Leér, de majd csináltatok rá egyedi TimiT ülést Ez is önindítós.
Mondta mi volt másikkal, de már nem tudom. Nekem az a lényeg, hogy megcsinálta és működik...
nem tudsz valami helyet itt Bp aki cserel gumit?es meg egot is tudna ?ossze tudnak futni Penteken vagy hetvegen valaki kell aki mar sokat jart Drz vel lenne sok sok sok kerdesem
Szia! Szerintem, nem tud most válaszolni a kérdésedre, mert úgy tudom csak hétvégenként tud ide írni. Azthiszem Noozsid tudja a számát, mert ők szoktak együtt motorozni. üdv.:Tamás.
Akkor jól van,nem hagyod abba a motorozást
Dr 350 -ről leér a lábad rendesen? Ez is önindítós?
Szerelőbácsi megmondta mi volt a baja a 250-nek........csak hogy okosabbak legyünk
Üdv.
Szió!
Most már tökéletesen működik. Pöcc-röff indul. Szerelő bácsi megcsinálta.
Megláttam egy DR350-est, ami megtetszett és csak úgy tudom megvenni, hogy ezt eladtam. Pedig jó kis moci volt DR250 (nem utolsó sorban leért róla a lábam is)
Ha megnyertem volna a lottó 5öst, nem adtam volna el és úgy vettem volna a másikat... vagy másik 3at
Hátha...
Shift Recon Crossmez XL-es méretben és Fox Short Cut L-es méretben...
6000 illetve 5000 jó magyar forintért.
Írj vagy hívj!
20/9654435
Bp.-en személyesen vagy postai utánvéttel is akár
Szép képek!Ott "lapul"egy jó kis pálya a hegyek közt!A Szabi már csomagol megy az Eczberg-i rodeóra!Ellesi a trükköket hogyan kell motorozni.Én sajna lemaradtam,de majd a Szabi mesél,mesél,mesél.........
Szia TimiT !
Miért adtad el a paripát? Esetleg azért mert mindig volt valami baja?
Mindig azt írtad,hogy nem indul.......végül rájött a szerelő,hogy mi a baja? Milyen moci lesz helyette?
Sok sikert az új motorhoz,ha meg lesz.