Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia várpalota mellett van egy enduro cross üzlet ott van minden mennyiségben de meg keresem a cimüket mert küldenek házhoz is!
Talán a lábtartókért jössz?
Valóban nem kell visszatekerni a menetes részét ,ugy kell nézni a szintet! Én bele szoktam tölteni teljes 2litert, az 2ezer km re biztos elég.
Hali!

Annyit tudok mondani amennyit szerelőm mondott: kb 2 perc járatás indítás után, majd kitekerés, törlés és teljesen visszatekered a kupakot majd újra ki és megvan a szint...
De van aki azt állítja h törlés után nem kell visszatekerni...
Szasztok!
Valaki leírhatná ide az olajszint ellenőrzés PONTOS menetét,mert ma fújta a motorom az olajat és az a gyanúm hogy össze-vissza mérésből adódóan rátöltöttem...
Meddig kell járatni,leállítás után mennyi idővel kell nézni,stb.
Köszi
G.
köszi
Csak teljes lesz már a dolog :
I.á.:335000 Ft.
Ja,ugye a csörgéshez telszám is kell.
06306490920
Sziasztok!
Akit érdekel egy RENDSZÁMOS,felújított DR 600 S (1986),az csörögjön!
Matricát a www.universalmotor.hu vagy a www.nagyvas.hu találsz....de gözborotvázást nemszeretik arra készülj fel...
Sziasztok

Nekem kéne egy kis egykeró tanácsadás sm-hez aza szitu azt hittem nehéz lesz lenyomni. 2esben Pörgesem fel, verjem ki a kuplungot és ugy toljam? aztán kuplung nélkül 3as?
Kösz.úgyis megyek egomba vmelyik nap.
Biztosan van máshol is ,de én valamelyik nap Párkányban láttam a főutcán egy off-road motorosboltban!
Hol lehet ilyeneket venni?
Félszint 10w-40. Igen, 1,8l elég.
Sziasztok !
DRZ 400 S -hez melyik a legjobb olaj ?
Szintetikus vagy fél szintetikus ?
1,8 liter elég az egész motorba ?
Hello
eladó 2005 07 havi DRZ400sm 1100000 ft -os irányáron GARANTÁLT sérülésmentes
EXTRÁK:raptor sportdob,bukógomba,kézvédő,gyári sm rövid sárvédő,ledes hátsólámpa
kis indexek. Vezetett szervízkönyves még garanciás,a motor még erdőt nem látott
kizárólag aszfalton használt. Új aranyszínű DID lánc. Még egy karc sincs rajta
nagyon megkímélt nem csak duma. 06306807230
Értem!
de 1200km aszfalt.
Tuti hogy fel lehet rakni.Kéne egy fasza lakatos.
SEGITSETEK!
Valaki tud felnicsikot pirosat?
sürgös lenne!
Köszi a méretet, csak azért érdeklődtem mert van egy sportdobom 50-es bemenő csővel és nem tudom, hogy feltehető e 400S-re? A könyök egyenlőre marad a gyári. Mit gondolsz?
vagy CO hegesztő ;)