Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok,akkor ne firtassuk
Sok sikert az új motorhoz,ha meg lesz.
Viszont ez valószínű más olajjal se fog normális szintre csökkenni.
Leér, de majd csináltatok rá egyedi TimiT ülést Ez is önindítós.
Mondta mi volt másikkal, de már nem tudom. Nekem az a lényeg, hogy megcsinálta és működik...
meg addod telo szamod ellkerhetem meg volt de elkevertem Gaboret most talaltam meg
nem tudsz valami helyet itt Bp aki cserel gumit?es meg egot is tudna ?ossze tudnak futni Penteken vagy hetvegen valaki kell aki mar sokat jart Drz vel lenne sok sok sok kerdesem
koszi!
Kornél!

S-be H4 izzó kell előre,bármelyik autósboltban,vagy benzinkúton kapsz!
DRz forumos akkartam irni
nem hiszel ell Bp nincs egy DRz sem milyen izo kell elore ?es hol tudnam be szerezni? S tipusba?
Szia! Szerintem, nem tud most válaszolni a kérdésedre, mert úgy tudom csak hétvégenként tud ide írni. Azthiszem Noozsid tudja a számát, mert ők szoktak együtt motorozni. üdv.:Tamás.
hello nem talom tel oszamod meg addnad kerdesek lennelek motoral kapcs sos
szép jónapot, jövőhétre meggyógyul a masinám és elvileg jobb lesz mint újkorában (440)
Akkor jól van,nem hagyod abba a motorozást
Dr 350 -ről leér a lábad rendesen? Ez is önindítós?
Szerelőbácsi megmondta mi volt a baja a 250-nek........csak hogy okosabbak legyünk
Üdv.
Hello!

Dobj egy mailt, adatlapomon elérhetőség. megbeszéljük.

Edem
Szió!
Most már tökéletesen működik. Pöcc-röff indul. Szerelő bácsi megcsinálta.
Megláttam egy DR350-est, ami megtetszett és csak úgy tudom megvenni, hogy ezt eladtam. Pedig jó kis moci volt DR250 (nem utolsó sorban leért róla a lábam is)
Ha megnyertem volna a lottó 5öst, nem adtam volna el és úgy vettem volna a másikat... vagy másik 3at
drz 400 sm első komplett teleszkóp eladó!
ár.130e ft.
06-20-5-636-213
engem érdekelne az egyik index 30-855-3870
Szépjójjestét!

Hátha...
Shift Recon Crossmez XL-es méretben és Fox Short Cut L-es méretben...
6000 illetve 5000 jó magyar forintért.
Írj vagy hívj!
20/9654435
Bp.-en személyesen vagy postai utánvéttel is akár
Szép képek!Ott "lapul"egy jó kis pálya a hegyek közt!A Szabi már csomagol megy az Eczberg-i rodeóra!Ellesi a trükköket hogyan kell motorozni.Én sajna lemaradtam,de majd a Szabi mesél,mesél,mesél.........
Hello!

Kihasználatlanság miatt eladnám pár cuccát a drz-nek
kormány 6.000
index 3.000/db
hátsó sárvédő 6.000
fejidom 11.000
tükör 2500/db

Edem
Én is Őt űzöm, üldözöm :))
Trobee a te embered
Azt elhiszem!
Nagyon jó Imádnak a városba.
Csak ajánlani tudom!
üdv.
Szia TimiT !
Miért adtad el a paripát? Esetleg azért mert mindig volt valami baja?
Mindig azt írtad,hogy nem indul.......végül rájött a szerelő,hogy mi a baja? Milyen moci lesz helyette?
Jelentkezem:)