Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Az apróban van hirdetve egy lazer sisak! Rákerestem a neten, de nem nagyon találtam rőla semmit (új ára, minősége, stb). Ha vki tud erről a tipusról, vagy a márkáról vmit, akkor az válaszoljon nekem. Köszi!
Ja a sisak linkje...
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
06704561483 Csaba
O.k !
Érdekel,hogy tudunk értekezni ?
Jó áll. használt.15e
Hi
Nekem van DRZ 400-S szervizkönyv (kezelési útmutató) ha kell vkinek szóljon....elcserélem
Hi !
Érdekelne , milyen állapotban ? van és mennyi pénz ?
Hi,gyári E k-4 en volt.
motoros útmutató cd-n mindenféle motorhoz,beállítási adatok, feltöltési mennyiség , robbantott ábrák minden mennyiségben. tel 06208244482
az S-esét már megtalaltam valahol tegnap. De nem tudtam h ilyen feladat lesz az E-s verzióé.

Egyébként régebben volt a motorrevünél egy E-s tartósteszten s abban elég sokat irtak a futóműről is. Asszem otthon felkutatom valahol.
Jövő héten megyek egy elég hosszú túrára de nem ilyen össze-vissza tekergetett telókkal - nagyon rossz most.
Szervízkönyv is több ezer forintba kerül. Letölteni meg nem lehet szerintem sehonnan.
Bár egy srác árult egy be scannelt szervíkönyvet cd-n, de ő is 5.000ft-ot kért érte.
kösz a tippet, nekem eszembe sem jutott.
Már csak azért sem mert nem akarnék pénzt kiadni ilyenért, magam is tudom tekergetni, csak nem tudom mi a középállás (gyári beállíátás), ennyi.
Szia ! Kecskeméten , milyen puffod van ?
hali,nekem volna 1 kipuff.merre vagy?
Hi !

Keresek Drz 400 e típusra kipufogót ,lehet gyári is !

kösz
Szia !
Menj be egy Suzuki szervízbe, és ott beállítják.
suzuki drz supermotoszett kopletten eladó.
érd:705377495
ár=65eft
nem tudtok ti sem segiteni?
nagyon jo lenne pedig
Ez csak annyiban befolyasolja az egykerekezést hogyha feljebb emeled a motorod elejét és esetleg feljebb a kelleténél nemigazán tudod majd megfogni mert a lábfejtartásodból ítélve nemigazán vagy fékbiztos Csak jótanács
Hello
kiváncs vagyok hogy az miben befolyásolja az egykerekezést
Rosszul áll a jobblábad!
szia ! nekem lenn egy olcsó fekete acerbis fejidomom...........az uj ára 18 ezer ft volt de 5000 ftért odadom bárkinek ha kell........ vagy ráfizetéssel drz generátor állórészre.........:) sziasztok gabor8181@freemail.hu
sziasztok,

ti vagytok az utolso remenyeim. Kellene nekem egy 2001es DRZ400E gyári futóműbeállítása

ha szervizkonvet tudnatok honnan lehet letolteni az is franko lenne.

Köszi elore is

sok sarat mindenkinek!
Auner 2008 katalógus (jobb gomb - cél mentése másként...)
Forgalmazó: blackmotors.hu