Hamarosan ( 1 hónap) itt az első SUZUKI ENDURO AMATŐR MÁRKAKUPA ( DRZ kupa)
Május 16. Kiskunmajsa ( cross pálya és környéke )
itt egy kis visszatekintő hátha minél többen kedvet kaptok hozzá hát csemegézzetek
király kép hát igen, annak utána kéne járni, a csavarokat meg már mondtam neki, hogy mindenképpen ragassza be ha lesz még fejlemény írok, egyelőre a tekercset várjuk, hogy visszaküldjék!
Hali Marco!
Na akkor csak jó helyen tapogattam, hogy gyújtás probléma:) Azért szerintem annak valami oka van, hogy feketére égett. Nézesd át a szerelőddel alaposan, nehogy az újratekert tekercs is így végezze! És a csavarokat beragasztani! Meghúzási nyomaték: 26Nm.
Üdv.
yahzee.nyugodtan.bármi kérdésed van nyugodtan írj.tegnap én is összeraktam a telókat új olajjal és szimmeringekkel.frankó lett.hétvégén irány.a motor eggyetlen hátránya amit te is említettél az a súly.ezt meg kell szokni,ezzel még birkózni kell.de nekem nagyon bejön ez a küzdés.ha tudsz tegyél fel róla képet.szia
sziasztok, korábban írtam a problémáról h nem pörög fel a motor, miközben tökéletes az alapjárat..
megvan a hiba a gyújtótekercs feketére volt égve. Már a szerelőm elküldte vhova újrahúzatni, jövő hétre visszaküldik elvileg, összerakja, és remélhetőleg minden rendben lesz
Köszi!
Egyébként pont ilyen olaj van benne most is. Tegnap voltam vele kint eszetlen nagy sárban. Eszméletlen nehéz vele ilyenkor menni. :)))) De azért jó volt :D
Kösz a segítséget, majd még zaklatlak. ;)
inditózásnál csak kattok a relé jobb oldali takaró alatt van.
Mit tegyek mit tudnátok tanácsolni,
kőszönettel