milyen motorod volt előtte? ha már van endurós tapasztalatod, akkor simán a legjobb, de ha úgy kompletten motorozás terén is kezdő vagy, akkor lehet a helyedben egy S-re neveznék be inkább ! Én smkp-ról (pontosabban egy felpiszkált Gilera RCR) ültem át DRZ S-re, és szerintem egy átlagos terepre nem lenne szükségem több erőre (most motószettel már nem terepezek, de tervbe van hozzá egy enduro szett is ) Plusz vedd figyelembe azt is, hogy az S verzió sokkal igénytelenebb, olcsóbb fenntartani, kevesebbet fogyaszt, és ne haragudj, természetesen nem vagyok tisztában az anyagi helyzeteddel, de 16 évesen szerintem még nem mindegy, hogy mennyit kell az embernek motorra költeni, diákmunkával gyér a kereset a fenntartási költségekhez képest, tapasztalatból beszélek
Hello! próbáltam előrébb ülni, nemigen hagyta abba. mindegy, úgyis gumit scerélek közeljövőben, hátha segít.... gyári van fenn lassan 12000 kmmel, de még van minta, csak már elvan öregedve. köszi!
Sziasztok! Ákos vagyok Ibrányban lakok.
Azt szeretném kérdezni tőletek:
Most vennék 1 suzuki DR-z 400e enurot
szerintetek alkalmas-e ez a motor 1 kezdő endurosnak mint jómagam?
De az őszintét mondjátok
Előre is köszönöm szépen
Nekem is alu kézvédő és kis sárvédő van fenn, azzal is szitál kicsit. A gyárival nem mentem 120 felett, tehát nem tudom összehasonlítani. Szerintem nem gáz, csússz előrébb picit ilyenkor az ülésen és már jó is .
Sziasztok!
Most veszem az első túra-endúrómat, és érdeklődnék, hogy melyiket ajánljátok. Suzuki DR 650, Aprilia Pegaso 650, Honda Dominator vagy Kawasaki KLE 500. Nagyon érdekelne, hogy kinek melyik típusról mi a véleménye. Sejtem, hogy itt a DR lesz a favorizált főként, de azért érdekelne minden hasznos info! (94-95 körüli évjáratra van pénzem) Max 400.000
Azt szeretném kérdezni tőletek:
Most vennék 1 suzuki DR-z 400e enurot
szerintetek alkalmas-e ez a motor 1 kezdő endurosnak mint jómagam?
De az őszintét mondjátok
Előre is köszönöm szépen
Suzukin kívül más típusra is csinálsz kartervédőt?
XR 400-ra kellene.
Üdv.
A drz központi telójának piros és sárga rugója között van különbség?
(színén kivül )
Most veszem az első túra-endúrómat, és érdeklődnék, hogy melyiket ajánljátok. Suzuki DR 650, Aprilia Pegaso 650, Honda Dominator vagy Kawasaki KLE 500. Nagyon érdekelne, hogy kinek melyik típusról mi a véleménye. Sejtem, hogy itt a DR lesz a favorizált főként, de azért érdekelne minden hasznos info! (94-95 körüli évjáratra van pénzem) Max 400.000
2008 02 30-adikai
nekem havi 17900 a havi törlesztője
ha érdekel akkor beszélhetünk róla
természetesen privátban!
köszönöm!
ö gyárt kifejezetten drzéhez
Már csináltatni akartam,mert sehol nem lehet kapni...