Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. Úgy tudom, hogy K6-tól beragasztották:)
Ma szétszedtem a mocit, hogy beragasszam a csavarokat, de ahogy az elsőt kiszedtem azt tapasztaltam hogy be van ragasztva alig bírtam kiszedni. úgyhogy csak azt az egyet ragasztottam be a többit ki se szedtem. k7 es . úgy látszik orvosolta a problémát a suzuki
aha,értem
david87 Amim nincs azt nem tudom mutogatni csuda járgány!
Te fére értetél valamit! Nekem DRZ-m van És nem szoktam mutogatni csak akkor látható ha közlekedek vele de akkorsem sokági mert tiltáson megyek
Valóban jól nyomja, de azért az "idióta Gyula" sem semmi.
Tamásiból érkezett a csapat.
Benivel régen találkoztunk, ismered, mi van vele?
Hegesztesd meg 500-ért! Vagy ha veszel újat,a régit küldd el nekem 500-ért
egy fotót arról a csuda járgányról,de most
nekünk ez a két fajta van és jó
Loctite 243. ezt megtaláltam. Nem lesz nehéz leszedni a deknit? a mágnes nem túl erős? meg van ott egy kis ogyűrű az önindítónál, az egyszerüen kijön? Mire kell odafigyelni?
sziasztok. Venni akartam csavarragasztót, de csak nem oldhatós loctite volt, vagyis azt mondta a srác hogy csak hőre old. piros flakonos. nem mertem megvenni nehogy ne lehessen kiszedni többet a csavarokat az állórészből. Nincs valami tippetek milyennel kellene, vagy ti mit használtok?
Igen az "öreg" nagy ász, majdnem minden hétvégén kin van. Lehet, hogy találkoztunk, annyian kijárnak, hogy sokan nem is gondolnák. Mi pl. hétvégén egy csapat svájcival mentünk, de sokszor csak a fejüket csóválták.
Siófok, vagy Kaposvár környéki vagy?
kebalazs
itt a link: http://robogotuning.hu/spd/299... és nem is 800, csak 380huf
Hello! Ahogy írtam, jelen pillben csak csere jöhet szóba, kp-m nincs ennyi. de köszi!
Sziasztok

Eltört a váltókar, hol tudnék beszerezni másikat?

Lehet használt, vagy új is.

Előre is kösz.

Attila
Szia kebalazs!
Asszem, hogy 0,05-ös lépcsővel ugrik. Nézd meg a
www.robogotuning.hu -n. Úgy emlékszem, hogy van nekik, kb 800 huf.
Üdv.
Sziasztok
Ma megmértem a szelephézagokat...E s DRZ a bal oldali kipuff szelepé 0,6mm ! Pedig semmi szelephangja nem volt a gépnek...a többi hézag jó..
Tudja valaki esetleg hogy a lapkákat milyen méretlépcsővel lehet venni?
szia!
ha esetleg egy S is megfelelne SM szettel akkor nézdd meg az enyém az adatlapomon..
Mi időnként megfordulunk babodon.
Az andocsi ( Gyula ) ismerősök, terelgetnek minket.
Szerintem mi már találkoztunk ott.
Helo!

MEnnyire megbízható a DR 650 r?

Fontos lenne, mert most tennék egyre szert.
Olaj csere, meg egyéb ilyenekre gondolok.

2t krosszom volt.
Nem szabályos a kis rendszám. Csak a normál méretű.
Értem. Hát remélem összejön egy példány nekem is, és megelégszek azzal, ha olyan csúnya lesz mint az általad belinkelt mocik
Ha meglesz akkor még kérdezek

Köszi!
nekem volt fen Honda XL 600-s kilométer óra,passzol a spirál hozzá és nem is csal,szerintem DR v XT-é is jó hozzá
Azért tértem át Gyorsaságirol sm-re mert untam már kelet valami új. Amugy nem bántam meg. És már nem izgat a gyorsasági.
Sosem nézem menyit ment mert ha szét megy valami akkor megcsinálom és kész adig meg mitt agodjak!
Ezt nem kell szerelni mint KTM, Husaberg,Aprilla.
DRZ-ez japán motor. Meg van csinálva Amugy a leg gyengéb és a leg csunyább mindközül. Ennyi! (De megbizható csak ajálani tudom)
Hi!

A képeiden ez a kicsi rendszám szabályos?