Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem szarakodni! jönn! reggel hétkor taknyolom össze a motort h menjen srácok, na meg ezé jöttem haza házibuliból idő előtt
ebbe az lesz a szopás h az openesek 1 szarrá rúgott pályát kapnak mer h az a töltés ott nem hiszem h sokáig bírja
Hát eléggé...13-41-es áttétel van rajt! De ha hajtva van(azért ésszel) 200-250 km alatt akár másfél decit is megeszik. Endurózásnál (ősztől tavaszig) szinte alig csipeget!
mennyire eszik? fordulaton vmennyi minimálisat mindegyik eszik szerintem.
Sziasztok!

Szerintetek, ha a gép fordulaton hajtva eszi az olajat, az szelepszárszimering vagy gyűrű lehet? 13000 km van a gépben. Motul 300V 10W40 olajjal! Vagy próbáljam meg sűrűbb, más márkájú olajjal?

köszi
Nem kell papír, mit kell tudni a vasról?
Yahzee@freemail.hu címre jöhet minden adat+ foto. Bontott állapotban készült kép is jöhet... ;)
Eladom a dr-t ha öxeáll!rendszám nincs,ha érdekel szoljál!
nem találom a rúzsom nem megyek sehova
viccet férretéve szerintem évödük rajta vagy éjfélig .............azt nemtudom
lehet hogy azok is vagytok
ne variáljatok! motor a futóra ti az autóba és gyertek nem bánjátok meg
kösz neked is
a tárcsárol mesélek majd
már a mi keveset tudtam tesztelni
és köszönöm a infot és a birka türelmet hozám
közbe ha hiszitek ha nem telefonon megy a variálás
most kezdem ugy érezni mindha csajok lennék
Nevezés 8.30-tól, pálya nyitás 9.00-kor. A versenyek 12.00-kor kezdődnek, a Suzuki márkakupa futamával.
9 körül már jöhettek,délben van rajt!
király
még egy kis segitséget légyszi
mikor kezdödik ?
3000!
Suzuki-s vásárlási utalványok a helyezetteknek a serlegek mellé.
+ 5000 ft VU. tőlem,amit felhasználhatsz lánckerékre vagy az alu cuccok valamelyikére.
Tavaly 3e. volt gondolom most se lesz több.
Az jó lenne ha jönnétek legalább már személyesen is találkoznánk
Sziasztok. Drz sm nek hol történik a kartelgáz visszavezetése? az megy keresztül a vákumszivattyún bal oldalon a kipufogó mellett vagy van egy külön kivezetés?
Berúgás teknikája akkor megy? Vigyázz, mert ha elcseszed a rúgást, eltörheti a lábad. 2 embert ismerek, akivel ilyen konkrétan megtörtént, és tapasztalt motorosok ;)

Valaki tud eladó DR 650 RS vagy RSE-t? vagy sima DR 600 is érdekel.

Mégegy hirdetés, eladó a yamaha DT 125R motorom, suzuki vásárlása miatt... akit érdekel, adatlapomon megtalálja a módját a kapcsolatfelvételnek. ;)
Helló nem tudja véletlenűl valaki hogy a dr 750 nek a levegő szűrő utáni csonkon van még valami ?
tesék mondani mennyi a nevezési dij
mert mindenki osz-szoroz hogy menny is a mutatvány
ha megyünk akkor a név sor
Bundi
feketebárány
mendei
és jó magam
akkor lehet hogy menet lesz
Jah csak ezen vmi átlett monyizva!De közben meglett a "gombocska"!Abban a hitben voltunk h automata dekompos!Ugyhogy most rugásra indul!De üröm az örömben,hogy az uj berugórugónak vagy a fax tudja minek köszönhetően olyan erővel csapott vixa a berugókar mikor elindult h megrepedt az olajdekni! Kikészülök h mindig van valami!
Jó estét!Kár pedig lehet jó kis verseny lenne