Hát kerestem a neten képeket és 1 drz mikuni karbin-se láttam azt a szelepet ami az enyémen van lefényképezni még nem birtam mert későn értem haza de holnap rakom rá az fcr-t és igérem lekepom a karbit a telóval
És neked hová megy az a cső? csak levan dugózva szűrőháznál azt kész vagy mi?
Sziasztok!
mindenkinek üzenem, hogy jövő héten tűzzük ki a donovali túra pontos napját. megnézem a kéthetes meteorológiai előrejelzést, és meglátjuk.
eddig 8-10 résztvevő van, aztán meglátjuk, hogy ketten vagy hárman megyünk-e.
a részletes útvonal- és túratervet jövő héten felrakom a fórumra. aki kimarad, csak veszíthet.
na jóccakát mindenkinek!
na kicsit megbontottam a motort, hogy jobban hozzáférjek a karbihoz, és azt néztem, hogy az a cső amit belinkeltél, az nekem nem vezet sehova, csak úgy lóg ott magában. Gondolom ez nem jelent jót. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy hova kéne azt rádugni? Valami kép, vagy ilyen ábra is jó amit linkeltél, csak legyen egyértelmű.
Esetleg valaki más, aki tudja miről van szó, nem tudnátok bekarikázni nekem valami ábrán a mágnesszelepet? Foggalmam nincs melyik lehet az.
de mondjuk azért arra ne számíts h 300akért adjanak egy ilyet....... szal sztem a 490 az viszonylag korrekt!
kicist alkudsz és kész
de ez csak a kép miatt van...lehet ha látnám akor aztmondanám h ennyiért se kéne
oké, köszi telszámot küldtem e-mailben, megkaptad
hétfőn viszem a motrot egy 29345238972398. szerelőhöz, aki Suzuki szervizben volt sokáig, aztán ért elektronikához is, hogy megnézze mit is kell végül cserélnem
hallod nem tudnád véletlenül egy képen bekarikázni azt a csövet amit eldugaszoltál golyóscsapággyal? mert nézegettem a karbit, de nem tudom melyik lehet az.
Szia Karesz,
24-25 is lehetséges, lassan kezdem figyelni az időjárás jelentéseket.
Igazából jövő héten válik élessé a dolog, még meglátjuk, és pontosítunk.
Üdv!
Aki SZEDTE MÁR SZÉT A VILLÁKAT attól kérdezem: nem jártatok még úgy h. mikor visszatettétek a villákat azután alacsony sebességnél olyan mintha ütne a kerék, de nem üthet, most centíroztattam ki... a teleszkóp felfogatás lehet szögbe elcsúszva, vagy a magassság? bár azt megmértem tolómérővel és stimmel...
Tudja valaki, hogy ilyet hol tudnák beszerezni Anglián kívül?