Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,mindenképp, nekem kb 70-80 km a Balcsi Szigliget-Györök-Vonyarcnál... de messzebb is jó ha arról van szó simán,csak ne pont Siófoknál.... Amugy mire gondoltatok, sátrazás kempingben+motorozás?
Igazából nincs krónkrétum!
A többség dönt te merre szeretnéd hagy mennyünk.
A lényeg hogy mennyünk és mindenki jót motorozzon és jól érezze magát.Érdekkel?
15/44 99999999999999%
Balatonon belül merre? északi v déli part?
Cz 520 o gyürüsnek kb mindenhol annyi az ára, de jó is...
jo lenne mar tenyleg jo kiss motorozas beszelgetesek
Gratula hozzá
180km. nem semmi elsőre!
Ekkora a távval már el jutottál volna hozzánk is! Remélem egyszer találkozunk
Összeszeded a a társaságot és legurultok ide hozzánk az Alföldre
amúgy hogy sikerült szétszakítani, megerőltetted? az még a gyári volt nem?
tudod, mindenki azt dícséri ami neki van...
Halihó! Na milyen lett a gép? Csendesebb lett a blokk a szervíz után? Mi a véleményed a gépről? Tetszik?
Danez! Nekem kész a szervezés, a túra lehetséges két hétvégéjén szabad vagyok, úgyhogy ha nem jön közbe semmi akkor én megyek.
A részleteke meg majd később megbeszéljük.
Ma királyul szétszakadt a láncom. 7000 km-t bírt. Hány csaposat vegyek és milyet? Láttam nemrégen volt téma el is olvastam, de nem lett számomra világos. A czt dicsérték, de elég drága nagyvason. Hol lehet jó áron kapni
kesz lett a motorom ma mentem is 180km vele
No problem.
Sorry
Csodálkoztam is
DRZ-sek!
Szervezünk páran egy 2 napos motoros túrát a balatonhoz kinek lenne kedve jönni?

Csatlakozzatok gyertek. irjatok.
Danez az elözzö hazásolást neked szántam nem akropovicman-nak
Ezt ne nekem írd, én nekem SM van (gyári), 15/41-es áttétellel és nem szándékozom variálni
Bocsi hogy szolok de a 15/41 lánc kerekek az S-es drz-re túl hosszú lesz. A 440-es atena hengeres motorod sem tud többet hátsó keréken 39-40lónál az épp hogy jó lesz.
Nekem 2 éve az van fent egy Drz sm/e ami 46ló hátsó keréken és igy 178km/h a vége! -
Akkor summa summárum: van O és X gyűrűs, és mind a kettő lehet patent illetve nittelőszemes? És nekem kell 520-as méret, 120 szemmel (csappal)?
megveszem az összes típust, ha már ilyen potom összegekért adják
Nittelő szerszámok

tiszta olcsóságok
A nítelős fajtákat összeilleszted, majd a csapot berakod és szegecsfej elütéshez hasonlóan ellapítod a csap fejét. Ez a házi módszer, ahogy a szervizben hallottam. Nyilván van szakszerűbb is, de azt nem ismerem. (Nem tudom, h ogy van-e pl. ehhez célszerszám vagy gép.)