Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a veszprémi kpm-hez vittem a DRZ-m.
csak a forgalmi kell,ne legyen hiányos a motor pl láncvédő legyen!

meg ha lábon mész akkor az okmányok...jogsi és egyebek

jaaaaaa meg zsé is legyen
klmszabi nézd csak! ma fotoztuk
Sziasztok!

Ha jól emlékszem itt a fórumon valaki tud készíteni jófajta hűtő és egyéb motorvédőt. Nekem szükségem lenne rájuk! S-esre kellene.

Használ itt valaki teleszkópvédő műanyagot + első tárcsafékvédőt? Van ezeknek valami hasznuk (tárcsafék, teleszkópvédő)

Köszi!

További szép NYÁRI estét!
eü csomagot nem hiszem hogy kérnek......
Legyen Tükör, láncvédő, féklámpa, világítás fék, normális gumi stb...
Szia TimiT!
Nem tudom hogy mi lehetett a gubanc... én is ma vittem a motoromat bejelenteni hogy eladtam és nem a régi adásvételi volt és egy szót sem szóltak...Pedig már 2 éve itt van az adásvételi úgyhogy biztos nem az újabb volt... nekem NO problem...
Üdv.
Műszaki vizsgára mit kell vinni? pl: eü csomag, stb...
Pénteken viszem.
Hello!
Valamilyen András keresett itt alu kiegészítőket.Jelentkezzen légyszi!
Írtam neki emilt,de visszapattant.
Köszi.
ma kérdeztem az okmányirodában és nekem is juli 1-t mondták addig még elfogadják a régit is.
Szia!
Tudok valakit akivel meg lehet javíttatni próbát megér!?
Hívj fel megbeszéljük...06309019562
Az magnézium.Itt asszem meg tudják hegeszteni.
az a Yoshimura okosba bótolva jobban kéne
alsóhangon 1,5deci 400km alatt az nem normális, ha csak éppen csipegetné szavam nem lenne
drz 400 sm első komplett teleszkóp eladó!
ár.130e ft.
06-20-5-636-213
Ez fura hogy sokan rossz dolognak tartják az olaj fogyasztást. Ez egy természetes jelenség, persze bizonyos határokon belül.
ok
(Rajtam kívül még 2 autóst is elküldtek a zöld nyomtatványukkal, amikor ott voltam)
Lehet, hogy sportmotor.hu július 1et mond... de nem ő írja át a motorokat.
Engem elhajtottak a régi adásvételivel.
Meg is kérdeztem, hogy akkor az új törzskönyvekhez miért adják még a "régi zöld" adásvételit mellékelve. A néni szépen pislogott, de nem tudott normális választ adni.
Az új, 2010es adásvételi (amit adott) második sorában az van, hogy 2010. január 1től.
link

azt mondja a sportmotor.hu hogy csak juLI -1 től kell új adásvételi ?!?! neked meg mást mondtak ocsmányirodába?
Nem tud valaki DRZ-hez fékpedál felöli deknit? Csak a dekni kellene, mert eldőltem vele, és a fékpedál benyomta, és most szivárog az olaj!

Köszi!
Ez amit Marco SM mutatott majdnem ugyanaz. Nem tudom, hogy ez jó-e vagy nem. De a dagi okmányirodás néni azt mondta, hogy vissza ne menjek másmilyennel neki csak ez a táblázatos jó, mert különben újra hazaküld.
Na látod ez nem jó, ezért kértem olyat aki már látott jót ! De azért köszi..
Nagyon köszi Tudtam hogy valami változás van, de biztosan beleszaladtam volna! Észre sem vettem hogy Június van
Áh megvan
http://www.szarvas.hu/index2.p...
ilyet adott a néni
Hát én neten nem találtam olyat, mint amit adott. Ebben sokféle hivatkozás van jogszabályokra stb...
Scanneljem és küldjem át mail-ben?
Valami olyasmit mondott a néni, hogy a hasznaltauto.hu-n fent van ez a nyomtatvány, amit adott nekem... de mindjárt megnézem és küldök linket