan van hajtva, szóval félgáz felett ritkán forog a műszer
msn? igen
Adatlapodon lévő cím működik?
jah jó, az nekem is, de 1 magyar jobb volna