de, ha rád vernek az utolsó pillanatban még mindig megveheted a buy now-val egy másik árverésen!
Úgy csinálod, ahogy akarod.
(Én igen sok mindent vettem már az e-bayen - több mint 1000 EUR-t költöttem ott el... )
viszont a licitesekkel sokkal olcsóbban el lehet hozni sokszor a cuccokat!
Egy példa: karácsony előtt vettem 2 póker zseton szettet (500 db-os, 11.5 grammos)
a fix ár: 17.95 EUR volt,
a licites verzióban - ugyanattól az eladótól, ugyanolyan cuccot - megvettem 5,5 EUR-ért majd egy másikat 6,5 EUR-ért.
Szóval időnként - ha van egy kis ideje az embernek - érdemes licitálgatni
Fontos, hogy az utolsó néhány percben kell elkezdeni licitálni és az utolsó pillanatokban még rádobni egy licitet a biztonság kedvéért.
hát ja a profik így dolgoznak várjál mutatok egyet cimborám munkája de Qva jól néz ki :
egy pár és az ő hátuk : http://images.iwiw.net/0701/us... sztem bitang jól néz ki :)
Heló!
Most vettem egy DR350 S es motort és az a hibája hogy berugom elindul ketyeg de ha gázt húzok leáll:(
Persze melegítés után.Kitakarítottam a karbit és alégszűrőt.valaki ha tud valamit mi lehet segítsen:köszi
Nálam is hasonló volt a szitu....mi kitaláltuk hogy mi legyen a bal lábomon...egyenlőre térdtől lefele..kicsit rászalad a lábfejemre is...szóval a srác megrajzolta...többször átbeszéltük...módosította...
Azt hozzá kell tenni hogy nagyon jó barátom..és bíztam benne...
Mikor elkezdte kontúrozni meg felrajzolni nagyjából..persze ez már tetkó...az első 3 alkalommal nem tudtam hogy az lesz e amit a képen láttam..fostam is...de nem is mertem szólni...hogy bazzeg ez mi? ez hova megy? stb... meg mindegy is lett volna hisz összekarcolta a fél lábam....de ő látta...mer kibaszott profi...és pár alkalom után én is láttam... kezdődött szépen kirajzolódni... szerintem zsír lett nem bántam meg...
Yoshi oldalán 98-100rugó ez a rendszer...ezek szerint kb 20ér hozták be meg ment rá a vám?
Hogy tok ilyet szerezni? Honnan? HEEEELP ennyiér kell egy...itthun mindenhol 160 körül megy
hello
engem a vasarlas menete erdekelne
hol vetted ?
mennyivel olcsobb mint nalunk ?
mennyi ido alatt ert ide ?
kulon ceggel hozattad vagy maga az aruhaz kuldte el ide ?
mibe kerult a posta?
elore is koszi
Na szeva! A kábellel mindössze annyi a dolgot, hogy rátekerd a gyertyakábelre - onnan kapja majd a jelet. Nem kell bekötni semmibe, csak rátekered a végét.
Az óra Nekem a lámpa fölött van az idomon belül úgy, hogy csak akkor tudom leolvasni, ha elfordítom a kormányt és alánézek. (menetközben az üzemórát úgysem nézegeted)
hallod ebayen ezeket is "fillérekért"adják :o
csak azon filozok merjek e ilyet kockáztatni mert ezt csak felkéne probálni =/