Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva crossos egy jó kis enduro vagy supermoto
Sziasztok!
DRZ SM-re van első 110/60 (80 %) hátsó 160/60-as (70%) Heidenau, Metzeller gumim!
A kettő együtt 10 ezer Ft!
HA érdekel szólj!
a tócsa és a DRZ

Valakit érdekel a videózás?
Bárkit megörőkitek HD-ban akár blu-rayre kiirva?
Ingyen!
1080p-ben

Imádok videókat csinálni----------------------------------
Sziasztok
Tudna valaki feltenni egy rajzot hogy hogy kell drz -n beállítani a vezérlést? Mert olyanom van hogy a vez tengelyek hogy álljanak, de hogy főtengely hogy....
köszi
És egy motoros baleset (eredményét) a Pázmány Péter sétányon.
Neki meg jobbulást!

A többieknek is üdv!

Ha a fekete SM-es magára ismer, írja le milyen hátsó lámpája/rendszámtartója van, mert jól nézett ki.
Ma a Szilágyin láttam ML futárt, ha olvassa üdv neki! Ezek szerint még megy a gép!

És láttam egy fekete SM-et, az Orczy úton (két személy) tök jó hátsó lámpája volt, utólag bánom, hogy nem intettem le megnézni, megkérdezni.
Üdv. Mindenkinek!
Nem tud valaki Jászberény-Gyöngyös környékén 150/70 R17-es gumit jó áron?

Gab
Hy!

Én nem ismerem! Biztos valami hülye gyerek!

Azért mi motoros tűzoltók mindent megtettetünk annak érdekében,hogy ne szenvedjen nagyon a portól az a pár ezer ember!
Helló !
Lenne egy kérdésem és remélem tudtok segíteni.
Elkopott a hátsóláncvezetőm és kezdi enni a fémet ezért kiszeretném cserélni, de nem tudom honnan lehet venni ilyet.
Aki tud segíteni az kérem írjon !
Előre is köszönöm !
Sziasztok! Valaki tudna árat mondani enduro szettre? Első,hátsó gumizva. Baleset és rendőr mentes utat mindenkinek!
Üdv. Ez tényleg nem ér annyit. 7-ért az enyémet is oda adnám. Igaz az S-es, de ez tényleg teljesen gyári, semmi sufnig tuning nincs rajta és teljesen költségmentes állapotban van. Ha valakit esetleg érdekel, elérhetőség az adatlapomon van!
Sziasztok
Valakinek nincs véletlenűl 1 pár eladó kézvédő 2003-as Drz-re ?

Üdv: Péter
Ha egy ilyet vennék mint a pécsi (tegnap utánajártam 6 tulaja volt), agyon hegesztve, akkor lehet hogy a végén oda jövök ki mintha egy újat vettem volna De köszi! Még idén lesz egy, az biztos
Sok sikert hozzá, DRZ-vel csak jól járhatsz!
Biztos van számos jó vétel a piacon, de elsősorban a kawát kellene beszámolni... de várok 2-3 hónapot ha nem lesz más, és akkor már kp-ra is tudok hozni egyet.
Szerintem kérdezz meg Suzuki kereskedést is, mert a gyári alkatrész van hogy olcsóbb mint az utángyártott, vagy a bontott. Én a Hollóstól szoktam rendelni, egy héten belül mindig meghozták a cuccokat. Haveromnak a Fullgas vált be, de nekem rossz tapasztalatom van velük. Egy telefont mindenesetre megér.
Hát ettől az enyém 100X jobban megérte volna!
ja ja ja ja, kicsit segítek innen a DRZ fórumról meg a KLR fórumról szokott írogatni
cső,locsoltatok?elmult már húsvét
Köszi.
Ki ismeri fel az alábbi képen szereplő egyént? http://www.sportmotor.hu/motor...
beszélj vele mindent meghoz occsón
Há mee haversráccal szétborítottuk.