Szétszedtük a motort és a vezérműláncspanoló el van törve és szeretném elkérni a telefonszámod ugy hátha el tudnád mondani hogy te hogy csináltad.Fontos lenne.Ha lehetne még mostanába mert akkor csinálnánk.
előre is köszi: Máté
12000 km-nél tényleg nem kéne, hogy szóljon a lánc. Amin ti spanoltatok, az a kiscsavar, azt összeszerelésnél kell eltekerni, hogy behúzza a feszítőt, hogy össze menjen a vezérlés. A működése úgy zajlik, hogy kifelé tolja a rugó, követi a lánc nyúlását, folyamatosan utánállít. Viszont befelé nem tud menni, nyomásra csak a kiscsavar eltekerésével (ezt a patronos feszító tipust számtalan gépkocsinál is alkalmazzák). Tehát ha ti azon tekertetek és egy ideig halk volt, az azt jelenti, hogy visszaenged tehát lehet, hogy az a rossz. Ki kellene próbálni egy másikkal.
Hello DRZ 400E köszönöm a választ szerintem biztos vagyok benne ! már azért is mert kivettük ezt a szerkezetet és végülis állítottunk rajta mert a végén van egy csavar az mögött még egy pici csavar és az állítja vágülis és spanolrunk rajta majd beinditottuk egy jóó fél percig enm csattogott utánna megijt elkezdte ! nem értem a hiba valószínű okát valami az állítóval lehet szerintem! nem hiszem el hogy a lánc 12000km van a motorba h ennyit birt volna !
A drz-n gyárilag automata-rugós a vezlánc feszítő (első kép). Tehát nem lehet manuálisan állítani, ha esetleg ki nincs cserélve kézi állításura (második kép) . Lehet azért csörög, mert megnyúlt és láncot kéne cserélni. Biztos vagy benne, hogy az csörög?
Nagyon egyszerű a dolog, úgy működik hogy rádugod a zsírzógombra és belenyomod a zsírt, 3 zsírzógomb van a drz-n, autószerelő műhelybe van álltalában mindenhol ilyen kütyü!
Szerintem 200ft ért megcsinálja akár ki!
Nehéz dió , mert nem igazán vannak ezek még bontva, de ujak vannak
Drz 400 E motorhoz a következő idomok kaphatok
A termékek UFO alkatrészek : Fejidom lámpás 15800 Ft
Hátsó sárvédő 5200 Ft Enduro
12900 Ft
Oldalidom párban 10900 Ft
Hűtővédő párban 9600 Ft
Első sárvédő 4800 Ft
Sziasztok! segítséget szeretenék kérni olyan emebrtől aki már állította a vezérműláncot drz-n! nagyon fontos lenne mert csörög! és fogalmam sincs h kell! telefonszámot adtok felhívlak és megbeszéljük!
Sziasztok!
Suzuki DR-Z400S endúróhoz keresnék nagyobb üzemanyagtankot (min. 20 literes kellene), lehet használt is, vagy utángyártott. Előre is köszönöm!
Üdv: Gyurci
Ez a zsírzós téma, engem is érdekelne. Tulajdonképpen miről is van itt pontosan szó? A hátsó himbarendszer, és lengőkar zsírzásáról? Azt hogyan lehet zsírzópréssel bezsírozni, van rajta zsírószem?
A baj az hogy fogalmam sincs hol és mennyiért lehet zsírzóprést venni, neten nézz körül. Szerintem a miénk még Csehszlovák vagy NDK gyártmány lehet :o)
nemtudja valaki hogy a drz 400 e motoron a hátsó lengőkar zsirzását szervizen kívül hogytudnám meg oldani mert valami 7500 ftot kérnének érte ami szerintem kicsit durva..........
köszike
Szétszedtük a motort és a vezérműláncspanoló el van törve és szeretném elkérni a telefonszámod ugy hátha el tudnád mondani hogy te hogy csináltad.Fontos lenne.Ha lehetne még mostanába mert akkor csinálnánk.
előre is köszi: Máté
12000 km-nél tényleg nem kéne, hogy szóljon a lánc. Amin ti spanoltatok, az a kiscsavar, azt összeszerelésnél kell eltekerni, hogy behúzza a feszítőt, hogy össze menjen a vezérlés. A működése úgy zajlik, hogy kifelé tolja a rugó, követi a lánc nyúlását, folyamatosan utánállít. Viszont befelé nem tud menni, nyomásra csak a kiscsavar eltekerésével (ezt a patronos feszító tipust számtalan gépkocsinál is alkalmazzák). Tehát ha ti azon tekertetek és egy ideig halk volt, az azt jelenti, hogy visszaenged tehát lehet, hogy az a rossz. Ki kellene próbálni egy másikkal.
ha esetleg van még tanács elfogadom!
ÜDV:Mátééé
-gépzsír
-zsírzópumpa beszerezhető szerszámboltokban, piacokon (gyáli, kőbányai piac, stb.), ára kb.:2000 Ft
A drz e-n öt darab zsírzófej található.
Ha rendszeresen zsírozva van, soha nem fog lógni a futómű! /tapasztalat/
A drz-n gyárilag automata-rugós a vezlánc feszítő (első kép). Tehát nem lehet manuálisan állítani, ha esetleg ki nincs cserélve kézi állításura (második kép) . Lehet azért csörög, mert megnyúlt és láncot kéne cserélni. Biztos vagy benne, hogy az csörög?
nekem meg őt
de sajnálom szegény suzy-t jó gép volt
Mert pl a CRF-en nincs zsírzógomb!
Akkor érthető a 7500pénz
Szerintem 200ft ért megcsinálja akár ki!
Drz 400 E motorhoz a következő idomok kaphatok
A termékek UFO alkatrészek : Fejidom lámpás 15800 Ft
Hátsó sárvédő 5200 Ft Enduro
12900 Ft
Oldalidom párban 10900 Ft
Hűtővédő párban 9600 Ft
Első sárvédő 4800 Ft
kösszzii mindenkinek!
Üdv: Mátééé
Nekem kellene komplett idomszett
Suzuki DR-Z400S endúróhoz keresnék nagyobb üzemanyagtankot (min. 20 literes kellene), lehet használt is, vagy utángyártott. Előre is köszönöm!
Üdv: Gyurci
2. Lezsírozod.
A baj az hogy fogalmam sincs hol és mennyiért lehet zsírzóprést venni, neten nézz körül. Szerintem a miénk még Csehszlovák vagy NDK gyártmány lehet :o)
köszike