Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva,
Azé azzal az első fékkel csínnyán bánnyá! Saját tapasztalat... ha a lábadat lerakod lehet előbb megállsz...
Gyorsan szedd le és egy 4dugósra cseréld ki mert hamar utol fogsz érni valakit! Itt a vaterán van több is nézz körül!
ma késsz lett!
ELADTAD A DOKIT! Pedig nagyon szép volt!
Hi mindenkinek!
Eladnám CORNER bőrruhám ha valaki érdekel TIP-TOP állapotban van 58-as méret.
Keszthelyen vagyok! 40.000FT 30-321-28-45 vagy quadboy@t-online.hu
Ez a típus eszi az olajat ezek szerint? Mennyit zabál 1000 km alatt?
Heló Mindenki..

Kaptam ma pár pitypangért egy cb400 főfékhengert 5/8-ost. Felraktam az eredeti drz helyére a 310-es tárcsához meg a cbr900 4dugós nyereghez és láss csodát lett fékem elől.... Most már csak a plekómra kell ügyeljek ha túl jól megy a stoppie nehogy pofára essek .
Kb 4-5 mm közötti homemade üvegszál.
Én folyamatosan tesztelem,mivel sajna elég mélynövésű vagyok és mindíg ledűtöm
FBS-sel lett felragasztva,pontokban úgy,hogy ahol a váltó érheti,pont nincs alatta ragasztó.Így még a rugalmasságát is ki lehet használni.Ez az én elméletem.
A hűtővédőm is házi,de miután megcsináltam,láttam KTM-eken.Hétvégén az is jól vizsgázott,siratófalon félúton rávágtam 2X a mocit .Ja,harmadikra kiment
A legvastagabb pontján kb:4-5mm
Faxa lesz, csak egy kicsit passzítani kell , h jobban felfeküdjön a deknire......
Jól megszívtad....
Milyen olajat teszel bele?
szerintem széthúzni felesleges ezért, de nem hülyeség,------------a forgattyúsházba úgysem jut be mert azt megszűri az olajszűrő.........a többi forgó alkatrésznél pedig a blokk aljára lehull és szépen kilehet folyatni az olajjal----------szereztem hozzá ausztriából blokkmosó folyadékot amolyan osztrák kemikáliát-csodaszert.....azzal átlöttyintem!--lezárom - felrázom-megrázom-megpörgetem -kicsavarom-kiteríttem kiszáríttom:)) aztán lehetőleg megoldódik a reszelék problémá! drz generátort meg jövő héten hoznak bontva szerencsére és megúszom 15-20 között valahol plusz olaj plusz olajszűrő:((
Gábor! Nemrég tettél fel vmelyik topikba egy olyan képet, ahol látszik a deknivédőd? Milyen vastagságú? Tesztelted már?
Én sajnos már láttam ilyen csodát ,írtam is vagy fél éve,hogy arra mindenki figyeljen oda.Mint ahogy a deklivédőt is beírom néha...
Jó kis móka lesz beszerezni
Szívem szerint széthúztam volna a blokkot kipuckálni,de nem mertem.
persze :D csak a veséd lóg ki :) legalább is nekem az UFO ing alól pont ott logott ki és pont be is találta egy faágacska még jó,hogy sok ruha volt rajtam és nem nyársalt fől :)
a DR350 II. túra egybe hazatért mindenki :)
www.dr350.bnet.hu további képek www.enduro.extra.hu
Ennyi pénzért jobbat nem kapsz, a védőfelszerelésekből sosem elég.........
szia! drz generátort keresek 2003 hoz! e tipus tudsz segítteni akár bontó címmel vagy más bontott drz tulaj címmel? előre is köszi......
EZ AZ AMI CSÚNYA TUD LENNI! DRZ-SEK FIGYELEM !generátor alatti csavarokat idónként cserélni és nem TÚLHÚZNI SZIVESKEDJETEK! nesze neked tipushiba!
tessék lássatok csodát.szerintem ilyet tisem látttatok még és nem is fogtok sosem...........a két csavar jelenleg 10 es méretű hosszúságra de amugy 30 as méretre csak a többi része beszakadt terepezés közben..szóval ez volt az egyik napi hang ,leszakadt amit írtam hogy mi lehet a fémes hang? EZ VOLT !beszakadt a csvar menet közben és ledarálta a generátort! a generátor alatti csavarokat meghúzni sziveskedjetek! szervizesek is! mert a rászkódástól ez lesz a vége!
Sajna el...
Viszont mi atom jót mentünk
Van enduro kerékszetted is? Tudsz élni
Basszameg... pont elkerüljük egymást..
Ma dagonyáztam kicsit és úgy bevágtam két fa közé a vasat hogy 3man is alig tudtuk leemelni.. e egyébként kurva jo volt a talaj egyenesen alig mentem, folyton keresztbe akart...
Hello
valaki nem tudja véletlenül hogy drz-hez hol találok yoshimura alkatrészeket
köszi.
Én is vettem,jót írnak róla a saját kiskönyvében.
A hajlékonyságot hiányolom,de tekintve hogy DRZ-n viszonylag egyenesen ülök,mekkockáztattam.
Ha nem lesz kényelmes,bevágdosom csíkokban.Igaz,hogy utána szart sem ér ,de így lesz!
Használtat én qrva nagy mákkal találtam 15-ért,egy új 30 picula körül mozog.
Ezt ugyanígy beszoptam...
Meg is fogadtam hogy minden második olajcserénél cserélem azt a 6 csavart,azóta sem tettem meg.
sziasztok! segítséget kérek:)

drz 400 e vel mentem 30 kilómétert szervizelés után aztán a generátor felöl érdekes daráló hangot hallottam a kuplungkiengedése közben majd 500 méter motorozás után 3 at durrant a moci és megállt...........leszedtem a generátor felöli kis fedelet de nem az egész deknit és rengeteg fémforgácsot találtam a kis lukban............a menetre kiülve..........sárgaréz és aluminium színű dara volt kb 5 miliméter hosszú és 3 miliméter széles...........tovább nem szedtem még.....de ha új generátorrra lesz szükségem azt mennyiből úszom meg? köszi ja és hol tudok használtat szerezni:?