Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Megvan még a kipufogó?
Helyileg hol van?
üdv.:B
hm, hát, pl ha újat vennék, akkor mennyit megy el gond nélkül? mennyi a max speed az sm-nek? mennyit fogyaszt? mik a szevízköltségek? nekem midnenre kéne, én az aktuális motorommal járok téleny nyárson reggeltől estig, plusz hétvégén túra, és pályázás..
Ha a DRZ E-vel aszfalton mentek vele mennyit lehet vele menni hogy ne hajtsad szét?
Milyen fogaskerék átét a gyári?
Mert nekem az első fogaskerék egy foggal kisebb.
milyen gyakran cseréltek olajat?
Milyen láncot használtok?
Hali. Volt itt valakinek olyan gondja a drz E-vel, hogy hajtó kart kelett cserélnie?
vagy dugattyút?
Mennyit bír ki a drz E- blokkja hogy ne keljen hozzá nyúlni?
Hello mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy mi a véleményetek a DR 350-ről..? Mindenfajta vélemény érdekelne vele kapcsolatban!Megérné-e venni?Vagy akkor már inkább DRZ-t?Nem találkoztam még egyikkel se közelről sajnos,ezért kérdezem..
Köszi mindenkinek!
Annál sokkal jobb a pályán menekülni az üldözők elől...
.
a versenyre megyünk nézőnek,amotorozás egyenlőre avárosban arendőrök ellőli menekülés ezerrel
Ha elkészült, gyere velünk Visontára v bármely más pályára, és jól megkergetünk
drz-e-ből építek supemotót meggyőztél milyen lényeges a deknivédő ha eldől a gép
16+postakltsg a pár,lehet igy elsőre sok, de nekem már spórolt közel egy kilót ,amit a meg nem vett deklikre kellet volna költeni ,mert volt h 2 nap 4x dobtam el a vasat a betonon, közte olyan is , amikor tulhúzott 1keróból zakózott, de a deklivédők birták
köszönöm az infót hétfőn fel is fogom hívni kb mennyi az ára jobb bal oldalra?
Van egy pók Veszprém környékén aki jókat csinál, az enyém is tőlle van. Szokott ide irogatni ritkán de jobb ha rácsörrensz, itt a száma :20 5442574
Elküldi postán is!
Nem , pedig mindig 2litert töltök bele. Hol tudja kinyomni , van rajta kartelgázcső esetleg?
Amugy már volt szó itt rólla, h ha a szürőbetétnél hiányzik a kis 0gyürü, ugy a vázból lefolyik elég hamar a fogattyusházba az olaj egy jelentős része, és igy a nivópálca esetleg bele sem ér, errefel azthiszed kevés és jól nyakigöntöd
sziasztok az volna a kérdésem hol lehet kapni drz-e -re oldal dekni védőt
SUPERMOTO szett eladó mindnel együtt=felnik+trácsák+gumik+fogaskerék.
drz-be könyedén belle épithetö,de egyébb enduro-cross motorba is jó.
ár=75eft
érd:705377495
Kösszöm szépen,ez elég alapos volt.Így gondoltam.E-m van.
Te meg Ádám,inkább kérdezz konkrétan!
Ja,tegnap is feldőlt a motorom az út szélén úgy,hogy egy púpra esett a váltókar.Beszakította a RÉGI deklimen az üvegszálas 4mm vastag védőt. Úgy döntöttem,ameddig a régi használ6ó,nem teszem fel az új deklit
sziasztok! van itt valakinek sm-e? meséljetek már róla légyszi..
Sziasztok!

Hol tudok k5-ös DRZs-re fekete műanyagokat venni? Jó rá az SM-é?

E-re van a neten dögivel de az szerintem sokban eltérhet... ?
köszi szépen
Ja igen... nem tudom milyen motorod van, ez DRZ 400 E-re vonatkozik, de nem hinném hogy az S, SM eltérne.
Szia!

Az Owner's Manual ezt írja (lényegre szűkítve):
- indítsd be a motort és alapjáraton hagyd 3 percig járni
- állítsd le a motort és várj 3 percig
- tekerd ki a szintmérőt, töröld le egy tiszta ruhával, majd helyezd vissza de ne tekerd be!
- érteléem szerűen min és max között.... : )
Na köszi!
Én mentem vele egy pici kört a garázssoron,oszt úgy néztem.Betekerve.Lehet túl pici volt a kör,vagy leállítás után túl sokat vártam(kb fél perc).Rátöltöttem.Mire elértem Egerbe,tiszta olaj volt a blokk hátulja. Jól beparáztam.
Zoli,ha belenyomod a 2 litert,nem fújja ki valahol?
szaraz18!
itt mindent megtalálsz csomo helyen lehet venni:http://www.moto-complet.hu/ind...