Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs de a tartájba lecserélted a olajat
és a afékcsöböl meg a nyeregdugatyuba meg ott maradta régi
akkor nem sokat csináltál
1 letekered a tartálytetélyét
2paszentos csövet húzzol a légtelenitö csavara (és bele vezeted a végét egy flakonba )
3 egyik ember pumpája a féket kb 5-7 x aztán be huzza
4 a másik ember kinyitja a légtelenitöt és kifolyik a fékolaj
5 ezel párhuzamosan koppig be esika fékar csak akkor ereszti le a fékkart amikor ujjra zárva a légtelenitö
6ahogy fogy a tartálybol ugy öntünk hozzá a fékfolyadékot
7 ezt addig ismételjük amig a régi nem távozik teljesen ésa ujj lesz helyete ( amit a szine miat tudsz meg kölönböztetni )
ha ez meg volt akkor elmondhatod hogy lecserélted a fékfolyadékot
sok sikert
18999174786183706489847389124093285ö943
nem csak hőmérö nincs azon ,hanem gyorsito szivattyú se ami pumpálná a benzint
41000
nekem S drzém van azon nincsen hömérö
egészségedre ahány ház annyi szokás úgy látszik
nem,3-4-t húzok a gázkaron és indítás és már jár is szívatót +5°C alatt kell használnom
gyönyörüek

nem tudom mennyire látszik de én lenikkelztettem több mint 1 éve és tartja magát
nekem igy néz ki a könyök elöl takaritás után
meg nemrég eltüntettem teljesen azt a környezetvédelmi vackot a motorrol
igy jobban néz ki
ja megvan húzva rendesen,persze
de neked az aluminium váltókar
és szivatót nem is használunk vagy mi
szép a vasad
az nezztem es nagyon keveset jellzet
hideg motort beinditod,járatod 3-4percet(alapjáraton)leálítod vársz 3percet,kitekered a nivot letörlöd viszadugod(NEM tekered visza)kiveszed megnézed.
Nos mivel nem vagom ezt a tipust ,olaj az biztos .meg ami meg kellhet belle sajna meg szerelom jovo heten nezzi at stb az otta meg nem futotam ossze DRzel aki szemre vetelezte volna es szakmai tanacsot addot volna
de mi a kevés benne?
Ferihegyen lehet kint valaki?
hello nekem van leo vince aprilliamate től vettem, csak nekem hangos és nem használom lehet hogy eladnám aprilliamate képei között meg tod nézni hogy milyen
kb nagyon de nagyon keves lehet benne
Helló.

Van valakinek eladó kipufogója drz-re?
Nem gyári hanem valami karbon titán komplett rencer vagy csak dobb!
mi az üres
Én úgy cseréltem fékolajat a DRZ-n,hogy a gyógyszertárban vettem 300ml-es fecskendőt és a végére rádugtam egy vékony csövet és szó szerint amikor letekertem a fedelet a fékolajtartályról kiszívtam az olajat és utána töltöttem a frisset és igy nem lett levegős a rendszer.
Lehet kipróbálni!

A magyar ember feltalálja magát...........................