Szeva,
Azé azzal az első fékkel csínnyán bánnyá! Saját tapasztalat... ha a lábadat lerakod lehet előbb megállsz...
Gyorsan szedd le és egy 4dugósra cseréld ki mert hamar utol fogsz érni valakit! Itt a vaterán van több is nézz körül!
Hi mindenkinek!
Eladnám CORNER bőrruhám ha valaki érdekel TIP-TOP állapotban van 58-as méret.
Keszthelyen vagyok! 40.000FT 30-321-28-45 vagy quadboy@t-online.hu
Kaptam ma pár pitypangért egy cb400 főfékhengert 5/8-ost. Felraktam az eredeti drz helyére a 310-es tárcsához meg a cbr900 4dugós nyereghez és láss csodát lett fékem elől.... Most már csak a plekómra kell ügyeljek ha túl jól megy a stoppie nehogy pofára essek .
Kb 4-5 mm közötti homemade üvegszál.
Én folyamatosan tesztelem,mivel sajna elég mélynövésű vagyok és mindíg ledűtöm
FBS-sel lett felragasztva,pontokban úgy,hogy ahol a váltó érheti,pont nincs alatta ragasztó.Így még a rugalmasságát is ki lehet használni.Ez az én elméletem.
A hűtővédőm is házi,de miután megcsináltam,láttam KTM-eken.Hétvégén az is jól vizsgázott,siratófalon félúton rávágtam 2X a mocit .Ja,harmadikra kiment
szerintem széthúzni felesleges ezért, de nem hülyeség,------------a forgattyúsházba úgysem jut be mert azt megszűri az olajszűrő.........a többi forgó alkatrésznél pedig a blokk aljára lehull és szépen kilehet folyatni az olajjal----------szereztem hozzá ausztriából blokkmosó folyadékot amolyan osztrák kemikáliát-csodaszert.....azzal átlöttyintem!--lezárom - felrázom-megrázom-megpörgetem -kicsavarom-kiteríttem kiszáríttom:)) aztán lehetőleg megoldódik a reszelék problémá! drz generátort meg jövő héten hoznak bontva szerencsére és megúszom 15-20 között valahol plusz olaj plusz olajszűrő:((
Én sajnos már láttam ilyen csodát ,írtam is vagy fél éve,hogy arra mindenki figyeljen oda.Mint ahogy a deklivédőt is beírom néha...
Jó kis móka lesz beszerezni
Szívem szerint széthúztam volna a blokkot kipuckálni,de nem mertem.
persze :D csak a veséd lóg ki :) legalább is nekem az UFO ing alól pont ott logott ki és pont be is találta egy faágacska még jó,hogy sok ruha volt rajtam és nem nyársalt fől :)
tessék lássatok csodát.szerintem ilyet tisem látttatok még és nem is fogtok sosem...........a két csavar jelenleg 10 es méretű hosszúságra de amugy 30 as méretre csak a többi része beszakadt terepezés közben..szóval ez volt az egyik napi hang ,leszakadt amit írtam hogy mi lehet a fémes hang? EZ VOLT !beszakadt a csvar menet közben és ledarálta a generátort! a generátor alatti csavarokat meghúzni sziveskedjetek! szervizesek is! mert a rászkódástól ez lesz a vége!
Basszameg... pont elkerüljük egymást..
Ma dagonyáztam kicsit és úgy bevágtam két fa közé a vasat hogy 3man is alig tudtuk leemelni.. e egyébként kurva jo volt a talaj egyenesen alig mentem, folyton keresztbe akart...
Én is vettem,jót írnak róla a saját kiskönyvében.
A hajlékonyságot hiányolom,de tekintve hogy DRZ-n viszonylag egyenesen ülök,mekkockáztattam.
Ha nem lesz kényelmes,bevágdosom csíkokban.Igaz,hogy utána szart sem ér ,de így lesz!
Használtat én qrva nagy mákkal találtam 15-ért,egy új 30 picula körül mozog.
Ezt ugyanígy beszoptam...
Meg is fogadtam hogy minden második olajcserénél cserélem azt a 6 csavart,azóta sem tettem meg.
drz 400 e vel mentem 30 kilómétert szervizelés után aztán a generátor felöl érdekes daráló hangot hallottam a kuplungkiengedése közben majd 500 méter motorozás után 3 at durrant a moci és megállt...........leszedtem a generátor felöli kis fedelet de nem az egész deknit és rengeteg fémforgácsot találtam a kis lukban............a menetre kiülve..........sárgaréz és aluminium színű dara volt kb 5 miliméter hosszú és 3 miliméter széles...........tovább nem szedtem még.....de ha új generátorrra lesz szükségem azt mennyiből úszom meg? köszi ja és hol tudok használtat szerezni:?
Azé azzal az első fékkel csínnyán bánnyá! Saját tapasztalat... ha a lábadat lerakod lehet előbb megállsz...
Gyorsan szedd le és egy 4dugósra cseréld ki mert hamar utol fogsz érni valakit! Itt a vaterán van több is nézz körül!