Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Elvittem esztergályoshoz de azt mondta kell a tengely neki mert nem tud méretet meg ricnimintát venni róla,annyira elnyalódott!Amúgyis egy tókmák lófax az egész!De a legnagyobb baj h mindenki elfexi a száját mikor elakarja adni a berugókart!A legolcsóbb ajánlat eddig 15 ropi volt!Komolyan megiszthették a palit,vagy nem tom mi lelte,de 30 centi vasdarabér 15 ropi?Szal vmi barátibb megoldás kéen,ezért kérem a segitségeteket,hátha tud vki okosságot!
Hali Mindenki!
Keresek DRZ 400 SM Első kereket!
06-20-5-636-213
üdv.Dév.
ez az árok most kb tele van
én megyek sarazni az biztos
heavy van neked indulni kéne
Jó lenne csak nem tudom ki vinné le a motoromat!
az jó lenne ha jönnének a SARASOK! Kiskunmajsán kilehet biztosan bontakozni a SARAS brigádnak
Gyertek csak gyertek
értetem
Köszi a gyors választ!
NEM lehetne...hacsak nem találsz olyat ami 25kw-os.. Bár énis AK-val vezetem... de nem is randalírozom... AM nem lehet..
Sziasztok DRZ 400 lehet vezetni A korlátozott jogsival ?
és a Dunántúli csapat
Szabikám elvagytok veszve! jelentkezzél
akkor remélem találkozunk ha kocsival jöttök cibáld le mendeit is
szerintem meg, de az endúró szakasz tavakból áll, 1ik haver azt mondta h ülésig ér a víz...mert belemtek
semmi se lehetetlen idöjárás és a fránya pénz kérdése
uuuuuuuuuuuuuuu nem kis tura
Helló !
Ha esik az eső hétvégén, akkor is meg lesz tartva a verseny Kiskunmajsán ?
Bár nagyon nem szeretném, hogy essen !
mi lett a régivel? hátha javítható
Jó reggelt mindenkinek!
Tud esetleg valaki dr600 berugókart,eladót vagy olyat aki csinálna?az ideg szétbax h egy darab vasért 15 ezreket akarnak elkérni!HELP PLEASE ALL PEOPLE!
Hát az árat azt személyesen tudjuk megbeszélni! De a motorba nem nagyon lehet belekötni mert volt rá költve rendesen!
Bocsi így jó ..:: ITT ::..
Eladó DRZ 400 E sok extrával.
..:: ITT MEGNÉZHETED ::..
hahóóóó SARASOK, és noozsid jöttök-e majsára hétvégén?
hy,
télleg a bowden volt a ludas...amiatt pörgött a moci...
THX
Szia!
Még átgondolom. Engem elsősorban csere érdekel... és persze az irányár mennyi engedményt jelent?
yahzee@freemail.hu címen elérhető vagyok e-mailen.
Üdv