papír forma szerint - asszem - 10 lötyi tartalékostól.
A hétvégén 135 km-t mentem szombaton és még tartalékra sem kellett átrakni.
Ok, nem cső gáz volt végig... de szerintem ez elég jó fogyi.
És mivel mindig otthon tankolok kannából... így nem tudom literre a fogyasztást!
Erdeklodnek, a drz motorjanak a hangjarol... Mivel sajatomon kivul maset meg nem hallottam. A sima jaro motornak van ilyen kis cicergo hangja? Mindtha kopogna, de nem kopot csak ciceleg...:D:D:D Ha valaki erti mirol beszelek irjon:D
Egyébként ma egy teljesen szoktalan dolog történt velünk.
Jöttünk hazafelé és épp egy rövid - ca. 100m-es - főúti szakasz után fordultunk újra le egy földes útra - házak közé. (a házak között mindig lassan és lehetőleg csendesen közlekedünk)
Erre a sarkon integet egy néni és oda kiállt, hogy "vigyázzatok" .
(lehet meglátta, hogy mi rendes srácok vagyunk! )
És ahogy előre nézünk az utcába, hát ca. 200-250 méterre ott gurul egy rendőr octavia!
Úgyhogy megálltunk gyorsan és feldobtuk a rendszámot, majd szépen tovább!
De teljesen meglepett, hogy milyen rendes volt a néni. - szokatlan a motorosokkal ez a hozzáállás.
nem taliztam vele. a másik tulaj csináltatta
http://www.automax-online.hu/a...
Castrol acrevo x-tra olaj. Ezen az internetesoldalon le van árazva
http://www.alkatreszdiszkont.h...
valahogy halkítani kellene...
ezaz111@citromail.hu
Csak..: 30000ft
Kalocsa sajnos nem a szomszédban van.
A hétvégén 135 km-t mentem szombaton és még tartalékra sem kellett átrakni.
Ok, nem cső gáz volt végig... de szerintem ez elég jó fogyi.
És mivel mindig otthon tankolok kannából... így nem tudom literre a fogyasztást!
nem akarsz motorozni valamikor? Pyura-val összesen 250 km-t csapattunk a hétvégén!
(Kecskemét környékén)
Nekem is van hasonló hang. Azt mondták rá márkaszervizben (Kecskemét), hogy az automata dekompresszor zörög így. Bajt még nem csinált...
Erdeklodnek, a drz motorjanak a hangjarol... Mivel sajatomon kivul maset meg nem hallottam. A sima jaro motornak van ilyen kis cicergo hangja? Mindtha kopogna, de nem kopot csak ciceleg...:D:D:D Ha valaki erti mirol beszelek irjon:D
vicces hozzáértők kommentjeivel :D
miért?
Egyébként ma egy teljesen szoktalan dolog történt velünk.
Jöttünk hazafelé és épp egy rövid - ca. 100m-es - főúti szakasz után fordultunk újra le egy földes útra - házak közé. (a házak között mindig lassan és lehetőleg csendesen közlekedünk)
Erre a sarkon integet egy néni és oda kiállt, hogy "vigyázzatok" .
(lehet meglátta, hogy mi rendes srácok vagyunk! )
És ahogy előre nézünk az utcába, hát ca. 200-250 méterre ott gurul egy rendőr octavia!
Úgyhogy megálltunk gyorsan és feldobtuk a rendszámot, majd szépen tovább!
De teljesen meglepett, hogy milyen rendes volt a néni. - szokatlan a motorosokkal ez a hozzáállás.