Sziasztok
Tudna valaki feltenni egy rajzot hogy hogy kell drz -n beállítani a vezérlést? Mert olyanom van hogy a vez tengelyek hogy álljanak, de hogy főtengely hogy....
köszi
Helló !
Lenne egy kérdésem és remélem tudtok segíteni.
Elkopott a hátsóláncvezetőm és kezdi enni a fémet ezért kiszeretném cserélni, de nem tudom honnan lehet venni ilyet.
Aki tud segíteni az kérem írjon !
Előre is köszönöm !
Üdv. Ez tényleg nem ér annyit. 7-ért az enyémet is oda adnám. Igaz az S-es, de ez tényleg teljesen gyári, semmi sufnig tuning nincs rajta és teljesen költségmentes állapotban van. Ha valakit esetleg érdekel, elérhetőség az adatlapomon van!
Ha egy ilyet vennék mint a pécsi (tegnap utánajártam 6 tulaja volt), agyon hegesztve, akkor lehet hogy a végén oda jövök ki mintha egy újat vettem volna De köszi! Még idén lesz egy, az biztos
Biztos van számos jó vétel a piacon, de elsősorban a kawát kellene beszámolni... de várok 2-3 hónapot ha nem lesz más, és akkor már kp-ra is tudok hozni egyet.
Szerintem kérdezz meg Suzuki kereskedést is, mert a gyári alkatrész van hogy olcsóbb mint az utángyártott, vagy a bontott. Én a Hollóstól szoktam rendelni, egy héten belül mindig meghozták a cuccokat. Haveromnak a Fullgas vált be, de nekem rossz tapasztalatom van velük. Egy telefont mindenesetre megér.
DRZ SM-re van első 110/60 (80 %) hátsó 160/60-as (70%) Heidenau, Metzeller gumim!
A kettő együtt 10 ezer Ft!
HA érdekel szólj!
Valakit érdekel a videózás?
Bárkit megörőkitek HD-ban akár blu-rayre kiirva?
Ingyen!
1080p-ben
Imádok videókat csinálni----------------------------------
Tudna valaki feltenni egy rajzot hogy hogy kell drz -n beállítani a vezérlést? Mert olyanom van hogy a vez tengelyek hogy álljanak, de hogy főtengely hogy....
köszi
Neki meg jobbulást!
A többieknek is üdv!
Ha a fekete SM-es magára ismer, írja le milyen hátsó lámpája/rendszámtartója van, mert jól nézett ki.
És láttam egy fekete SM-et, az Orczy úton (két személy) tök jó hátsó lámpája volt, utólag bánom, hogy nem intettem le megnézni, megkérdezni.
Nem tud valaki Jászberény-Gyöngyös környékén 150/70 R17-es gumit jó áron?
Gab
Én nem ismerem! Biztos valami hülye gyerek!
Azért mi motoros tűzoltók mindent megtettetünk annak érdekében,hogy ne szenvedjen nagyon a portól az a pár ezer ember!
Lenne egy kérdésem és remélem tudtok segíteni.
Elkopott a hátsóláncvezetőm és kezdi enni a fémet ezért kiszeretném cserélni, de nem tudom honnan lehet venni ilyet.
Aki tud segíteni az kérem írjon !
Előre is köszönöm !
Valakinek nincs véletlenűl 1 pár eladó kézvédő 2003-as Drz-re ?
Üdv: Péter