debrecen? cvagy hol adják ki ilyen állatoknak a kori pályát ?:O nálunk szegeden bezzeg ilyenre nem adják oda csak discooozni :( pedig jégmotor fasza lenne :)
Hali mindenkinek!
Olyan gondom van ,hogy a Dr 125-ösömbe lefüstőlt az állórész és nem tom hol lehet ilyet beszerezni ,meg hogy kb: mennyibe fál egy ilyen? Köszi előre is!
Szevasztok! a Dr. Z mint minden motor igényli a szervizelést és meg is hálálja, előzőekben olvastam,hogy v.ki panaszkodott hogy dadog a gép stb. Hát a tankot ősszel le szoktuk venni, kimossuk és tele tankkal tesszük el a télre , hogy ne rozsdáljon a tank! én már két motorral szivtam úgy hogy az alja mint a szita úgy szét volt rohadva, igaz ezek 8-10 évesek voltak.
Eladó! DRZ 400S
Csaó. Karcsi
elhiszem hogy nem rossz azért nem igazán kell mindent elhinni amit mondanak a kereskedök!
Minden motort másra találtak ki az E változat az igazi terepre nem egy S változat ami jo terepre de igazábol utcai:
Sziasztok !
Tapasztalatokra volnék kiváncsi. DRZ-k ről azt hallottam, elnyűhetetlenek. Szervízigényük 0. Ez igaz 400 E-re is? Vagy csak a 40 pacis változatokra? Szeretnék egy mocit, ami elég erős endurózásra, supermoto-nak, de nem kell nagy munka szervízelésre. Wr 450-a nagy szerelmem, de rugalmas vagyok. Legalábbis suzuki irányában... :)
http://www.youtube.com/watch?v... én erős terepmotoros vagyok :) bár ak isujjam legutobb cska széjjel törtem nem szakadt le de egy lábamra bicegek csak
Helles,ha rám hallgatsz,elkezdesz nagyon gyorsan karbon,vagy üvegszálas deklivédőt keríteni/gyártani!
Én halogattam
Ha minden igaz,holnap jégen leszek vele Miskolcon!
Voltam szervizbe, a lefulladas gond megoldodott... Tele volt dzsuvaval a karbi, meg a tank alja, olyan szinten h a tertalek szuroje szetmalott:D Isten aldja a gondos gazdakat... A vizfolyas picit komolyabb, nem a pumpa fedelenel, hanem a tengelyek es szimeringeknel folyat:S:S:S Azt kicsit huzosabb lesz megcsinalni... De ma vegre kiprobalhattam ugy igazabol. Egesz jo:D:D:D:D Egy auto sarvedojet mar suroltam...
nincs se horgom, se futóm... és utcai gumim sincs.
Tegnap 135 km volt, ma pedig 115 km!
Pyura-val nyomtuk ketten.
Nekem itthon.Sztem még oda leviszem szögessel,aztán jöhet a bütykös gumma
Bár a képek nem a legjobbak sajnos,de ahol tudtam,keresztbe gyííí!
(csak vicceltem)
Olyan gondom van ,hogy a Dr 125-ösömbe lefüstőlt az állórész és nem tom hol lehet ilyet beszerezni ,meg hogy kb: mennyibe fál egy ilyen? Köszi előre is!
(legalábbis az E-snek tutira!)
Ma Pyura kollégával egy tök jót motoroztunk!
Eladó! DRZ 400S
Csaó. Karcsi
Minden motort másra találtak ki az E változat az igazi terepre nem egy S változat ami jo terepre de igazábol utcai:
kellemes csalódásban volt részem a DR-z/S kipróbálása után....... TETSZIK
akié a motor, azért ezt vette meg, mert mondták neki több kereskedésnél, hogy az erősebb E "hamarabb" tönkremegy/széthullik
Tapasztalatokra volnék kiváncsi. DRZ-k ről azt hallottam, elnyűhetetlenek. Szervízigényük 0. Ez igaz 400 E-re is? Vagy csak a 40 pacis változatokra? Szeretnék egy mocit, ami elég erős endurózásra, supermoto-nak, de nem kell nagy munka szervízelésre. Wr 450-a nagy szerelmem, de rugalmas vagyok. Legalábbis suzuki irányában... :)
Én halogattam
Ha minden igaz,holnap jégen leszek vele Miskolcon!