Most írtam le, de egy mozdulattal véletlenül kitöröltem a DONOVALI túratervet. Most már nem kezdem elölről, majd jövő héten.
Lényeg, hogy júli 24-25 vagy júli 31 - aug 1 hétvége - időjárástól függ.
A részletes terv a fejemben van, jövő héten leírom megint. (Kb. fél óráig írtam ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)
Üdv!
Béci,
Én úgy tapasztalom, hogy hosszabb távon (túrán) 100-110 kényelmes neki.
Egyébként én is most állok vissza "utcai" vagy inkább "dual sport" üzemmódra, visszadobom a gyári Bridgestone-t és hajrá aszfalt / földút vegyesben.
No, de hogy ne csak a számat jártassam, ha nagyjából kímélni akarod, akkor szvsz tartósan ne menj vele 120 fölött. Aztán majd a többiek is mondhatják, hogy szerintük mi a jó.
Üdv!
Na most egy hülyeséget fogok kérdezni!
Nemrégiben visszaépítettem a motoromat utcára,S verzió(eddig csak terepen használtam),és azt szeretném kérdezni,hogy az utazótempó nektek mennyi szokott lenni amikor túráztok 90,100,110,120?Én eddig olyan 110-120 között túráztam vele,bírja meg minden még gyorsul is csak a motorhangból kicsit soknak érzem,de lehet ez csak az én hülyeségem!
egykerekezni simán lehet vele, supermotozáshoz viszont inkább hosszabb áttétel kéne szerintem. Csúsztatás az már nem az igazi a bovdenes kuplunggal utcai felvégésra jó, de a DRZ E, ha csak le nem cseréled a komplett első teleszkópot egy fordított SM-re, mindig csak "enduro supermoto kerékkel" kategória marad
Üdv!
Újabb kérdéssel jövök! Még mindig su/motot szeretnék és az lenne a kérdésem, hogy a drz-vel mennyire lehet egykerekezgetni, csúsztatgatni? Mondjuk az erősebb E- verzióval. Gondolom rövidebb áttétellel jobban.. cak akkor meg nincs nagy végsebesség... És egy hosszabb áttétellel mennyivel lehet utazni? 100 fölött van még kraft? Előre is köszi a választ!
Háj
Azt nem tudom hogy milyen áron dolgozik, mert nekem csak kipufot csinált, azt jó áron. Jól dolgozik szép munkája van. meg dicsérik is. Felhívod telefonon az árat megmondja. Csak ajánlani tudom.
ugye neked Gabulya Zoli csinálta a kipufogód? mit tudsz a szakiról mondani? korrekt, jó áron dolgozik? hozzá vinném majd most a motorom beállítani, azért kérdezem
Sziasztok. Kipufogómnak elég nagy traktor hangja lett , gondolom kiégett belőle a gyapot. Milyet kell bele rakni és honnan lehet beszerezni? Nektek mennyi ideig bírja egy tömés?
Lényeg, hogy júli 24-25 vagy júli 31 - aug 1 hétvége - időjárástól függ.
A részletes terv a fejemben van, jövő héten leírom megint. (Kb. fél óráig írtam ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)
Üdv!
DR250 S motoromnak indításkor kettétört a berúgókar tengelye ! .... :(
Tudna vki segíteni, hogy hol lehetne beszerezni ilyen tengelyt ?
danez!
Szlovákiai túráról van valami hír?
Mikor lesz pontosan?
GD!
DRZ-n nem kell füldugó szép 4t hangja van!
Én úgy tapasztalom, hogy hosszabb távon (túrán) 100-110 kényelmes neki.
Egyébként én is most állok vissza "utcai" vagy inkább "dual sport" üzemmódra, visszadobom a gyári Bridgestone-t és hajrá aszfalt / földút vegyesben.
No, de hogy ne csak a számat jártassam, ha nagyjából kímélni akarod, akkor szvsz tartósan ne menj vele 120 fölött. Aztán majd a többiek is mondhatják, hogy szerintük mi a jó.
Üdv!
most már látom csak nem nézte meg alaposan
Hány literes egy RMZ tank ?és ez rámenne 1 Drz-re?
Köszi
Azt szeretném kérdezni myki77-től hogy neked milyen tank meg oldalidom(hűtőidom) van a motorodon?nagyon Jól néz ki
kb mennyi lessz a vizsgadíj?
Na most egy hülyeséget fogok kérdezni!
Nemrégiben visszaépítettem a motoromat utcára,S verzió(eddig csak terepen használtam),és azt szeretném kérdezni,hogy az utazótempó nektek mennyi szokott lenni amikor túráztok 90,100,110,120?Én eddig olyan 110-120 között túráztam vele,bírja meg minden még gyorsul is csak a motorhangból kicsit soknak érzem,de lehet ez csak az én hülyeségem!
Újabb kérdéssel jövök! Még mindig su/motot szeretnék és az lenne a kérdésem, hogy a drz-vel mennyire lehet egykerekezgetni, csúsztatgatni? Mondjuk az erősebb E- verzióval. Gondolom rövidebb áttétellel jobban.. cak akkor meg nincs nagy végsebesség... És egy hosszabb áttétellel mennyivel lehet utazni? 100 fölött van még kraft? Előre is köszi a választ!
Háj