Hát igen, a telefonos hanggal nem sokra mennénk.
Itt viszont ezen a ponton passzolok és hagyom, hogy nálam nagyobb tudású DRZs kartársak válaszoljanak.
na azt a no feart is néztem ami neked van de azt mondták nem olyan tartósak :(
de ez a fox ami az universalba van ez cross vagy enduro? :D ha ránéel ,hogy mondod meg? mert gondolom mindkettőnek gumis talpba amúgy nem hiszme,hogy befolyna a csizmába mewrt felül van ilyen kis izé ami jól rászorul sz óval vízet kinyomja sztem max a sarat nem.
Nekem még soha nem volt bajom a Logitech-kel. (pedig már volt jó pár)
Sőt, én már ca. 5 éve gyűröm a Logitech egerem (lassan lejár a garija ) és még semmi bajom nem volt vele (MX700).
És a többi eszközre is igaz, ami Logitech és amit használtam.
Reszemről maximális Respect feléjük .
Tapasztalataim szerint a legjobb minőségű és leg-hi-tech-ebb cuccokat gyártják a piacon.
Amikor én vettem pl. az MX700-at több újság szerint is ez volt a legjobb kapható egér... igaz nem is 2000ft volt
Szerintem 2 dolgot kell eldöntened nadrág vásárlás előtt:
1. enduro vagy cross nadrágot akarsz?
2. akarsz-e vele télen nagy hidegben is motorozni?
Az enduro és a cross nadrág között a sokan úgy gondolják, hogy csak a színekben van különbség, pedig ennél sokkal lényegesebb a különbség 2 kettő között.
Az ENDURO NADRÁGot a csizmán kívülre húzod,
a CROSS NADRÁGot a csizmán belülre. Hogy ez miért fontos?
Mert, ha cross nadrág van rajtad, a szára a csizmában van és Te elmész dagonyázni, vagy esőben motorozol és belemész néhány nagyobb vízbe, a lé szépen lefolyik a lábadon és belefolyik a csizmádba!
Ez a helyzet, ha egy patakba tévedsz bele is.
Szemben ezzel az enduro nadrág - mivel ott kívül van a nadrág szára, így mehet vízben-sárban, a szára megvédi a csizmádat és nem folyik bele a víz!
Sada! Ezt kell eldöntened!
A másik dolog pedig amire figyelned kell, hgoy mennyire szellőzik a nadrág. Én ott szívtam be, hogy egy olyan No Fear enduros nadrágot vettem, amin van egy kis szellőzés a lábaim között...
Na de itt télen, vagy hűvösebb időben kőkeményen jön be a hideg és fázik, ami ott van!
(így csináltatnom kellett egy polár-boxert és abban motorozok hidegben )
Köszi,hogy reagáltál.A bajom konkrétan az,hogy keményen kopogosan jár,főleg terhelés alatt pl.,ha alacson fordulatról kezdem el húzni.Nekem olyan mintha a dugattyú verné magát vagy a csapszeg,de a motor szépen szalad,könnyem indul még higegbe is nem eszi az olajat és megvan benne az erő is!Arra lettem volna kiváncsi,hogy a drz-k ilyenek-e.Hangot vagy videót sajna csak telefonosat tudnék felrakni,de nem hiszem hogy abból ki tudnál-e venni valamit. Válaszokat előre is köszönöm!
logitechel még rosszab tapasztalatok :D
egyszer vettem egyet 7ezerért 2hét alatt 3szor cserélték azóta klaviba kerülöm . max egér ,de abba meg razor ha játszok ha nem akkor tök mindegy :)
Köszönöm szépen a válaszod !Már most beleszerettem ebbe a motorba !mostmár venni akarok!Hol lehet olcsóbban hozzájutni? használtan érdemes?Kipufógókról van vaki tapasztalata hogy melyikkel szól nagyot és mennyibe kerül?
akkor lehet itthon mégis olcsobb :D universalmotyóban van 34be szettben.
szóval itt nincs akkora különbség sajna mint csizmánál :(
bár gondolom ahogy tavaszodik szépen emelik itthon is vissza az árakat.
Megvan a véleményem és vannak tények. Te meg döntesz.
Én a jobb időre veszek majd egy cross nadrágot. Ha megnézed ezt a két nadrágot, elég jól látható a különbség:
No Fear enduros nadrág - olyan mint az enyém
No Fear cross nadrág
Remélem ez segít.