sziasztok, nekem ilyen a hátsó traktus!
Vki szidta itt ezt a fajta ledes hátsó lámpát h. kiégnek a led-ek, én nem tapasztaltam semmi ilyesmit pedig használom sokat mostanában....
Hi
Akkor csak arra tudok gondolni hogy már igy került hozzád.
Látom a sárvédö toldat kék szinü.Hát nekem is pont ilyen kellene kék.
Esetleg ha eszedbe jut honnan lett beszerezve...
thx
ja, előző tulajok egyik még endurós korszakban megfektette de élőben azért nem látszik ennyire, meg sokat ront a képen a felemásan felcsavarozott kézvédő ami azóta már lekerült. tükör úgyszintén kuka lesz. kb ennyi még csak 1 hónapja van nálam, abból 3 hete szervízben, nem volt időm az optikával foglalkozni
Én most vettem mini indexet, de nem LED-eset, mert a relét nem olyan egyszerű kicserélni ugyanis egyben van az oldaltámaszéval. Ki lehet cserélni persze, csak nem akartam módosítani az eredeti vezetékezésen. Az indexekre is gyári csati megy, hogy ne kelljen vágni.
Üdv mindenkinek!
Féktárcsa vásárlás előtt állok. Az lenne a kérdésem, hogy a hullámos mibe különbözik a simától, azon kívül, hogy jobban néz ki. Utcai használatra kellene, első kerékbe.
Hullámosba JT-t néztem ki.
Én universalmotornál akarok venni fehér ledes hátsó rendszámtartót, 30 fokost. indexet is cserélni kellene ledesre, de ahhoz kell relé is. Amúgy aki alakította, cserélte a hátsó sárvédőt is kompletten, vagy csak a rendszámtartót? http://www.universalmotor.hu/p...
üdv mindenkinek.
lenne egy kérdésem hozzátok és remélem valaki válaszolni is fog:)
DRZ-s nek a gyári fara mindenki elött mevan:)ezt szeretném "rendbehozni".
ha valaki tudna mondani egy vagy több online bolt cimet ahol betudom szerezni a mini indexet ledes féklámpát.
a sárvédöt leszokták cserélni az E-s re?
ha valakinek lenne egy fotója hogyan nézzen ki ha jót akarok legyen szives megoszteni velem.
köszi szépen srácok
Hali !
Kiskunmajsán szeretnék én is versenyezni, de még egyszer sem voltam és nem tudom hogy mik a feltételek. Nem vagyok még 18 és nincs jogsim se. Aki rutinosabb az kérem segítsen !
Előre is köszönöm !
Köszönöm az ülés információt, már nyélbe is ütöttük az üzletet. A még külön szerencsém, hogy az ülés már meg volt faragva kb. 4 centivel és faintosan átkárpitozva. Így ezzel már nem kell foglalkoznom. (és még kényelmes is)
Május 9-re tervezünk egy babodi expedíciót ha az idő nem lesz nagyon gagyi. Nem tartatok velünk?
hi all!
Egy olyan dologban szeretnék segítséget kérni tőletek,hogy!Van egy drz S motorom amihez van sm szett de most még elől a 250 tárcsa van,de van egy 320 asom is amit szeretnék rárakni.Nekem a konzollal kapcsolatban kéne segítség,hogy milyen anyagból kéne,esetleg ha már vki készített ilyet akkor méretek vagy ha van eladó is honnan és mennyiért lehet beszerezni.KÖszi a segítséget mindenkitől
Vki szidta itt ezt a fajta ledes hátsó lámpát h. kiégnek a led-ek, én nem tapasztaltam semmi ilyesmit pedig használom sokat mostanában....