A dr-z club oldaln találtam csak 'dr-z végáttétel' cimszóra,ott is azt irják hogy 15/44 a gyári áttétel...
Mostmár kiváncsi vagyok otthon megnézem mivel járok
én azzal járok lassan 2 hete...16/44, legelábbis az elöző tulaj ezt mondta, oda is adta 15 ös lánckereket ,de azzal elég rövid volt,ezért cseréltem vissza a gyárira!
nekem dr350esen volt már 15-38 is.(ezzel vettem) én azt már túl hosszúnak találtam, elég komótosan gyorsult bár kipörgött rendesen szóval túrára akár ideális is lehet, főleg az erősebb drz-én. de 15-41 az tényleg jó.
A dr-z 'S' en a gyári áttétel 16/44, a 15/42 vel vagy kb ott hol a gyári volt, de így nem lesz hosszabb!
16/41 et használnak többen megelégedéssel, próbáld ki azt!
Sziasztok!
Van-e valakinek tapasztalata S-nél egy kicsivel hosszabb áttétellel?
Gondoltam, hogy a nyári aszfaltos túrákon kipróbálnék egy 15/43-at vagy 15/42-őt.
Vélemény?
Üdv!
U.i.: TimiT, köszönjük a motorshow linket, nagyon hasznos volt. A motor nem volt annyira érdekes.....
Holnap megyek erte so akkor tudok valaszt mondani,en Gardonyban Blackmotonal csinaltatom motorom es motoros felszerelest is ott veszem!jok az arak !es Szerviz is !ajanlani tudom csak mindenkinek!en Bp vittem le de megeri le motorozni
Helló Mindenkinek!
Bocs az off-ért, de miután TimiT elvitte a kis DR-t maradt nálam egy-két cucc, ami csak porosodik: Sportdob (asszem RMZ)átalakítva DR250-350re, töltőtekercsek, jeladók, szervízkönyv,tömítés, vezlánc-feszítő.
Akit érdekel valami, toljon választ erre a Hsz-ra.
ÜDv: Laci
Cserelni kellet benne par dolgotpl:Vezermu lanc,lanc vezeto,fogas kerek ellol hatul,lancot,kuplug fedel,kez vedo,felni javitas,uj gumi,stb beallitasok es most zsir uj mocim lett,
Szia nekem van egy pár supemoto gumim.
120/70 Pirelli dragon. 99%-és bordás minta 5mm mély.
170/55 Dunlop kr 108 Futó felület oldala gyenge középen 99%-os ha kell fotó nehezen de holnap csinálok. 15,000ft.
Rendben az enyém tottes1@gmail.com.
De igazából szeretnék egy jó pár DRZ-st összeszedni
És elmotorozni Balaton zamárdi siófok egy tuti motoros gurulás esetleg 1éjszakát ott aludni szóval buli lenne. akit érdekelne szojón
és az időpontot megdumálnánk július Agusztus?
Sziasztok!
Egy suzuki dr 350-es beszerzésén gondolkodom és már ki is néztem egyet http://kepesmotor.hu/suzuki-en..." target="_blank">link
Mi a véleményetek erről a gépről? Utalhat e valamire az ,hogy a forgalmi lejárt?
Ha valakinek van Debrecen közelében dr 350-ese akkor azt szívesen megnézném , hogy jobban tudjam mire kell odafigyelni.
Mostmár kiváncsi vagyok otthon megnézem mivel járok