Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Johnnie!

Nahát, micsoda meglepetés!
Ha nem csal az emlékezetem, szilveszterkor náltok buliztunk!
Mi lesz az akkor megbeszélt motorozással ha eladod a DRZ-t?
Szia Enduro-s!

Elképedve olvastam hozzászólásod.
Csak kíváncsiságképpen - írnál nekünk egy megyét?
Sziasztok Skacok !

Én is endurós vagyok, éppen ezért szeretnék nektek segíteni.
Nem akarok beleszólni milyen képeket, és videókat raktok ki az oldalatokra, de vigyázzatok, mert az erdészek nézegetik ezeket a motoros oldalakat !.
Ha védett helyeken mociztok, és utána a képeket felrakjátok a weboldalra, soha ne írjátok le mi a nevetek, és milyen nevű „bece nevű” barátoddal motoroztatok éppen ott.
Rendszámot takarjátok le, vagy vegyétek le, ha egymást fotózzátok az arcotokat ne lehessen felismerni, tehát a bukó mindig legyen fent, mert bizonyítékként szolgál, ha fel lehet ismerni az arcotokat !.
Ne írjátok le hogy, jövőhéten ill. valamikor máskor hova fogtok menni endurozni, és hol
fogtok talizni.
Ha védett helyen mociztok pl.: találtok egy jó felfelét, és azt kijárjátok rendesen, bűncselekménynek számít, amiért börtönbüntetés is kiszabható.
A pénzbüntetésről nem is beszélve !
Minket pont 1 éve kaptak el, fejenként 60 ezer forintot fizettünk, + lefoglalták a mocikat.
Egy enduro versenyző csapatot, most kaptak el 2 hónapja edzés közben.
Ilyenkor általában kettőféle bírság van
1, szabálysértési bírság ami max 100.000ft lehet.
2, erdővédelmi bírság ami lehet akár 1.000000ft is.
A versenyző csapat fejenkénti, szabálysértési bírsága 70.000ft volt.
Erdővédelmi bírsága, pedig 500.000ft + motor lefoglal.
Ezt észben tartva mocizzatok az erdőben.
Nem biztos hogy, megéri.
Helló apámnak van egy Husaberg fe 501-es mocija aval megy az egykerék ugy ahogy de az én Suzuki dr 350-es motoromal meg nem. Lehetséges hogy enyire orrnehéz? Ha valaki tud nekem segiteni hogy hogyan egykerekezek dr350 -el azt megköszöném tudom hogy a két motor nem egyforma de ez erösebb rántásra sem jön fel
hát az ugy volt h eltört a vez lánc spanoló és igy vez láncot is cserélni kell!
Hy!

Miért kellet cserélni a vezérlést?

Amúgy mennyi az utazója a DRZ-nek?

B.
Hy!

De előre kell regisztrálni? Vagy hogy lesz?

A honlapról nem lettem okosabb...
Szia!
Legjobb lenne mindkettőről.Nagyon megköszönném,mielőtt visszafordíthatatlan dolgokat csinálok az enyémmel.
Köszi szépen.G.
Nem tudom, hogy milyen felnik, mert én már így vettem, ezekkel a kerekekkel. Majd csinálok róla képeket és elküldöm neked, ha adsz egy e-mail címet!? Üdv.! (Amúgy melyik kerékről kellene, első, hátsó, vagy esetleg mindkettőről?)
Majd a héten hozom ki a szervízből és leirom mi mennyibe került sztem nem oan vészes árba van agy csere bár nekem mindet cseréltek(vezetőt, láncot) stb!
Hello azt szeretném meg kérdezni hogy menyibe van egy 2004 es dr-z 400 e-n a vezérmü lánc csere cakompak, láncal együt! Elöre is kösz a válaszaitokat köszi hello
Csak úgy megy ha befaragod.....
Itt nem szeretne még valaki supermoto-sítani?
Van egy felesleges féktárcsám eladó:
HALLÓ! VAN EGY PÁR DRZ400 CARBONDEKNIVÉDŐ SZETTEM ELADÓ! 16.000.- ZSÍÍÍR ÚJ NÁLAM MEGRENDELHETŐ ÉRD: 20/991 43 96 hívj mert a neten ritkán vagyok.
Rakott már fel valaki ilyen lámpát? Nincs valami tuti módszere?
Én most próbálom, de kelle majd faragni jócskán
Sziasztok! Újabb dolgot vettem észre a mocimon ami aggaszt:D Van egy olyan jelenség, hogy ha 5-ben viszonylag alacsony fordulatról lenyelezem, akkor valami zörgés jön a blokk felöl. Lehet hogy valami külső alkatrész hozzáér valamihez de átnéztem mindent és semmi ilyet nem találtam. Mi zöröghet ilyenkor? 1,2,3,4-ben ilyen jelenség nincsen.
Szeva,
Teló közepén csavar asszem 24 kattanást tucc rajta állítani. CSak vigyázz mert hamar pattosós lehet az eleje....
drz e elsö telot hogy tudom keményebre állitani segitsetek?
Hali mindenkinek.DR-Z E-hez keresnék szervíz könyvet ha valaki tud segítsen.előre is köszi
Helóka Mindenki,

12-én kawasaki tesztnap a kakucson... ÉN megyek! Jön valaki?
Legelső azt kel nézd hogy a kmóra kihajtást fel tudod e rakni. szerintem az agy részben ugyanolyan lehet hogy a kihajtó karima is megvan. ha igy van nagyon egyszerű a dolog. ha nem akkor az első agyba fúrnod kell egy apró lukat majd egy 1-2 centis tüskét kell bele préselj ami hajtani fogja a meghajtó házban lévő karimát. szerintem ha ügyes kezű vagy kb egy óra múlva mérhated a vágtádat. a többi vissszajelzőt meg bekötöd ha van index ilyesmi vagy hagyod a picsába.
Ha kell kép róla hogyan, segítek...
Hali mindenkinek! Megtudná valaki mondani ,hogy Suzuki DR 125-ös mocimra gyárilag hanyas hátsógumi való? Jelenleg 4.10 /80/18 van rajta,de valami cross kellene rá.
Köszönöm szépen a tel számot sikerült is beszélnem vele! Lenne még 1 kérdésem, e-re be lehet -e kötni az s-es műszer csoportpt?
A dot5 az szilikon bázisú fékfolyadék, károsítja a gumi alkatrészeket!
5.1 (glikol bázisú, mint pl a do4 is) mehet bele, ha utcán 150-200fok fölé szoktad melegíteni a fékolajat
Ezt mondom én is Ha a rendszert 4-esre tervezték, lehet az 5-ös rosszabb hatásfokkal dolgozik, tehát csak rosszbb lesz vagy nem lesz jobb így felesleges. Az az igazság, hogy az fjr könyvét olvastam el egyszer magyarul, tehát nekem onnan rémilk ez a dot 4 és semmi más szöveg.....de szombaton biztosra megmondom.