Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaaaaaa és láttam a myvipet, tetszik a tetoválás?
nem tom

én szeretem, hogy halacska vagyok
nem láttam még halakat motorozni :) amúyg mért lenne baj ?
miért is baj, vagy nem baj, hogy halacska vagyok?
Hu halak vagy ? :O
no az is mindjárt itt van

amúgy srácok DR talira még valaki ?:) mert lassan zárjuk a jelentkezést .
Köszike!
28.-án lesz
no neked is most lesz ?:) Előre is boldog szülinapot mert én majdnem elfelejtettem a sajátom is dátumokkal bajba vagyok:) azért szóljál nekik ,hogy ne piszkálják nálatok a biztosítékot XD ijesztő.
ez tök buli
remélem nekem is lesz hasonló élményben részem nemsokára
A kiszórásról annyit...hogy nekem is még egy százassal olcsóbban adtak volna akkor egy 2006-os...boltban ragadt superotyót...de nekem az új kellett...arra voltam beindulva...
De ne telefonálj szerintem...az hiteltelen...úgy menj oda hogy már meglegyen a számládon a lóvé...stb...
Hosubánál állt benn egy a szalonban...mikor mondtam nekik hogy megvan a pénz...csak közüzemi számlát kell hozzak otthonrol a hitelhez és má veszem is....szóval mit engedtek....mondták hogy ott a moci a sarokban....mennyi az az összeg amiér elvinném...és a héten még az enyém lehet...akkor mondtam a blackmotoros 100.000res ajánlatot mondta hogy annyi nem megy sajna....de egy Leovince dobot rádobtak volna(70ropi)....hitel mellett mégtöbbet tudsz alkudni....minél több annál többet...
most 1498000a moci +38 forgalombahelyezés....szerintem 100körül simán tudsz alkudni....sokkaltöbbet nemhiszem...egy 3millás gsx-r ből könnyebb 300-at alkudni...
szóval hajráááá.....kóóókemény legyél.....
Csaó! Eladnám. 06 20 480 13 44 Karcsi.
CSő haveromnak van egy 99 es évjárat jó állapotba papírok nélkül ha érdekel írj ide!
volt buli rámcsapták a biztosítékot azt nézem miez a sötét és hirtelen ellepték a barátok a folyosót ilyen bulim se volt még jó volt
Sziasztok!

Tudnátok véleményt írni a Suzuki dr650-es motorról? Mik a tapasztalatok?
Ami nekem tetszik az "97-es évjárat!
A hangját nemtom,de hogy hamarabb szétkopik,az tuti!
Nézzé jól szét,olyan mintha fals levegőt kapna valahonnan.Nem maradt le valami vákuumcső,vagy valami?
megtudná mondani nekem valaki, hogy érdemes sportlégszüröt raknom a drz-be? jobb lesz a hangja?
Hát akkor kemény leszek!Néztem mocikat és ami 2006 és garis az olyan 1100000-1250000-ig ment.....Szertintem ennyiért lehet megkapnám zsir újba.....ha jól alkudok!Meg hallottam olyanról hogy kiakarják szórni ezeket a mocikat valamiért......akkor még olcsóbbb......Na de nem azt mondom hogy sokat alkudhatok de lehet 1300000 körül meglehet venni még egykis ajándékkal !Végig telefonálom azokat amiket mondtál meg még sok kereskedést !Van egy ismerősöm aki 3 motrot vett(nem egyszerre) ugyanannál a motorkerskedésnél és 300000-t is engedtek neki!na köszi az infót!Ha bármit tudsz még szivesen elolvasnám!Tapasztalat a motorról,alkudási tapasztalat !
Nosza...én úgy voltam hogy mindenképp garis motort akartam venni(biztos ami biztos) akkor olyan használtat tudtam volna venni ami 200-250-al volt olcsóbb minte egy új....és mivel viszketett a seggem és soxor pórul jártam már...és még új motorom se volt...hát belecsaptam egy újba...nem sajnáltam rá a plusz lóvét...persze a hitelből szóval a kínálat..alapján dönts...ha van egy újabb még garis moci...szerintem jól jársz vele...persze meg köll nézni...egyből látszik rajtuk hogy volt-e ütve vágva...de hidd el a szalonból kitolt motornál nincs jobb...mikor letéped róla a nilont
Amúgy 5-6 kereskedőt felkerestem és nem kerteltem..megkérdeztem ha veszek egy drz-t...1misi befizetése mellett 600 hitelre(akkor még 1,6 volt a drz) akkor mennyit engednek?...mit adnak mellé? stb...
aztán válogattam az ajánlatokban...blackmotorsnál...100.000-ret bele tudtam alkudni...a forgalombahelyezéssel együtt(ami 38 rugo) szóval 140-et...amiben megállapodtunk hogy egy yoshi rendszerre fizetek majd rá...de ebből nem lett semmi..és szépen lassan levásároltam...felöltöztem belőle...az aunernél(ugyanott)...az fontosabb volt mint a kipuffrendszer...
szóval egy új motorba ezt is kalkuláld bele...egy nyitor 50-60-70 rugós dobot szinte minden helyen mellé adtak volna...1-2 ingyenszervizt is ajánlgattak(12-15ezer...szalonja válogatja...rohadjanak meg...de a gari miatt kell )...de a legtöbbet akkor a black-ék adták...keménynek kell lenni csak lássák hogy nem szarozol...és nem csak érdeklődsz potyára...mostanság a full gasosoknak nagyon megy...több új szalont nyitottak köztük ktm...bmw...szóval náluk is lehet kedvezményekre számítani az tuti
Amúgy sok olyan drz van amihez adnak..persze használtakról beszélek...szóval adnak mellé enduro kerekeket..stb...azt is érdemes végiggondolni..szóval nem egyszerű a válsztás....
hajrá hajrá....
estét!
na összerraktuk a mocit és már megszűnt a zaj, a vezérműlánc volt laza... de még van egy gond, alapjáraton megy a moci aztán gázhúzásra felpörög és nemesik vissza a fordulat. mi lehet a baj?
gondolom vmi a karbiban, de vmi kis útmutatást kérek!
szerintem leginkább nem fotó alapján kéne kitalálni, hanem elmenni egy boltba és megnézni mind2t.
(azért nem egy Bentleyről beszélünk, hogy lottó 5ös kellene hozzá )
venni kéne mindkettő fajtából egyet csak még nem nyertem 5öst a lottón :(
hát látom cross lazább anyagú a kép alapján az enduros meg inkább rendes nadrág :)

hát nem tom nekem jobban bejön a cross sztem egyszerűbb betürni meg legtöbben körülöttem úgy hordják szóval gondolom ők is cross nadrágba :)

ez az enduros valami cordura szerű anyag?
a No Fear enduros nadrág tartossága -- mihez képest?
Már volt egy-két esésem de még semmi baja. Nálam jól bírja.
Igaz, még nem évek óta használom... de nem hiszem, hogy bárki is hosszú évekre tervezne egy ilyen nadrággal. (aktív és rendszeres használat mellett)
Sada, az általad linkelt fox gatya cross nadrág.
Láthatóan szűk a szára.