jaja :) ennél már csak az a jobb amikor a Tatoos nem kreatív eléggé :D van két haverom egy srác varta az alkarjukat mindkettő rá bízta a srácra ... ez már alapból hülyeség sztem ,hogy a tatoos találja ki mit varjon rád :) no a de lényeg,hogy ugyanúgy néz k ia két ygerek alkajra :D pedig 4év van a két varrás között elég vicces:)
sok paraszt...idióta van így...
a srác aki engem összerajzolt...mondta hogy az esetek 80%...aki kinai/japán jeleket akar... bemegy... mondja hogy azt szeretne.. mondjuk 3 karaktert... na jó de mit jelentsen... kérdezi a tetováló.... az illető persze nem tudja.... felcsapják a könyvet.... huhh ez jól néz ki...."erőtől duzzadó lélek" ...jó lesz...és már varrják is...
hát gratula
aham ...aranyos...gondolhattam volna hogy rókafej lesz köztük...a kanji-ból mit lehet kiolvasni?
márkajelzésekkel el vagyunk látva...egy "gyerekkori" botlásomnak köszönhetően van 1-1 Nike pipa a lábfejemen....csak mer ilyet még senkin nem láttam....:-)
Hallo-hallo!
SEGITSETEK most kaptam egy üzem ora méröt de fogalmam nincs hogyan rakjam fel
van egy ábra de nem tudok eligazodni rajta ha valaki tudna segiteni irjon elöre is köszi
Ja ez egy ktm üzem ora mérö hova rögzitsem attak 2 csavart egy vezetéket meg egy ragasztos szivacsot ?Speed drz te tudod.
Új, még nem volt használva. kék színű.
ára: 12000Ft
Brutális!
Anita 安妮塔 (Ān nī tǎ) legalább is rád ezt adta ki :)
de a Sada-t nem ismerte :P
a srác aki engem összerajzolt...mondta hogy az esetek 80%...aki kinai/japán jeleket akar... bemegy... mondja hogy azt szeretne.. mondjuk 3 karaktert... na jó de mit jelentsen... kérdezi a tetováló.... az illető persze nem tudja.... felcsapják a könyvet.... huhh ez jól néz ki...."erőtől duzzadó lélek" ...jó lesz...és már varrják is...
hát gratula
én a neten néztem utána
de jól néz ki ;)
na jó most nem gonoszkodásból volt egyszer egy vígjáték abba volt iylen,hogy japán szakácskönyvből szedtek ki szavakat és azokat varták az emberekre
márkajelzésekkel el vagyunk látva...egy "gyerekkori" botlásomnak köszönhetően van 1-1 Nike pipa a lábfejemen....csak mer ilyet még senkin nem láttam....:-)
SEGITSETEK most kaptam egy üzem ora méröt de fogalmam nincs hogyan rakjam fel
van egy ábra de nem tudok eligazodni rajta ha valaki tudna segiteni irjon elöre is köszi
Ja ez egy ktm üzem ora mérö hova rögzitsem attak 2 csavart egy vezetéket meg egy ragasztos szivacsot ?Speed drz te tudod.
(bocs hogy csak így belepofátlankodtam a beszélgetésbe)