sziasztok!
OLYAN kérdésem lenne hogy tiközületek volt e már valkinek olyanban része hogy vett egy drága kormányt a drz jére és azt vette észre hogy csálé.ferde?
új kormány hogyna lehet az? tök csálé érzem a vállaimban is és a szememmel is látom hogy ferde?
hogy abúsba lehet ez?
nem jövök rá hogy mi csálé rajta !
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy nincs a fórumról véletlenül szüksége valakinek egy komplett generátor állórészre?
Én Amerikából készülök rendelni, és 50 dolcsi a posta, viszont ez fix, akármennyi darabot is rendelek belőle.
Amúgy 115 dollárba kerül a cucc. Valószínűleg jövő héten hétfőn vagy kedden megrendelem. Ha valakit érdekel írjatok
Sziasztok.
Valaki légy szíves fényképezze már le nekem a gáz bovden hol, merre megy be a tank alá.Meg a kormányon is hogy áll. Mert természetesen okos fejjel szétszedtem és csak 3 hét múlva jött meg a cucc és elflejtettem mi hogy is volt pontosan és akadozik a gázkar.Köszönöm.
Hali.
Tegnap mi is voltunk motorozni.
Le is szedett a Csanádi erdész.
Osztotta az észt fél órát de végül békével elváltunk.
Dunántulon nem piszkálnak?
üdv.
sőt imádnám ha végre lenne motoros csaj ismerősöm!
OLYAN kérdésem lenne hogy tiközületek volt e már valkinek olyanban része hogy vett egy drága kormányt a drz jére és azt vette észre hogy csálé.ferde?
új kormány hogyna lehet az? tök csálé érzem a vállaimban is és a szememmel is látom hogy ferde?
hogy abúsba lehet ez?
nem jövök rá hogy mi csálé rajta !
Sajnos az Angol ember átvert és nem küldte a cuccot 1,5 hónap után..a pénzt már visszkaptam,de nincs védőm.
mit tudsz még rendelni DRZ-hez?
esetleg link?
az jó ötlet ha összedobjuk a postaköltséget többen
Én Amerikából készülök rendelni, és 50 dolcsi a posta, viszont ez fix, akármennyi darabot is rendelek belőle.
Amúgy 115 dollárba kerül a cucc. Valószínűleg jövő héten hétfőn vagy kedden megrendelem. Ha valakit érdekel írjatok
ha mondjuk a 80-as években kérdezted volna akkor gáz lenne
várj 5 percet
Valaki légy szíves fényképezze már le nekem a gáz bovden hol, merre megy be a tank alá.Meg a kormányon is hogy áll. Mert természetesen okos fejjel szétszedtem és csak 3 hét múlva jött meg a cucc és elflejtettem mi hogy is volt pontosan és akadozik a gázkar.Köszönöm.
ENDUROS QUADOS TALÁLKOZÓ
Tegnap mi is voltunk motorozni.
Le is szedett a Csanádi erdész.
Osztotta az észt fél órát de végül békével elváltunk.
Dunántulon nem piszkálnak?
üdv.