Hali !
tud valaki egy jó helyet ahol tudok venni drz-re vmi különleges fejidomot meg egyéb extrákat? Egy link jól jönne hogy átnézhessem, mert a gyári fejidom nekem kicsit fantáziátlan. Köszi
Aki tudja segitsen! Az van, hogy a DRZ E tipusomon a karbin magától visszaugriok a szivató, és nem marad kihúzott állapotban. Mi lehet az oka. A tankban 0.5 liter benzin van. Van összefüggés? Aki már szedett széz ilyan Kelhin karbot, s tudja esetleg a választ az segítsen.
Hellósztok!
olyan kérdésem lenne h ma vettem 1 alubetétes kézvédőnek az alu részét(1000ft ért)
és 28 as kormányhoz való véget adtak hozzá és az én kormányom meg csak 22 es és azt szeretném kérdezni h miből lenne jó csinálni olyat h nekem 22 es kormányomhoz jó legyen vagy venni hol lehet?
Örülök ha jó lett a deknivédő, remélem nem lesz rá szükség.
Könnyű volt felszerelni? Ha valami nem passzolt vagy van valami ötleted vele kapcsolatban, írj és kijavítjuk. jó motorozás!
Eladnám vagy elcserélném Suzuki RM-Z 450 -es motoromat GSX-R 600 K4 vagy K5-re értékegyeztetéssel. A motor hibátlan, nem volt újítva, a blokkja megbontva! 20 üzemóra van benne amit én hobbi szinten raktam bele. 2007.04 évjárat. Ha valakit érdekel küldök képet róla.
Ár: 1.090.000 Ft
találtam egy linket....ha tudsz kicsit németül ottan van mellette a leírás...ha nem...kb annyit ir hogy...
hegesztett kivitel..nem varrott...100% vizálló...belsőrésze olyan hogy megakadályozza a páraképződést...jó légáteresztő...gépben mosható...az alja elasztikus(gumis) a jobb alakfelvétel miatt...az alján ilyen fémgyűrűs lyukak vannak hogy rögzíteni lehessen...és végül csak kihűlt gépre tegyük fel Ponyva
pont most vetem uj gumit a gépre és rákérdeztem a szalonban...
aztat mondták hogy nem felel meg a normáknak a motorja és emiatt kénytelenek hozzányúlni...tehát fejlesztés...hozzá nyúlnak a géphez...befecskendezős lesz...meg mittomén...nem tudták....
de szerintem jó lesz...
jó lenne ha összegyúrnák a 450-es rmz vel
este lefotózom...meg megnézem a dobozát...adj egy email címet és átküldöm....
nekem is drz sm-em van...ha tükrök minden szar rajta van akkor is jó rá...szóval igen
az alja gumis...és szerintem vízálló is....
de meló után elküldök róla mindent....
tud valaki egy jó helyet ahol tudok venni drz-re vmi különleges fejidomot meg egyéb extrákat? Egy link jól jönne hogy átnézhessem, mert a gyári fejidom nekem kicsit fantáziátlan. Köszi
Bye