sziasztok van 1 2006-os drz-e arra szeretnék egy fasza apacshelikopter hangú dobot de a lényeg az hogy halk legyen de mély van valakinek eladó? vagy milyent lenne érdemes venni ? a gyári csövével mit lehetne kezdeni? vagy ha lenne valakinek ebbe a csőbe fojtás az is érdekelne, hogyszoktátok ti ezt gyapottal kitömni? szét kell vágni hozzá? nah bocsyka a sok alap kérdésér de nem vagyok jártas
Na tegnap meglestem a gépet Pécsen, 2004es DRZ-e. Sokat kellett volna ráfizetnem a kawa mellé, és hoztam volna a DRZ-t meg egy robogót.
A gilera csörög zörög (bár olvastam h ilyenek).
A DRZ mondhatni szép volt, de láncszett, fékbetét kuka, a méterszámláló se volt rajt, a leeresztőcsavar vissza volt körbe hegesztve (jó nagy rönkön akadhatott fenn), leömlő összehorpadva.... amúgy teljesen gyári állapotú
Így már emlékszek rád. Csak akkor DRZ volt, nem KTM. Miért váltottál? Anno mondtad, hogy vettél egy második ülést a DRZ-re, az nincs meg még neked, mert én is szeretnék venni egy másikat. A Benivel nem tudom, hogy mi van, ősszel kérdeztem én is az öreg gyulát, hogy mi van vele, akkor azt mondta, hogy vmi mennyecske elcsavarta a fejét oszt azóta lila ködben honol.
Sziasztok, vki mondja meg nekem h. a hátsó tengelyen lévő távtartók egyformák vagy eltérnek? mert gumi csere után belever a lánc a gummába, pedig előtte is 150es gumma volt fent és most is....
Megellett a technika.Szívószelep rendet rakott.
Még mindig a DR-Zvel nyomom, de az ülés még megvan.
Most vettem hozzá SM szettet, és ahhoz fogom használni, de találtam Neked eladót
itt
És, hogy milyen kicsi a világ edem89 is ezt a vasat vizsgálta.
Hány zsirzási lehetöség van egy drz-én?És hol vannak?Én 5 találtam eddig!Ne keressem tovább?
Köszi a segitséget mindenkinek,fontos lenne!
DRZ-e hez keresek motoralkatrészt.Dugó ,szívószelep,vezető, tömítésgarn. stb.Segítsetek ./link,esetleg szaküzlet/.Lehetőleg ne aranyárban.
Kösz.
Na tegnap meglestem a gépet Pécsen, 2004es DRZ-e. Sokat kellett volna ráfizetnem a kawa mellé, és hoztam volna a DRZ-t meg egy robogót.
A gilera csörög zörög (bár olvastam h ilyenek).
A DRZ mondhatni szép volt, de láncszett, fékbetét kuka, a méterszámláló se volt rajt, a leeresztőcsavar vissza volt körbe hegesztve (jó nagy rönkön akadhatott fenn), leömlő összehorpadva.... amúgy teljesen gyári állapotú
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gilera/gilera_runner_200
_vxr_rendszamos-3482354
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzu
ki_drz_400e_rendszamos-3692759
A képeken sokminden nem látszik, de így ennyiért drága szerintem. Szal a supermotom még várat magára
Iridium!
NGK gyertya
Nagyon jó lett:
-finom alapjárat.
-jobb gyorsulás
-szebb motorhang
Igaz majdnem 5000 pénz
Eladó Drz elsö 310mm féktárcsa a képen látható
5km mentem vele annó feleslegesé vált ha valakinek kellene
15,000ft
Köszi a segítséget. Azt véletlenül nem tudod hogy hány Nm -rel kell lehúzni a vezérműtengely csavarjait?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tutira egyforma a két távtartó. Én is így jártam, csak 160-as gumival és lemértem. A gumik közt is van különbség.