jaj ja ott hagytuk abba a számolást
de kinek nincs eldölés én is meg tudnék gazdagodni belöle
csak te nem állitod fel nekem soha miért
jaj ez egy kicsit szexis lett
Szerettem én is, főleg azért, mert shc volt. Bárhol leért róla a lábam. Sajna csak úgy tudtam megvenni DR350-t, hogy eladtam 250-t Most 350 marad, nagyon megszerettem, jó kis motor. Mellé keresek valami játszós cross-t.
játszómotornak ott volt a 250esed..
múltkor voltunk a biharban hegyet mászni volt egy erdélyi emberke egy 250es dr-el néha nem gondoltam azt hogy végigmegy.......
nem mondom hogy vigyorogva de végigment mindenhol
tisztára király gép az a 250es
szijjjja Patrikkkkk
Amíg te az erdőben malackodsz én a feje tetejére állítom a várost Egyre jobban megy az sm téma, de ne aggódj megyek veletek dagonyázni nemsokára. Nem találtam még téli játszós motort, pedig keresem ám nagyon a téli pacimat.
uuuuuuuuuuuu akkor kemények vagytok
hétvégén leszhajtás
válam elvan ,egyelöre satnya szegény
jó hogy mondod mit is kell innom ? most kaptam fizut szoval kell vennem
hétvégén szoljatok én is akkarok menni VASÁRNAP A JÓ
Én valami fura állatfaj lehetek. Amikor nem látom mi van előttem sokkal bátrabban és jobban megyek. Elindultunk terepen világosban, egész úton bénáztam, lassan mentem, lemaradtam. Hazafelé besötétedett és úgy jöttem a többiekkel, mint valami profi régi motoros, pedig alig láttam az utat.
Ha csak 2 méterrel számolunk, akkor én hatttalmasakat estem eddig + volt néhány eldőlés is, de az nem számít
Erre a télre az a terv, hogy ne essek nagyokat. Majd Patrik mester (noozsid) remélem tanít pár ügyes dolgot idén is
veszel hosszabbat és vágsz belőle
ahogy a japó technikát ismerem nem szoktak igaszám msz csavarokat beépíteni
jól takarítsd ki a furatot mert ha van kosz benne képes eldurrantani a csavar az egész mindenséget
nem egy szétdurrantott menetes blokközepet láttam már
az elesés az amikor minimum 2 méterre eltávolodsz a motortól
többi csak eldőlés
amikor magamra kaptam az egyik 600ast és a másik meg végigment rajtam akkor 1 lábon fel kellett ráncigálni mindkét dögöt, mert aki végigment rajtam annyira elgyengült hogy szinte úgy kellett a motorjára feltennem
na azóta nem mászkálok közel 200 kilós dögökkel terepen, mert az pont határeset felszedni barna csík nélkül.......
Nem azért írtam, mert letörne a körmöm
Amikor elesek, általában nagyot és látványosat sikerül. A motortól jó pár méterre szoktam földet érni. A társaság egyik fele azért rohan, hogy élek e még, a másik fele azért, hogy összeszedje a motort. Ezért még nem esélyem sem volt próbát tenni rá, hogy saját magam állítsam talpra a motort
(Eddig csak terepen motoroztam, ez erre vonatkozik. Utcán szerencsére még nem estem el)
Hali!
Sajna nem tudom fejből megmondani, és néztem most a manualban, de ott sem, és a robbantott rajzokban sem adják meg:( Ami a tekercseket fogja, az tuti M6-os, de a hosszát sajna nem tudom megmondani. Feldobtuk a kérdést, szerintem valaki meg tudja majd mondani:) Legalábbis remélem.
Heló!
Nemrég egy teljesen korrekt és pontos választ kaptam tőled DRZ 400 E-vel kapcsolatban, amikor az alaplapi tekercset fogó 6 ill. 3 csavar kilazulásáról kérdeztem. Én jelenleg Budapesten vagyok, és a motorom giga messze van, szóval ha megkérnélek rá,meg tudnád nekem adni hogy melyik csavar milyen hosszú, széles stb., mert szeretném őket kicserélni, lehet hogy ezzel is segítek e helyzeten, viszont nem tudom megmérni a csavarokat. Előre is köszönöm!
orgoványi pályán egyszer voltam már
alig tudtam kijönni a gödörből
fene gondolta hogy a homoksivatag közepén van friss sár.....
