Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is titta rajz volt a gipszem, még meg is van valahol
na majd vadászok egyet ha lábra állok mert a csizmához muszáj enduros nadrág mert rendes nadrágot mire beleküzdöm pfúúúú
de mindjárt rajzolok a gipszemre egy róka koma fejet :D vicces lesz :)
ha jól emlékszem a 360-as
nekem nem volt vele bajom, pedig pár csúszást kapott, kényelmes is
nadrágról mesélhetnél minőség ? meg melyik széria .
én foxokat néztem vagy no fear-t valami egyszerű fekete vagy sárga nem akarok bohóc lenni .
mindenem Foxos szinte(nadrág,mez,kesztyű)
helyes ;)
nekem 1nap alatt 530km a rekordom de az hazaesés meghalás meg egy jó hosszú nyári nap vége.
de DR talin a 3nap alatt 1000km az úgy pont jó kb :)
na csak telik ez a fránya idő szép lassan :) addigra talán ki is süt a nap :)
amúgy télleg ha már Foxocska vagy neked Fox nadrágod van? valaki mondhatna cross/enduro nadrágokról véleményt akarok egyet venni nyárra cska nem látom a különbséget a 10ezres meg a 30ezres között...
én hétvégén lemociztam 350 kircsit, igaz supermotoval
nekem 6 hét volt
gyógyulási idő neked kb mennyi volt 5-7hét neked is ?
ha ennyivel megúszom én is akkor jó les z:D bár most szép görbén irányba áll a 3kislábujjam állítólag úgy is maradnak :) csak már mennék motorozni bár elsőnek rakják rendbe a gépemet meg a váltót :)
télleg tessék edzeni a DR talira :) bár most azt fontolgatjuk,hogy melettem van még pár sérült szóval lehet az erdélyi részen lesz egy hárdosabb túra a épp ügyeseknek meg egy lazább gurulás kihagyva a folyó medret a sziklás helyeket stb .
6 éve volt eltörve a bokám, egy ferde irányú törést sikerült összeszedni(akkor még utas voltam)
nekem sincs vele semmi bajom, azt leszámítva, hogy néha fáj az idő változás miatt
ejj nem is tudtam ,hogy te is törted :( neked mikor volt törve? meg mennyire ?: O utánna helyre jött rendesen ? engem már van aki paráztat,hogy nem lesz tökéletes pedig endurohoz kellene keményen lelépni néha .
nekem is tök fekete volt a bokám meg a lábfejem
majd hétvégén max :) még köt a járó gipszem . de elméletileg azt mondták rendesen lehet terhelni bár én láttam ma ,hogy néz ki a lábfejem meg a bokám és elszörnyülködtem szóval kíváncsi leszek lehet e terhelni :(
ellernben motorozni nem lehet benne :(:( pedig mondtam ,hogy a váltónak haggyanak egy kis helyet benne
ma nem szabad idegeskedni!

lesz buli valamikor?
köcce :D
bár lehetne boldogabb is :D épp kiderült ,hogy elfelejtettek véralvadás gátlót írni amit nem ártott volna már múlthéten ... de remélem csak nem kapok trombózist.
meg asszem most vágtam a falhoz a klavieturámat :) sose vegytek genius kb-21est vagy akármi hasonló digitális alapú billenytyűzetet :(
BOLDOG SZÜLINAPOT!
nekünk nagy DR könyvbe 50-60üzemóra van megadva az 60al számolva 3600 legalább is én így számolgatom meg nekem így mondták de a 4000is jobb mint egy KTMnél az 1000-1500:D
A nagykönyvbe is ez van írva
Én 5ezrenként fogom majd cserélni...
De egyébként tényleg sok. Ezért is szeretjük a DR-Z-t
S-nél 6 ezer
5-6ezres? nem sok az kicsit? én a DRbe 4ezrenként cserélem .
kispohi!

Az én tapasztalataim...már ha a 8000km annak számit :-)...nagyon jók.
Az hogy mennyit eszik rajtad múlik....volt hogy egy túrázós társasággal....80-100néha kicsit több km/h-ás tempónál 3,5 körül evett ....én általában úgy tankolok...hogy nézem a km-eket és kb150 nél tankolok...csap állásait nem váltogatom mert volt már hogy kanyarban elment a benga és bedadogott...és majnem bajlett...szóval kb 140-150km ert megyek el tartalékig ami kb 8 lityi...az 100-on kb5,3-5,3lityi...
mostanság ahogy hozzászoktam a géphez és egyre jobban "nyúzom" többször volt hogy rátankoltam biztos ami biztos...és joltettem mert 110-120km után belement 8-9 lityi...ami minnyá 6-7-7,5 lityi 100on...de itt télleg "használtam"....az átalgot egy kellemes...néha állat motorozós stílus mellett 5-6 közé mondanám...

Eddig két szervizen vagyok túl....semmit nem kellett hozzányúlni...cserélni...stb...ja de :-) a kilóméterspirál kirázódott/kicsavarodott az órából....visszatettem 2.143 perc alatt :-)
Az olajat nem sajnálom tőle...megkapja a drága olajat...és a srácok a full gas(szekszárd) és a blackmotors-nál(bp) is azt mondták hogy fölösleges az idő előtti olajcsere mert nem használódik el...az 5-6ezres intervallum tökéletes....persze nem versenykörülményekre gondolok...ott indokoltabb a sürü olajcsere az igénybevétel miatt...

asszem ennyi