Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok SEGITSETEK!
Kéne egy 2007 drz e segédváz vagy oldal ahol tudok rendelni?
Sürgös lenne !
Davon,sárga gipszet hol kapok? egész hétvégén enduroztam semmi bajom nem lett,fél óra cross és nesze!egy ideig nem megyek pálya közelébe.pont most csinálom a jogsit az is bukta
Ho,gyáli crosspályán megfogott a térdig érö homok én meg lerepültem a lórol!ez volt csütörtökön és most jöttem a korházbol ma meg a jobb kezem törtem el itthon! beszarááááááááááááás.mind a kettööööööööö.
Krosszpályán biztos.Endúrózva,boronált szántáson tuti nem.Csak fogyasztásban.Örülsz
Melyiken ki ül? Ha köztük van Pastrana, akkor az amelyik alatta van.

Kakukk mi történt a kezeddel? Hogy történt?
Te ez neked valami mániád?Már a WR forumban is kérdeztél ilyen okosat
sziasztok egy 2005-ös rm 125 veri terepen a drz-e változatot választokat köszi
Hát akkor jobbulást! Ez a rémálma minden motorosnak.Főleg szezon elején.
Hi,nemvágom ezt a generátoros dolgot,de biztos gáz ha nektek beszarik.Megmondom öszintén azt se tudom hol keressem...nem tudom hogy hozzá merjek-e nyulni.De most egy darabig ugyse darálom le mert tegnapelött a pályán eltörtam a kezem, 6hétig sztenderen vaok
És azóta?
Én raktam bele 12.9-es csavart,de még nem ellenőriztem rá,pedig úgy terveztem hogy minden második olajcserénél cserélem a csavarokat.Ti nézitek néha
GENERÁTOROSOK!

Nekem 10-ért tekerték meg Bp Kapás utca BOSCH szerviz.
Őt kell keresni: Opánszki Zsolt 20/9241214
helló,
köszi mindenkinek, úgynézki hogy találtam már...
Gyűrűt kapsz Suzuki kereskedőnél is.
sziasztok drz-sek! rossz generÁtort tudok tekercseltetni ha valakit Érdekel..........15.000 ft Ért !akÁr postai utÁnvÉttel is...........Ébontottat sajna Én sem taÁltam mert ez tipushiba nÁluk de mÁr legalÁbb megtudom itt mosonmagyarÓvÁron csinÁltatni kb 1 hetes ÁtfutÁssal.ha valakit Érdekel...........az Új Ára amugy 77.900 ft it nÁlunk.de venni nem akartok tisem Újat szerintem.......gabor8181@freemail.hu ha valakit Érdekel........70 283 0986

Üdv minden kedves motorosnak
benzincsap
2-3 gázfröccs gyújtás nélkül, utána pikk-pakk indul. Tiszta ETZ
Ne ad fel...haverét vagy 30percig hergeltük,hideginditó,bikázás...szörnyü milyen szarul indul 1kis hosszabb állás után..Ezek ilyenek
Megvolt, a helyzet változatlan. Úgy érzem nagy a baj...
Próbáld meg leengedni a karbiból a benyát! Nekem télen csinálta ezt, hogy az istennek sem akart beindulni, leengedtem és pöcc-röff.
vagy a szűrőházba önts egy kis benyát és tuti beindul, de a szivacsot vedd le előtte mielőtt öntesz bele!
Megvolt, pont most. Még mindig nem indul...
hello
tegyél bele egy új gyergyát mert ami most van benne hiába szikrázik nem biztos hogy jó
már kétszer jártam igy !
Segítsetek srácok, nem indul a motorom!
Állt kb egy hetet, és most nem indul be. Aksit feltöltöttem, gyertyát kipucoltam, de mégsem röffen be. Pedig tekeri.
Asszem itt csinálnak.
http://www.yamaha-racing.hu/Ya...
helló!
vki tudna egy helyet mondani ahol vállalnak hátsó teló felújítást? és ahol megoldható ha postán küldöm el..... köszi előre is!
meg akinek DR 350ese nem tudna mondani egy helyet ahol lehet gyűrűt kapni hozzá?
Szopok is vele hogy nem lóg Ha az endúró kerék van benne,alig ér le a lábam.Mert én megemeltem a hátulját.Magamhoz képest k*rva magasra,de nem érdekel,mert így se szép egy DRZ,de ha csüng a segge,akkor oszt ocsmány