Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok !drz -e re keresnék négy dugattyús féknyerget,átalakítóval 320-as fix féktárcsához.
yahzee.én csak terepen használom,és megyek pályára is .a gyár 6000km t ad meg,de utcai használat mellett.én inkább üzemórában számolnám ha lehetne.én éppen ma cseréltem az enyémben olajat.1000km enként ajánlom.castrol actevo gp 20w50.üdv
Hali

Mi az ára?

Attila
énis szeretnék
Sziasztok!
Suzuki RM 250-hez (2000) lenne szükségem himbatuskóra, ha valaki tud '00/01-es RM 125/250 es himbát vagy bármelyik DRZ himbát(bármelyik jó) kérem jelezze!
Nagyon fontos lenne!
Kösz mindenkinek!
msn: gergo.gselm@hotmail.com
Hali!
eladó gyári sm kerékszett.
újszerű slick gumikkal.
06-20-5-636-213
Zander,

Köszönöm a válaszod, pont erre voltam kíváncsi.
Így már könnyebb a döntés.

Üdv!
hali skacok drz-hez váltókart nem tud valaki bontott is érdekel
Danez, én pont egy E09-t cseréltem le E07-re. A 09-es terepen nagyon fog, sztem ha többet terepezel akkor azt válaszd, de a beton gyorsan megeszi, de light endurozásra a 07 is jó. Ez csak az én véleményem, hozzáteszem hogy nem vagyok hardendurós.
Szia Gábor!
Egyenlőre nem tudok menni motyózni mert a kerekeimet is eladtam!
Pedig rettentően hiányzik,meg persze egy kis esti kajázás is:)
Remélem azért még talizunk
Bocsi az elöbb rossz számot adtam meg 06308435077
Sziasztok suzuki dr 350 hez a képen láthato alkatrészeim vannak.ha valakit érdekel 063084435077
Igazából minden cserélve lett rajta. Gyönyörű hangja van a motornak.
Mennyi kilométerenként kell cserélni az olajat?
Terepen lesz használva, viszonylag keményebb endurózásra.
És kösz az első érdemi hozzászólást ;)
Ricsi Bácsi mi a helyzet? Nem hallottam 1000 éve felőled.Múlt 7 végén azt hittem jössz Sanyival
Zander,
Most nézem, hogy van itt E-07 és E-09, mindkettő "utcai" enduró gumi, az E-09 bütykösebb. Neked van tapasztalatod mindkettővel? Én 25% aszfalton megyek, 75% szoft enduró. Melyiket ajánlod?
Üdv!
Köszi, megnézem neten, aztán rendelem.

Üdv!
rajtszámot adnak,volt már amikor 29 nevező volt,
Szeretnék menni, attól féltem hogy drágább lesz...rajtszámot ott adnak? Mennyi induló szokott lenni?Majd felhívom őket mert nem vagyok arra annyira ismerős mert Győr mellett lakom.Kell a cím. Nézted a képeimet?cross pályás edzések... Remélem majd akkor találkozunk.
BAZ-m! Én most láttam először. Zöld BMW volt egyébként. Hát jogsinélkül nem igen megyek többet. Azt az 1 hetet kibírom már.
Kecskemét környékén lax? A kecskemétieknek vanak endúrós makkjai, nekem is volt már szerencsém hozzájuk!
Látott valaki már rendőrségi Endurot? Ma volt szerencsém látni a visszapillantóban. Üdv mindenkinek!
szia
Nagytarcsán van , nem fizetös , és a versenykör ami ugy lett kitaláva olyan 7 perc hosszu (ez verseny tempoba értendö), amibe van katlanos fáközöti hajtás 2 kisebb kaptato 3 komolyabb mászoka és egy gyorsasági szakasz ahol fel lehet gyorsulni jó kis tempora , emelet van egy másik nem sokal meszebb ami nagyon teknikás egy kicsit lasabb olyan jóbbestbe 20 perc oda + 20 perc vissza .oda is érdemes bemeni mindekép probára teszi a embert
Ha gondoljátok várunk szeretetel meg mutatjuk
A nevezés tavaly 3 e volt 9-10h körül kezdődik,részleteket nem nagyon tudok az idei versenyekről,de ha pontos infó kell van infó vonaluk megyek te is jössz
szia yahzee.én válaszoilok neked.dr 600 as egy nagyon megbízható és brutál strapabíró gép.nekem is ilyen van.gyenge pontja a szelephimba.aki nem cserél rendszeresen olajat annak el szokott kopni,és akkor kissé kattog a himba.nem szabad olyat megvenni amelyik füstöl,mert az már a dugószett végét jelenti.fontos még a balanclánc feszességének ellenőrzése.1000km enként.rendszeres olajcsere.nekem már 1 éve megvan de eddig semmi hibám nem volt,csak most fosta el magát a telóm,de 6 ezerből fullra összeraktam.szimmering 3500,olaj 3000.ja és a dugószett használattól függően utcán akár 50000kmt is elmegy.ha most akarsz venni én csak ajánlani rudom.ja és még ami fontos,hogy mivel lég olajos ezért hidegen apszolút kímélni kell,mihejt meleg kenheted neki.szia
Na megnéztem. E-07 a típusa.