Sziasztok! Tegnap délután 18 óra körül, jöttem melóból haza és a Fogarasi-Róna(Bp) utca sarkon egy oszlop tövében feküdt egy sárga SM a földön,nagy olaj tócsa alatta, rendőrség, mentők stb....
Meg álltam, nem-e kell valamit segíteni,de már ott voltak a hozzátartozói, a motor elszállítását intézték már, a srác a mentőbe feküdt. A mentősök azt mondták első ránézésre a válla törött el.
Nem ismeri valaki a srácot? Vajon jól van minden ok?
Hello mindenkinek vissza tertem Bp 560km mentem kb
volt jeg eso ,zapor ,stb muszaki gondok uj akksi egy olvat vezetek csere so -20e 3x tankolas :) krossz palyan is voltam de csak nezzo ilyenek eltelt
Szerintem nyugodtan vegyél DRZ-t, egyik legtartósabb enduro/supermoto...persze nem a legerősebb és legkönnyebb...12000 km az még egyátalán nem sok sztem! Nekem 14000 van benn 5 évesen és semmi baja lekopogom, de egy jódarabig még nem is lesz remélem
A membrán alatt be kell nyúlni egy hosszú "csőrű" fogóval és kihúzni a fehér -tűt leszorító- alkalmatosságot (csak egy gumi O gyűrű fogja)
utána ki lehet húzni a tűt és lehet állítani!
Fúvókákat sok helyen kerestem de végül a pink motors-nál volt csak,persze meg kellett rendelni, kb 2 hét múlva jön meg,ha kell neked is telefonálj rájuk és hozzárakják a következő megrendeléshez!
Sziasztok!
S-en hogy lehet a súbert állítani? A karbi tetején azt a membránfedőt kell levenni? Köszi
Esetleg valakinek felesleges fúvókái nincsenek különböző méretben?
Hali srácok! Speed-em van,és most akarok venni egy DRZ-t mellé! Olyan kérdésem lenne.. hogy ezek a motorok mennyire tartósak..? (mi az a km ami már soknak számít bennük?) Kinéztem egyet 12.000 km van benne.. ez nem tűnik soknak (nekem) vélemény? előre is köszi..
köszi de a mugy nekem mióta megvan azóta csálé a sárvédőm de most jól lefigyelem vagy ha nemaz a baj akkor azthiszem robbantott ábrát csinálok a motorom elejéből és szétburíttom mint hidrogénbomba a abódét!
Nekem se ütött a felni, ezért is jöttem rá olyan nehezen. Csak egyszerűen ránéztem egyszer felülről és láthatólag nem egyvonalban állt a kerék a sárvédővel.
Remélem megtalálod a hibát! Nincs is idegesítőbb ezeknél az "apró" látszólag oknélküli hibáknál...
kösz ia felni dolgot..............most raktam bele visza a felnit és tutira nem ferde mert nem üt----------!
tovább agyalok a dolgokaon hátha rájövök de az a durva hogy gyári kormánnyal is ferde volt .azt kiis mértem hogy 4 milimétert elferdült egy esés után...de utána a 26 ezr forintos fatber kormány is ferde volt mikor ráraktam........és láthatóan csálé.....lehet hogy kormánymagasíttómmal vannak gondok:)
lehet hogy gyárilag rosszul marták ki? talán még az.........majd valamelyik nap megnézem......azért köszi a segítséget mindenkinek
Az könnyen megcsinálja az átalakítót.