Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há de ezt honnét veszed?
Szia.
Megellett a technika.Szívószelep rendet rakott.
sziasztok van 1 2006-os drz-e arra szeretnék egy fasza apacshelikopter hangú dobot de a lényeg az hogy halk legyen de mély van valakinek eladó? vagy milyent lenne érdemes venni ? a gyári csövével mit lehetne kezdeni? vagy ha lenne valakinek ebbe a csőbe fojtás az is érdekelne, hogyszoktátok ti ezt gyapottal kitömni? szét kell vágni hozzá? nah bocsyka a sok alap kérdésér de nem vagyok jártas
Szia.
Még mindig a DR-Zvel nyomom, de az ülés még megvan.
Most vettem hozzá SM szettet, és ahhoz fogom használni, de találtam Neked eladót
itt

És, hogy milyen kicsi a világ edem89 is ezt a vasat vizsgálta.
sziasztok!
Hány zsirzási lehetöség van egy drz-én?És hol vannak?Én 5 találtam eddig!Ne keressem tovább?
Köszi a segitséget mindenkinek,fontos lenne!
robogo tuning.hu
nehogy máá az a baja?
Sziasztok!
DRZ-e hez keresek motoralkatrészt.Dugó ,szívószelep,vezető, tömítésgarn. stb.Segítsetek ./link,esetleg szaküzlet/.Lehetőleg ne aranyárban.
Kösz.
Sziasztok!

Na tegnap meglestem a gépet Pécsen, 2004es DRZ-e. Sokat kellett volna ráfizetnem a kawa mellé, és hoztam volna a DRZ-t meg egy robogót.
A gilera csörög zörög (bár olvastam h ilyenek).
A DRZ mondhatni szép volt, de láncszett, fékbetét kuka, a méterszámláló se volt rajt, a leeresztőcsavar vissza volt körbe hegesztve (jó nagy rönkön akadhatott fenn), leömlő összehorpadva.... amúgy teljesen gyári állapotú

http://www.hasznaltauto.hu/motor/gilera/gilera_runner_200
_vxr_rendszamos-3482354

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzu
ki_drz_400e_rendszamos-3692759

A képeken sokminden nem látszik, de így ennyiért drága szerintem. Szal a supermotom még várat magára
Sziasztok! Nem kell valakinek egy dr 600? Jó állapotú egy éve nem használt! Hobbi célra! Olaszból lett hozva!
Szívesen. Sajnos az olcsóbb kulcsok nyomatéka valahol 23-28 Nm-nél kezdődik.
Köszi szépen, szóval 10Nm. Kevésnek tűnik egy kicsit, dehát Suzukiék csak tudják...
Tegnap tettem bele a szergejembe (DRZ ) a legújjabb gyertyacsodámat

Iridium!

NGK gyertya

Nagyon jó lett:
-finom alapjárat.
-jobb gyorsulás
-szebb motorhang

Igaz majdnem 5000 pénz
Helló
Eladó Drz elsö 310mm féktárcsa a képen látható
5km mentem vele annó feleslegesé vált ha valakinek kellene
15,000ft
Szia
Köszi a segítséget. Azt véletlenül nem tudod hogy hány Nm -rel kell lehúzni a vezérműtengely csavarjait?
Így már emlékszek rád. Csak akkor DRZ volt, nem KTM. Miért váltottál? Anno mondtad, hogy vettél egy második ülést a DRZ-re, az nincs meg még neked, mert én is szeretnék venni egy másikat. A Benivel nem tudom, hogy mi van, ősszel kérdeztem én is az öreg gyulát, hogy mi van vele, akkor azt mondta, hogy vmi mennyecske elcsavarta a fejét oszt azóta lila ködben honol.
Ma találkoztam egy szupermotos dr-z vel ócsa és üllő között volt vele egy naked is ha jól láttam innen a fórumról volt valaki?
raktam matricát a mocira. szerintetek milyen lett?
http://www.sportmotor.hu/motor...
van rajta láncvezető, gyári SM...
láncvezetőt neki
jajj de jó, örülök neki remélem nem nyújtja szét a láncot ha belever néha a gumiba....
Hali!
Tutira egyforma a két távtartó. Én is így jártam, csak 160-as gumival és lemértem. A gumik közt is van különbség.
Sziasztok, vki mondja meg nekem h. a hátsó tengelyen lévő távtartók egyformák vagy eltérnek? mert gumi csere után belever a lánc a gummába, pedig előtte is 150es gumma volt fent és most is....