Amúgy meg ha a fatolvajokat nem jelentik fel,merthogy ne m, mivel az nyűg, meg az a hozzáállás, hogy úgyse lehet rájuk bizonyítani stb, addig még a rendszám nélküli motorosokat se jelentgessék fel, nemhogy a rendszámosokat!
Semmit nem csinálhatnak, ugyanannyi jogod van ott motorozni BÁRMIKOR, mint nekik vadászni...amúgy vadászat szempontjából érthető,h ki vannak akadva az endurósok miatt, de hát ez van Mondom ezt endurósként és természet/vadászat szeretőként.
semmit nem csinálhatnak ha rendszámos vagy.. ha nem akkor feljelenthetnek simán! egyébként tájvédelmi körzetben simán lehet menni földúton.... SZERINTEM
a baj az erdőkben uttalan utakon csapató hard endurosokkal van baj....ami elhiszem hogy bosszantó a vadászoknak! akik a földutakon mennek ne bántsák már könyörgöm......
és te se így állj hozzá h majd jól szétvered a pofájukat
SZIASZTOK ! most jöttem haza a motorozásból a bakonyban csapattam, a kifele vezető útón elálták a vadászok az utat és leintettek , erre belémál a köcsög , mit képzelek magamról hogy este 8 kor itt motorozok mikor ők vadászni szeretnének, miértnem motorozok a műútón ....erre én mondtam nekei nem tájvédelmi környezet , az utat használtam, ha műúton szeretnék motorozni akkor nem terepmotorral csapatnék és nem magán terület szóval ha nem akarod hogy faszenet csináljak az összes lesből akkor szakadj le rólam......
na most azért írok ide mert biztos volt már aférotok nektek is a vadászokkal szal kiwi vagyok mit tudnak csinálni ilyen esetben !?
vállukon a bazinagy bram buska azt van már a pupba is azt titánok nagyon de legközelebb viszem a boxerem meg a viperát azt ha felkóstól péppé baszom az összes análbaszott kocsitoló csikát
vagy ti hogy kezelitek ezt ?
semmi bonyolult dolog délelőtt szabad edzésen csak a cross pályát lehet használni. A verseny kezdetekor van egy felvezető kőr, hogy mindenki lássa mi a szitu célvonal álló raj, vagyis le kell állítani a motorokat. rajtzászló lecsap motor indul és 40-45perc körbe körbe (nincs rajt rács mint a crossnál)
Igazából mindig rájövök, hogy a lehető legjobb választás volt a DRZ S. Hosszú távú túrákra úgyis autóval vagy bringával megyek, a DRZ meg tökéletes egynapos kalandtúrákhoz és soft enduróhoz. Szépek a nagy endurók, azon belül is nagyon jó a KTM, de igazából aszfalton halálra unom magam. Béreltem anno, mikor döntés előtt álltam DL 650 V-Stromot, ami nagyon-nagyon kellemes túramotor, de mégsem győzött meg. A nagyobb motoroknál mindig zavar a 200 kiló, és ettől nehéz elvonatkoztatni. Azért kíváncsi leszek a KTM 690 Adventurre, szvsz ez az a kategória, ami teljesítményben és súlyban is ütőképes. Egy szónak is száz a vége, DRZ RULEZ
Hát kinek mi....az biztos,hogy én 220-al 0 szélvédelemmel már nem nagyon élvezném a dolgokat.
Ezért inkább földutazni szoktam a drz -vel és 1-2szer már mentem 120-al, de nem azért mert élvezetes, csak,hogy kipróbáljam mennyire stabil. Nekem 15/49 es áttétem van, de most gondolkozok, hogy a hátsót lecserélem kisebbre, mert így nagyon pörög már 110 körül.
Az is lehet hogy átéget a hengerfejtömítés, de akkor masszív fehér füstöt kéne nyomnia, meg nem lenne erős.
Annyi lehet a megoldás, ha nem csörög a blokkja, hogy
1.nem húzod annyira durván a gázt
2. lecseréled a lánckerekeket, mondjuk 15/44 esre
Kezdhettek félni
Egyenlőre úgy néz ki, hogy jövőhéten visszakapom a motorom és működik is! Irány az erdő, mező, patak stb
(Persze csak vigyázó tekintetek mellett! )
Sziasztok !
Tudtok valami információt mondani a kiskunmajsai versennyel kapcsolatban? Hány óra körül lesz?
Itt lesz ahol a térképen bekarikáztam ?
Bocs, hogy zavarok .
Előre is köszönöm a segítséget !
a baj az erdőkben uttalan utakon csapató hard endurosokkal van baj....ami elhiszem hogy bosszantó a vadászoknak! akik a földutakon mennek ne bántsák már könyörgöm......
és te se így állj hozzá h majd jól szétvered a pofájukat
na most azért írok ide mert biztos volt már aférotok nektek is a vadászokkal szal kiwi vagyok mit tudnak csinálni ilyen esetben !?
vállukon a bazinagy bram buska azt van már a pupba is azt titánok nagyon de legközelebb viszem a boxerem meg a viperát azt ha felkóstól péppé baszom az összes análbaszott kocsitoló csikát
vagy ti hogy kezelitek ezt ?
na KÖfike
Nem tudtam semmit a versenyről ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt a fórumon .
Köszi még1* !
de száguldoznál már
Már nagyon várom
Még annyit had kérdezzek hogy hogyan szokott lezajlani egy futam ?
Ezért inkább földutazni szoktam a drz -vel és 1-2szer már mentem 120-al, de nem azért mert élvezetes, csak,hogy kipróbáljam mennyire stabil. Nekem 15/49 es áttétem van, de most gondolkozok, hogy a hátsót lecserélem kisebbre, mert így nagyon pörög már 110 körül.
Annyi lehet a megoldás, ha nem csörög a blokkja, hogy
1.nem húzod annyira durván a gázt
2. lecseréled a lánckerekeket, mondjuk 15/44 esre
Egyenlőre úgy néz ki, hogy jövőhéten visszakapom a motorom és működik is! Irány az erdő, mező, patak stb
(Persze csak vigyázó tekintetek mellett! )
Tudtok valami információt mondani a kiskunmajsai versennyel kapcsolatban? Hány óra körül lesz?
Itt lesz ahol a térképen bekarikáztam ?
Bocs, hogy zavarok .
Előre is köszönöm a segítséget !