Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja tudom,csak pont idegösszeroppanás szélén állok,na mindegy.szép napot
lement hamar szeva neked is
hú de szidtalak tegnap mikor szoptam a dugóban a citadella gurulás miatt
ja ,cső haver
video fönt akkart lenni
szia végén Citadellás bulira mentem van egy vide fon fen ha meg találsz küldök egy rock and roll jelet ,
ja és voltam jóbbik majálison is ott meg találkoztam a Mendeive volt kin csomo motoros is nagyon jó volt ( többek közt 2db DRZ SM )
Halitok. Milyen lánc vált be DR-z e re ?
ha esetleg majd találnál olyat ami jó drz hez, szívesen fogadnám az infot.
Még néhány fotó:
Azért mi sem tétlenkedtünk.
Dunaföldvár 2010.05.01:

helló! lehet hogy az nem ér bele csak 60-80ezer ára , a sport motoré max 15-20 ezer .
és amit lehet kapni kifejezetten sm hez, az nem ér bele?
helló! nekem a drz-e van ,320-as tárcsával hozzá megmaradt a gyári 2 dugattyús féknyereg meg a gyári felső fékmunkahenger,most cseréltem le a felső munkahengert 16-mm es radiális pumpára érezhetően sokkal jobb a fékhatás,fele annyi erőkifelytésel,kb-fél éve keresek 4 dugattyús alsó fékmunkahengert valamilyen sportmotorét csak az a baj hogy nekem rendes küllős sm- kerekem van és mind bele ér a küllőbe .
ez lemaradt
a Polgár úrra?a a Jenőre hasonlított?
de ez inkább amarra hasonlított a polgármesteri hivatalhóó a jenőőhőőő a hivatalba, hétfőn 11 órakkorra
Láttam ma egy fekete Drz Sm-et Badacsonyban! Esetleg innen valaki?
jaja jó volt... :D hát tudod volt ott a GÁTVÉDELEM de ha szóltál volna.. XD elmegyünk és 3-an elverjük XD de am jó volt
bakjátok meg! máma betámadtak vaslapáttal
am jót motoroztunk ugyeugye? főleg Ti
És mi van akkor ha csak az alsót cseréljük ki 4 dugós munkahengerre, gyári sm pumpával, kivitelezhető?
Én próbáltam egy sm et, radiális főfékhengerrel meg a munkahenger is valami spéci 4 dugós volt, szerintem sokkal királyabb volt mint a gyári. sőt. bár egy ilyen szett ha jól sejtem annyiba kerül mint egy régebbi kétütemű 125 ös cross. Meg az én gyárim is fog királyul, csak mikor sokat fékezek vele, és melegszik, érezhetően csökken a fékhatás.
keresd meg Csika01 et az endurocross topikban
Kérdezd meg itt:26 336 172 Pilisborosjenőn.Yamaha márkaszerviz,de mindenféle cross és enduró teleszkópot javítanak.