tetszett a dolog, bár tutibizonyos hogy 12éves kiscsávók leelőztek volna (szerencsére már senki sem volt ott)
sokat nem tekeregtünk nehogy valaki megbicskázzon hogy túrjuk a pályát
ha még nem motoroztál nőneműekkel akkor gyere el felénk és motorozhatunk együtt, úgy is itt laksz a közelben, ja és a motoromat is feltudom emelni segítség nélkül van egy pályánk is, gyere v. gyertek el
de kinek nincs eldölés én is meg tudnék gazdagodni belöle
csak te nem állitod fel nekem soha miért
jaj ez egy kicsit szexis lett
múltkor voltunk a biharban hegyet mászni volt egy erdélyi emberke egy 250es dr-el néha nem gondoltam azt hogy végigmegy.......
nem mondom hogy vigyorogva de végigment mindenhol
tisztára király gép az a 250es
Tudom eddig te lettél a legizmosabb miattam. Mennyi is volt az annyi? Olyan 15 eldőlés?
nehogymár azt higyék hogy kihaltaka hulligánok
Amíg te az erdőben malackodsz én a feje tetejére állítom a várost Egyre jobban megy az sm téma, de ne aggódj megyek veletek dagonyázni nemsokára. Nem találtam még téli játszós motort, pedig keresem ám nagyon a téli pacimat.
hétvégén leszhajtás
válam elvan ,egyelöre satnya szegény
jó hogy mondod mit is kell innom ? most kaptam fizut szoval kell vennem
hétvégén szoljatok én is akkarok menni VASÁRNAP A JÓ
10 méteres drifteket vágtam olyan réten ahol állt vagy 20 centis víz itt-ott, másnap csak figyeltem milyen ügyes tudok lenni
ne legyél vakmerő, csak bátor
aztán az is nagy igazság hogy a bátor ember többnyire kevesebb ideig él mint a félénk, de többet
Erre a télre az a terv, hogy ne essek nagyokat. Majd Patrik mester (noozsid) remélem tanít pár ügyes dolgot idén is
ahogy a japó technikát ismerem nem szoktak igaszám msz csavarokat beépíteni
jól takarítsd ki a furatot mert ha van kosz benne képes eldurrantani a csavar az egész mindenséget
nem egy szétdurrantott menetes blokközepet láttam már
többi csak eldőlés
amikor magamra kaptam az egyik 600ast és a másik meg végigment rajtam akkor 1 lábon fel kellett ráncigálni mindkét dögöt, mert aki végigment rajtam annyira elgyengült hogy szinte úgy kellett a motorjára feltennem
na azóta nem mászkálok közel 200 kilós dögökkel terepen, mert az pont határeset felszedni barna csík nélkül.......
Amikor elesek, általában nagyot és látványosat sikerül. A motortól jó pár méterre szoktam földet érni. A társaság egyik fele azért rohan, hogy élek e még, a másik fele azért, hogy összeszedje a motort. Ezért még nem esélyem sem volt próbát tenni rá, hogy saját magam állítsam talpra a motort
(Eddig csak terepen motoroztam, ez erre vonatkozik. Utcán szerencsére még nem estem el)
Sajna nem tudom fejből megmondani, és néztem most a manualban, de ott sem, és a robbantott rajzokban sem adják meg:( Ami a tekercseket fogja, az tuti M6-os, de a hosszát sajna nem tudom megmondani. Feldobtuk a kérdést, szerintem valaki meg tudja majd mondani:) Legalábbis remélem.
Nemrég egy teljesen korrekt és pontos választ kaptam tőled DRZ 400 E-vel kapcsolatban, amikor az alaplapi tekercset fogó 6 ill. 3 csavar kilazulásáról kérdeztem. Én jelenleg Budapesten vagyok, és a motorom giga messze van, szóval ha megkérnélek rá,meg tudnád nekem adni hogy melyik csavar milyen hosszú, széles stb., mert szeretném őket kicserélni, lehet hogy ezzel is segítek e helyzeten, viszont nem tudom megmérni a csavarokat. Előre is köszönöm!
alig tudtam kijönni a gödörből
fene gondolta hogy a homoksivatag közepén van friss sár.....
tetszett a dolog, bár tutibizonyos hogy 12éves kiscsávók leelőztek volna (szerencsére már senki sem volt ott)
sokat nem tekeregtünk nehogy valaki megbicskázzon hogy túrjuk a pályát