szia sada !gábor vagyok........ csak azért írok mert véletelen töröltem a címedet ahova küldhetem az üléshuzatot................elküldenéd emilbe megint?
köszi
Helló mindenki!
most olvasgatom mit irtok jó lenne veletek tartani de nagyon messze vagytok.
De a balatoni turát összehozhatnánk jo lenne ha lejönnétek lessz tavasszal öreglakon enduro verseny nagyon ütös.
hát valami szállót betámadhatunk bár Takinka a szülei is arra felé laknak vagy Speed kollegával beszélünk innen ő kecskeméti asszem :)
közbe írtam a dr350 fórumba is ;)
jaja van ám :) bár én a bütykössel érdkesen megyek keresztbe .
de az neked is kb fél út nekünk szegedről is fél út essnek salgóból is fél út robinak lesz kicsit közelebb meg balázsnak pestről
majd májusba megnézzük élőbe:) te nem veszel a bukó alá maszkot , most jutott eszembe ,hogy ha felveszem akkor mondjuk az enyém is kezelhetőbb mert lefogja a maszk varrása .
ismerös :( van ilyen hülye spraj amit ráfújsz akkor kicsivel könnyebben szétjön bár én beszoktam gyömöszölni a páncél alá az rászorul csak akkor meg néha tépkedi kifelé az meg fáj :S
köszi
most olvasgatom mit irtok jó lenne veletek tartani de nagyon messze vagytok.
De a balatoni turát összehozhatnánk jo lenne ha lejönnétek lessz tavasszal öreglakon enduro verseny nagyon ütös.
myvipen is van DR klub ;) vedd majd fel ;)
közbe írtam a dr350 fórumba is ;)
Én egy ott alvós bulira gondoltam ám!
de az neked is kb fél út nekünk szegedről is fél út essnek salgóból is fél út robinak lesz kicsit közelebb meg balázsnak pestről
Sztem kecso kb mindenkinek félúton van bár neked mia szimpatikus célpont?
ha nyár lenne lehetne gurulni a balcsira :) de májusba még hideg lesz.
csak hidegben szoktam maszkot húzni
és még gondod se lesz vele ;)