Hi,nem cserélték a csizmát,2,3 hónapot kellene várnom hogy bevizsgálják az nagyon kemény!tél lenne addigra.Most vettem észre hogy letört a sisakombol is valami .Isaszeg környékén szoktam meg ahova éppen elhuz valaki.de terepen bárhová.aszfalttól én is parázok.most csináltam a jogsimat,amugy nem érdekelne.
Érdekes , nekem nem vált le, szerintem kifogtál egy hibásat. Ahogy érzed, én kérnék egy ugyanilyet, az eddigi tapasztalataim alapján nekem nincs ilyen jelegű problémám. Akivel beszéltem, és ilyen csizmája volt, mindenki csak dicsérte. Szerintem még rosszindulattal sem mondható, hogy gagyi kategóriába tartozna, éppen ezért meglepő, ami a tieddel történt. Budapest és környékén szoktam motorozni, Gyál, Sóskút, Biatorbágy ilyenek. Ameddig csak eltudok menni terepen, aszfalton nem szívesen megyek, csak ha vészhelyzet van, illetve ha arra alkalmas gép van alattam, akkor viszont bárhová, Visegrád-Dobogókő stb. Te?
Sziasztok Segitségeteket szeretném kérni!
Valaki meg tudná nekem mérni hogy DRZ-E 2007 modell segédvázán ahol a kipufogot rögzited a végén,ott mekkora a távolság a két vég között?
Kicsit elgörbült az enyém nekivágtam egy falnak és meghajlot a kipufogo rögzitö fül a vázon meg a váz is segitsetek!
Hello,csak azért kérdeztem a csizmát mert nekem is ez van,szinre szagra és szerintem ma viszem vissza!1hónapja vehettem és elsö alkalommal elvált a varrás az elején pedig lájtosan használtam,amugy kényelmes nekem is meg minden.azt nem tudom mit csináljak,kérjek egy ugyanolyat lehet csak ez volt hibás na mindegy majd kiderül.Merre szoktál csapatni?
Akkor az nem gyári sm, hanem "E" -ből ( ez az erősebb versenyendúró, üzemórás) épített.
A gyári sm-et lekönnyebben a fordított első telóról ismered fel.
Természetesen lehet.Vannak egészen lájtos endúró gumik.De előbb vagy utóbb úgyis megunod a gumizást,vagy azt hogy az életed a gumisra költöd...
Meg nem is ugyanaz egy sm-mel kanyarogni vagy endúró kerékkel...
..most akarok venni egy DRZ-SM-t ..csak az a baj,h krossz szettel van...vagyis nem baj mert szeretném terepen is nyúzni.....de persze az aszfaltot is szeretném koptatni...
namármost...mindenképpen kellene vennem supermoto szettet? or
erre a felnire nem lehetne "sima" dumit venni?
Nincs semmi nagy sztori, fordultam meg, megakadt az első kerék a motor pedig bebicsaklott, a probléma az volt, hogy a kézvédőbe megakadt a kezem és megtekerte a csuklóm, kb ennyi. Jaja.. Oxtar a csizma, határozott véleményem még nincs róla, és az elmúlt 2-3 hónap motorozása kevés volt még ahhoz. Nekem tetszik, kényelmes nagyon, iszonyú masszívnak és biztonságosnak érzem. A TCX rendszernek köszönhetően nyikorog nem is kicsit, de szilikonnal orvosolható a dolog. Hogy meddig bírja, mennyire védi majd a lábam, idővel kiderül, miden esetre szerintem az egyik legjobb csizma.
Ja.. és ha teheted vegyél kézrögzítőt, jobb mint amit a korházban adnak pólyát, mosható állítható, és nem megy szét a nyakad sem, stb. Kérd meg az orvost írja fel, mert úgy olcsóbb, bármelyik ortopéd boltban kapható.
Huu az nem jó, a Gyáli homok az gyilkos! De ez most komoly, eltört a másik kezed is? Ne máá…
Kék, zöld, piros, és sárga színben van, nekem az orvos kérdezte milyen színű legyen. Nagyon jók ezek a „gipszek”, csak ajánlani tudom, szinte semmi súlya nincs, szellőzik, és sokkal jobban is tart, kényelmes.
Valaki meg tudná nekem mérni hogy DRZ-E 2007 modell segédvázán ahol a kipufogot rögzited a végén,ott mekkora a távolság a két vég között?
Kicsit elgörbült az enyém nekivágtam egy falnak és meghajlot a kipufogo rögzitö fül a vázon meg a váz is segitsetek!
Igen...közben visszaolvastam cirka 50 oldalt..és megtaláltam,h "mia baj"..
köszönöm az infót...asszem akkor elállok ettől az üzlettől...én SM.et szeretnék...és majd abba egy terepes kereket...vagy csak dumicsere....
üdv!
A gyári sm-et lekönnyebben a fordított első telóról ismered fel.
most készülök venni egy drzt a forgalmijában 29kw van.
azt hogy tudom megoldani hogy 25kw kerüljön bele?
köszi
jahh..meg még az volt furcsa,h nem volt műszerfal....hanem csak egy "napiszámláló"...akkor azért még biztos,h SM tipus?
:S
Meg nem is ugyanaz egy sm-mel kanyarogni vagy endúró kerékkel...
Vki vmi jó dobot 400 Sm-re?
..lehet,h egy kicsit láma kérdéseim lesznek...
..most akarok venni egy DRZ-SM-t ..csak az a baj,h krossz szettel van...vagyis nem baj mert szeretném terepen is nyúzni.....de persze az aszfaltot is szeretném koptatni...
namármost...mindenképpen kellene vennem supermoto szettet? or
erre a felnire nem lehetne "sima" dumit venni?
előre is köszönöm.....egy kezdő
Az ajtófélfára köpsz,odaragasztod a pépört,oszt csúszkálsz rajta fel-alá...
Kék, zöld, piros, és sárga színben van, nekem az orvos kérdezte milyen színű legyen. Nagyon jók ezek a „gipszek”, csak ajánlani tudom, szinte semmi súlya nincs, szellőzik, és sokkal jobban is tart, kényelmes.
Eladó:
Acerbis enduros kabi, M-es, 8e.Ft.
Wind mez, M-es, 3e.Ft.
Spy Targa szemcsi, 5e.Ft.
Lazer XS(53-54) sisak. A buksiról csak ilyen képem van!