Pontosan nem tudom mi a problémád, de hátha: nekem menet közben állt ferdén a kormány egy esés után és nagy nehezen rájöttem, hogy a felni ment el. Ezért odaállítottam a falhoz az első kereket odapüföltem óvatosan és vissza is állt. Ha esetleg még nem nézted a felnit akkor javaslom.
Ha meg nem is ez a gond akkor bocsi :)
Szia .........fellazítottam már igen........kiis lerttek szedve egy olajcserére és visszaszerelés után is szar...nem kapok szikrát hogy mi a manó van vele..szemmel láthatóan is csálé-.......estem vele egyet most hétvégén.de előtte is ganyé volt! a vázam nem hinném hogy csavarodott volna valamikor mert akkor ahoz kamion alá kellett volna esnie!....de azért köszi sziasztok
de szerintem leszedem a kormányt és megmérem egy sík felületre fektetve ahol a legjoban fel tud feküdni.......maradnak a számok és a CÖNTIMÉTÖR!
Szívesen, ezért van a fórum Viszont nagyon fontos, hogy minimum egy napig hagyd száradni, különben nem fogja bírni a hőterhelést és elhagyod a védőt Én anno a jobbost két csík tükörragasztóval raktam fel, hát nem bírta tovább 1-2 hétnél mondanom se kell, jó hogy nem valami forgalmas helyen esett le
A jobbost akkor rakattam fel, amikor 12.000-es nagyszervizben volt a moci, még március közepén, szerintem pillanatszorítóval rögzítették.
A balost otthon raktam fel, kaptam FBS-t és két db rövid gumipókot egy cimborától, egyik gumipók végei: benzincsap-fékkar, másik: kipufogófedél külső csavarja-hátsó rugóstag himbájába akasztottam, 24 órán keresztül rajtavolt
Mivel,hogy szoktátok felrakni a karbon védőket a blokkra,hogy ne essen le?
Valami hőálló szilo jó hozzá?
Még soha nem raktam föl ilyet, nem akarom elveszteni mert nem olcsó.
igen,de sajnos amig mások 500 000 Ft ért hirdetik, tőled nem viszik el 700 000Ft ért:(
Az enyém is papíron 1 040 000Ft -ot ér (2007 es 3900KM-el)... én 735 000 Ft ért vettem, ugy hogy az eladó 5 hónapig hirdette....
nem, ez a vámmentes összeg, sajnos. gondolkoztam, hogy megbeszélem velük, hogy állítsanak ki számlát 20 dolcsiról, de úgy hallottam, hogy előfordul, hogy a vámosok utánanéznek az eladónak, és nem akarom megszívni a célegyenesben.
Szevasztok !
Ma elkelt a DRZ-m.
Van egy gyári E-s kipuffogóm, egy zsír új olajszűrőm, egy zsír új NGK CR8E gyertyám, és első lámpába izzóm is ( nem gyári ). Egybe eladók a cuccok. Képeket majd csinálok holnap. Ha esetleg ha valakit érdekelnek a dolgok, msn-em az adatlapomon.
Ha meg nem is ez a gond akkor bocsi :)