Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyat veszel, amilyet akarsz. Én nem fogok vitázni azon, hogy mibe folyik be a víz és mibe nem .
Megvan a véleményem és vannak tények. Te meg döntesz.

Én a jobb időre veszek majd egy cross nadrágot. Ha megnézed ezt a két nadrágot, elég jól látható a különbség:
No Fear enduros nadrág - olyan mint az enyém
No Fear cross nadrág
Remélem ez segít.
grat
Hát igen, a telefonos hanggal nem sokra mennénk.
Itt viszont ezen a ponton passzolok és hagyom, hogy nálam nagyobb tudású DRZs kartársak válaszoljanak.
Gratula!
na azt a no feart is néztem ami neked van de azt mondták nem olyan tartósak :(
de ez a fox ami az universalba van ez cross vagy enduro? :D ha ránéel ,hogy mondod meg? mert gondolom mindkettőnek gumis talpba amúgy nem hiszme,hogy befolyna a csizmába mewrt felül van ilyen kis izé ami jól rászorul sz óval vízet kinyomja sztem max a sarat nem.
Nekem még soha nem volt bajom a Logitech-kel. (pedig már volt jó pár)
Sőt, én már ca. 5 éve gyűröm a Logitech egerem (lassan lejár a garija ) és még semmi bajom nem volt vele (MX700).
És a többi eszközre is igaz, ami Logitech és amit használtam.
Reszemről maximális Respect feléjük .

Tapasztalataim szerint a legjobb minőségű és leg-hi-tech-ebb cuccokat gyártják a piacon.
Amikor én vettem pl. az MX700-at több újság szerint is ez volt a legjobb kapható egér... igaz nem is 2000ft volt
boccs nem olvsatam végig :) csizmán belülre akarom húzni.
télen hidegbe van frankó cordura munkás gatyám sár meg vízlepergetős:D

mi a kül az enduro meg a cross között?:D
Szerintem 2 dolgot kell eldöntened nadrág vásárlás előtt:
1. enduro vagy cross nadrágot akarsz?
2. akarsz-e vele télen nagy hidegben is motorozni?

Az enduro és a cross nadrág között a sokan úgy gondolják, hogy csak a színekben van különbség, pedig ennél sokkal lényegesebb a különbség 2 kettő között.
Az ENDURO NADRÁGot a csizmán kívülre húzod,
a CROSS NADRÁGot a csizmán belülre. Hogy ez miért fontos?

Mert, ha cross nadrág van rajtad, a szára a csizmában van és Te elmész dagonyázni, vagy esőben motorozol és belemész néhány nagyobb vízbe, a lé szépen lefolyik a lábadon és belefolyik a csizmádba!
Ez a helyzet, ha egy patakba tévedsz bele is.
Szemben ezzel az enduro nadrág - mivel ott kívül van a nadrág szára, így mehet vízben-sárban, a szára megvédi a csizmádat és nem folyik bele a víz!

Sada! Ezt kell eldöntened!

A másik dolog pedig amire figyelned kell, hgoy mennyire szellőzik a nadrág. Én ott szívtam be, hogy egy olyan No Fear enduros nadrágot vettem, amin van egy kis szellőzés a lábaim között...
Na de itt télen, vagy hűvösebb időben kőkeményen jön be a hideg és fázik, ami ott van!
(így csináltatnom kellett egy polár-boxert és abban motorozok hidegben )

Szóval ezekre figyelj!
Hy Speed!

Köszi,hogy reagáltál.A bajom konkrétan az,hogy keményen kopogosan jár,főleg terhelés alatt pl.,ha alacson fordulatról kezdem el húzni.Nekem olyan mintha a dugattyú verné magát vagy a csapszeg,de a motor szépen szalad,könnyem indul még higegbe is nem eszi az olajat és megvan benne az erő is!Arra lettem volna kiváncsi,hogy a drz-k ilyenek-e.Hangot vagy videót sajna csak telefonosat tudnék felrakni,de nem hiszem hogy abból ki tudnál-e venni valamit. Válaszokat előre is köszönöm!
logitechel még rosszab tapasztalatok :D
egyszer vettem egyet 7ezerért 2hét alatt 3szor cserélték azóta klaviba kerülöm . max egér ,de abba meg razor ha játszok ha nem akkor tök mindegy :)
Soha nem is vennék Genius-t! .
Kizárólat Logitech eszközöket vásárolok mindig a gépemhez (billentyű, egér, stb).
Azok a legjobbak!
sikerült a kressz !
nyitott dob mindegy milyen azok mind nagyot szólnak
majd felhívom őket van e raktáron,hogy rakjanak el egy jó nagyot ha van :) mert mire feltudok menni kiprobálni az nem most lesz .
ez teljesen jó ár
Köszönöm szépen a válaszod !Már most beleszerettem ebbe a motorba !mostmár venni akarok!Hol lehet olcsóbban hozzájutni? használtan érdemes?Kipufógókról van vaki tapasztalata hogy melyikkel szól nagyot és mennyibe kerül?
GIL fox vagy no fear meg fekete inkább.

FOX 360 cross szett, nadrág+mez
Ár: 34 000.00 Ft

nadrág + mez .

kesztyűt azt úgyis 2hónap alatt megölöm :)
Mi van a szettben? Az nagyon jó ár!
Axo nem jó?
akkor lehet itthon mégis olcsobb :D universalmotyóban van 34be szettben.
szóval itt nincs akkora különbség sajna mint csizmánál :(
bár gondolom ahogy tavaszodik szépen emelik itthon is vissza az árakat.
ott 100 euro volt a nadrág
no akkor lehet én is elvándorlok oda mert ebayről nadrágot venni azért mégiscsak necces :D
itthon meg arany árba mérik sajnos :(
auneres börzén vettem Hirtenbergben, kb. 3 éve
http://www.mx1.co.uk/prodimg/0... asszem akkor vadászok egy ilyet :)
tiedet hol vetted? itthon vagy kint?