hm, hát, pl ha újat vennék, akkor mennyit megy el gond nélkül? mennyi a max speed az sm-nek? mennyit fogyaszt? mik a szevízköltségek? nekem midnenre kéne, én az aktuális motorommal járok téleny nyárson reggeltől estig, plusz hétvégén túra, és pályázás..
Hali. Volt itt valakinek olyan gondja a drz E-vel, hogy hajtó kart kelett cserélnie?
vagy dugattyút?
Mennyit bír ki a drz E- blokkja hogy ne keljen hozzá nyúlni?
Hello mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy mi a véleményetek a DR 350-ről..? Mindenfajta vélemény érdekelne vele kapcsolatban!Megérné-e venni?Vagy akkor már inkább DRZ-t?Nem találkoztam még egyikkel se közelről sajnos,ezért kérdezem..
Köszi mindenkinek!
16+postakltsg a pár,lehet igy elsőre sok, de nekem már spórolt közel egy kilót ,amit a meg nem vett deklikre kellet volna költeni ,mert volt h 2 nap 4x dobtam el a vasat a betonon, közte olyan is , amikor tulhúzott 1keróból zakózott, de a deklivédők birták
Van egy pók Veszprém környékén aki jókat csinál, az enyém is tőlle van. Szokott ide irogatni ritkán de jobb ha rácsörrensz, itt a száma :20 5442574
Elküldi postán is!
Nem , pedig mindig 2litert töltök bele. Hol tudja kinyomni , van rajta kartelgázcső esetleg?
Amugy már volt szó itt rólla, h ha a szürőbetétnél hiányzik a kis 0gyürü, ugy a vázból lefolyik elég hamar a fogattyusházba az olaj egy jelentős része, és igy a nivópálca esetleg bele sem ér, errefel azthiszed kevés és jól nyakigöntöd
Kösszöm szépen,ez elég alapos volt.Így gondoltam.E-m van.
Te meg Ádám,inkább kérdezz konkrétan!
Ja,tegnap is feldőlt a motorom az út szélén úgy,hogy egy púpra esett a váltókar.Beszakította a RÉGI deklimen az üvegszálas 4mm vastag védőt. Úgy döntöttem,ameddig a régi használ6ó,nem teszem fel az új deklit
Az Owner's Manual ezt írja (lényegre szűkítve):
- indítsd be a motort és alapjáraton hagyd 3 percig járni
- állítsd le a motort és várj 3 percig
- tekerd ki a szintmérőt, töröld le egy tiszta ruhával, majd helyezd vissza de ne tekerd be!
- érteléem szerűen min és max között.... : )
Na köszi!
Én mentem vele egy pici kört a garázssoron,oszt úgy néztem.Betekerve.Lehet túl pici volt a kör,vagy leállítás után túl sokat vártam(kb fél perc).Rátöltöttem.Mire elértem Egerbe,tiszta olaj volt a blokk hátulja. Jól beparáztam.
Zoli,ha belenyomod a 2 litert,nem fújja ki valahol?
Megvan még a kipufogó?
Helyileg hol van?
üdv.:B