Jóestét mindenkinek.
Úgy döntöttem megválok a gyári Drz felnijeimtől, vagy elcserélném értékegyeztetéssel supermoto szettre. Iár.: 150 E Ft.
További képek: http://kep.tar.hu/packjam/5056...
Ha érdekel vkit, dobjon e-mailt, az ár irányár.
freestyleclub@t-online.hu
Vámosmikolán lakok. Egyópként ja a Börzsöny természet védelmi terület, de errefelé inkább a közúton lavíroznak a rendőrök. Sajnos nem nagyon elterjedt sport felénk az erdei motorozás, éppen ezért nem is foglalkoznak velünk a rendőrök és a természetvédők sem! De ha aszfaltra téved az ember akkor általában meg is hajtják a rendőrök.
ÜDV mindenkinek!
Hozzá szeretnék szólni a terepmotorozáshoz.
Én is nagy imádója vagyok és nagyon sokat motorozok erdőbe,erdőszélen stb.
Szomorúan hallottam a hírt ezekről a Bócsa környéki motorosokról......
Hát megérdemlik hogy elvették a motorjaikat.
És jó nagy marhák hogy odaadták.
TERMÉSZETVÉDELMI területen motorozni!
NAGY HIBA!
Az ilyenek miatt basztatják az embert.
Nem tudom miért nem lehet ezeket a területeket békén hagyni.
Ha erdei úton jártok ahol traktorok,erdészeti gépek nem szólhatnak.
Persze ha nem természetvédelmi terület.
Inkább foglalkozhatnának az illegális fakitermelőkkel és a szemét,törmelék lerakókkal.
De ezekkel senki nem foglalkozik mert éjszaka járnak ki a természetet károsítani.
Sajna az lessz a vége mint nyugaton hogy zárt pályán lehet motorozni.
Hát ez nem nekünk fekszik.
Kerítést úgysem húznak ha pedig igen azt a "brazilok" begyűjtik és megy a méhbe.
Ja a hangal kapcsolatban annyit szeretnék mondani hogy az állatok hallása jóval feljetebb mint az emberé és még a leg halkabb motor is megriasztja őket.
Ez végülis nem baj mivel így nem tudják őket lelőni nemigaz?
Mi endurósok végülis állatvédők is vagyunk!
További szép estét és kitartás.
KERÜLNI A TÁJVÉDELMI TERÜLETEKET!
Üdv mindenkinek BoB.
Találkozó? persze megoldható, bár randizni lányokkal szoktam!.
Rendes emberi kinézetem van 2 kezem 2 lábam 1 fejem, ja és majd elfelejtettem 1 orrom.
Nem vagyok rendőr, nem vagyok erdész, én MAGYAR ember vagyok.
Senkinek nem folytatok itt semmit, ide az ír aki akar!.
Szerintem...
Az RMZ versenyre készült baromi erős alapból és azt hallottam hogy törik a blokk a főtengelyterhelés miatt... de ez csak másod info.. Egyébként 1személyes mindkettő asszem üzemórások tehát lehet gurítani beléjük a forintokat.
A versenybringákkal mindig az a gáz hogy szervízigényesek. kevés olaj tökig hegyezett blokk, tehát nem a hosszú élet titka.
Mi lenne velük a célod? cross, ugrálós, endúró, vegyes... vagy mi?
Nekem van egy ponyvám...a mocihoz kaptam....mikor vettem de garázsban áll így nem kell....még motoron se volt....5-6ezerér odaadom....
Eladtad már az FZ-t? Mert kellene az órája.. már ha nem kuka
Úgy döntöttem megválok a gyári Drz felnijeimtől, vagy elcserélném értékegyeztetéssel supermoto szettre. Iár.: 150 E Ft.
További képek: http://kep.tar.hu/packjam/5056...
Ha érdekel vkit, dobjon e-mailt, az ár irányár.
freestyleclub@t-online.hu
http://www.universalmotor.hu
Hozzá szeretnék szólni a terepmotorozáshoz.
Én is nagy imádója vagyok és nagyon sokat motorozok erdőbe,erdőszélen stb.
Szomorúan hallottam a hírt ezekről a Bócsa környéki motorosokról......
Hát megérdemlik hogy elvették a motorjaikat.
És jó nagy marhák hogy odaadták.
TERMÉSZETVÉDELMI területen motorozni!
NAGY HIBA!
Az ilyenek miatt basztatják az embert.
Nem tudom miért nem lehet ezeket a területeket békén hagyni.
Ha erdei úton jártok ahol traktorok,erdészeti gépek nem szólhatnak.
Persze ha nem természetvédelmi terület.
Inkább foglalkozhatnának az illegális fakitermelőkkel és a szemét,törmelék lerakókkal.
De ezekkel senki nem foglalkozik mert éjszaka járnak ki a természetet károsítani.
Sajna az lessz a vége mint nyugaton hogy zárt pályán lehet motorozni.
Hát ez nem nekünk fekszik.
Kerítést úgysem húznak ha pedig igen azt a "brazilok" begyűjtik és megy a méhbe.
Ja a hangal kapcsolatban annyit szeretnék mondani hogy az állatok hallása jóval feljetebb mint az emberé és még a leg halkabb motor is megriasztja őket.
Ez végülis nem baj mivel így nem tudják őket lelőni nemigaz?
Mi endurósok végülis állatvédők is vagyunk!
További szép estét és kitartás.
KERÜLNI A TÁJVÉDELMI TERÜLETEKET!
Üdv mindenkinek BoB.
azt
Nem találkozó... Arra gondoltam ferakhatnál magadról és vagy a lovadról valamit mint ahogy sokunk teszi...
Leginkább endúzózásra használnám igen kemény erdei terepen (Börzsöny hegység) , de pályára is szivesen elmegyek amikor csak tehetem.
Találkozó? persze megoldható, bár randizni lányokkal szoktam!.
Rendes emberi kinézetem van 2 kezem 2 lábam 1 fejem, ja és majd elfelejtettem 1 orrom.
Nem vagyok rendőr, nem vagyok erdész, én MAGYAR ember vagyok.
Senkinek nem folytatok itt semmit, ide az ír aki akar!.
Az RMZ versenyre készült baromi erős alapból és azt hallottam hogy törik a blokk a főtengelyterhelés miatt... de ez csak másod info.. Egyébként 1személyes mindkettő asszem üzemórások tehát lehet gurítani beléjük a forintokat.
A versenybringákkal mindig az a gáz hogy szervízigényesek. kevés olaj tökig hegyezett blokk, tehát nem a hosszú élet titka.
Mi lenne velük a célod? cross, ugrálós, endúró, vegyes... vagy mi?