Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali !
tud valaki egy jó helyet ahol tudok venni drz-re vmi különleges fejidomot meg egyéb extrákat? Egy link jól jönne hogy átnézhessem, mert a gyári fejidom nekem kicsit fantáziátlan. Köszi

Bye
Sziasztok

Aki tudja segitsen! Az van, hogy a DRZ E tipusomon a karbin magától visszaugriok a szivató, és nem marad kihúzott állapotban. Mi lehet az oka. A tankban 0.5 liter benzin van. Van összefüggés? Aki már szedett széz ilyan Kelhin karbot, s tudja esetleg a választ az segítsen.

Köszönöm
Ma átfestettem a gép bizonyos részeit.Sárral :
Szia !

Alumíniumból kéne esztergálni !.
Hellósztok!
olyan kérdésem lenne h ma vettem 1 alubetétes kézvédőnek az alu részét(1000ft ért)
és 28 as kormányhoz való véget adtak hozzá és az én kormányom meg csak 22 es és azt szeretném kérdezni h miből lenne jó csinálni olyat h nekem 22 es kormányomhoz jó legyen vagy venni hol lehet?
Eszi az olajat? Bakker jó lesz odafigyelni akkor......
Talmát tuti nem
Srácok...

Kit kerülgettem egy sárga DRZ-vel a Visegrádi szerpentinen? .
Hello!
Végeznék egy kis közvélemény kuatatást. Kinek mennyi olajat eszik a motor?
Mármint öcsémnek a drz-hez
A gyári futómű elég kellemes hangolású, de kicsit puha. Valakinek van egy jó beállítása olyan 80 kg körül?
Halló!

Örülök ha jó lett a deknivédő, remélem nem lesz rá szükség.
Könnyű volt felszerelni? Ha valami nem passzolt vagy van valami ötleted vele kapcsolatban, írj és kijavítjuk. jó motorozás!

üdv: BBONES
Hello! Használ valaki propulse roadster 10w-40 olajat?
Hali!

Fölösleges küldenem bármit is...a lenti linken egy az egyben ott van...gyári suzuki ponyva...
szólj ha érdekel...
06209654435
OK! kispohi@vipmail.hu
Heló Srácok,

Lett egy tárcsám SM-t építőknek DRZ-hez

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
hello koszi hivlak hamarosan egyeztetunk
Sziasztok!

Eladnám vagy elcserélném Suzuki RM-Z 450 -es motoromat GSX-R 600 K4 vagy K5-re értékegyeztetéssel. A motor hibátlan, nem volt újítva, a blokkja megbontva! 20 üzemóra van benne amit én hobbi szinten raktam bele. 2007.04 évjárat. Ha valakit érdekel küldök képet róla.
Ár: 1.090.000 Ft
06/20-263-08-83
találtam egy linket....ha tudsz kicsit németül ottan van mellette a leírás...ha nem...kb annyit ir hogy...
hegesztett kivitel..nem varrott...100% vizálló...belsőrésze olyan hogy megakadályozza a páraképződést...jó légáteresztő...gépben mosható...az alja elasztikus(gumis) a jobb alakfelvétel miatt...az alján ilyen fémgyűrűs lyukak vannak hogy rögzíteni lehessen...és végül csak kihűlt gépre tegyük fel
Ponyva
pont most vetem uj gumit a gépre és rákérdeztem a szalonban...
aztat mondták hogy nem felel meg a normáknak a motorja és emiatt kénytelenek hozzányúlni...tehát fejlesztés...hozzá nyúlnak a géphez...befecskendezős lesz...meg mittomén...nem tudták....
de szerintem jó lesz...
jó lenne ha összegyúrnák a 450-es rmz vel
szasztok kerdes ebben az evben mert nem dobtak ki DRZ?igaz jovore jon 450?
Szia!

este lefotózom...meg megnézem a dobozát...adj egy email címet és átküldöm....
nekem is drz sm-em van...ha tükrök minden szar rajta van akkor is jó rá...szóval igen
az alja gumis...és szerintem vízálló is....
de meló után elküldök róla mindent....
Köszönöm a segitséged remélem elöb utob belejövök a kerekezésbe ha lesznek képeim meg vidik majd megnézheted hogyan fejlödök.
Drz-sm-re jó?Kintre is jó?Vizálló?