mert a DRnek emg a DRZnek is ez a nagy hátránya a többi géppel szemben,hogy baszott nehéz az orruk sárba meg szántásba probádj ki egy DRZ-t meg aegy KTM-t a kettőnek köze nincs egymáshoz :)
miért pont az orrának a súlyával van bajod?
Szerintem úgy az egész motorból kellene lefaragni...
Bár ha megkapná az RMZ aluvázát, már helyben is lennénk szinte!
nekem tavaly márciusban nőnapkor tört el a lábam és májusra tudtam lábraállni
habár nekem csavarozni is kellett
mert a baleset után még1 óra hosszáig használtam, bírtam vele járni valószínű hogy be volt melegedve mert amikor pihentettem már nagyon fájt aztán kiderült hogy 2 helyen eltört meg össze is kell csavarozni, mert az erőltetés közben elcsúszott-legszarabb időszakom volt, de azért járó gipsszel motorztam
forrjon csak jól forjon össze :D mégeccer nem akarom a huzzuk helyre eljárást ..
kössz a jó kívánságokat midnenkniek remélem március végére a DR talira megint rendesen tudom majd használni ha midnen igaz 1,5hónap vigyázok rá eszek iszok minden okosságot azt meglesz asz reméljük ;)
forrjon össze rendesen a lábujjaimat ott húzták helyre lidocain után is majd meghaltam a fájdalomtól ...
szóval miost szurkolás,hogy jól forrjon össze .
meg idegbajt kapok,hogy holnap nem tudok emnni vizsgára:S
én is emeltem de nem tudtam már hova emelni meg keresztbe mentem már de az a csoda,hogy nem estem el lehet supermotos hajlamaim is vannak :D csak gyógyulna ez a francos lábam gyorsabban sok az a 1,5hónap :(
az fasza.jó gyógyulást.pihentesd sokat.
tavaly nekem is volt hasonló,csak nem elém,hanem belém kanyarodtak.balról jött.jobbra elrántottam gyorsan,de elért,bár felemeltem a lábam így én nem teszteltem axo csizmát autón
faszikám azt hitte sötétben,hogy az előttem menő autó után nem jön semmi és berántotta.az ő lámpája fel sem volt kapcsolva.hál istennek nem lett baj,csak a láncvédő tört el.
vigyázzatok nagyon!
gyerekek fox csizma jelesre vizsgázott ma kifordult elém egy kocsi 5méterre elém ... nem tudtam mit csinálni vészfék DR keresztbe Sada elkapja autó farát bal lábbal meg bal csizmával.
DRnek semmi baja csizmának is csak egy csatt tartó tört le . ellenben boka törés elég csúnyán lábfej törés 2lábujja törés dokibácsi azt mondta ha nincs rajtam ez a batár csizma valszeg nem kéne járkálnom többet.
szóval kocsi kaszni VS Fox én megsérültem de sokat védett bár nem autók ellen tervezték.
nekem most 1,5hónap pihi legalább szóval lehet a DR tali si tolodik március végéről de probálok gyógyulgatni nem akarom tologatni:)
biztonságos gurulást midnenkinek !
MINDENHOVA VEGYÉTEK FEL A CSIZMÁT!
Csak simán tesztre lett felajánlva. Gondolom bizniszt akar majd kötni a fickó... de ő úgy szokta, hogy először motorozni visz, aztán beszél a bizniszről!
A DRZ-nél is így volt! Bementem szétnézni és használt DRZ-t kerestem (1-2 évest - de csak bámészkodtam) erre meggyőzött, hogy mielőtt bárhogy is döntenék és mielőtt a részletekről beszélnénk, menjek el vele motorozni egyet az egyik nap.
Hát elmentünk...
aztán vettem egy új DRZ-t!
Én igazából egyébként majd az új DRZ-t várom, arra lehet, hogy idővel lecserélem a gépet. Az már valszeg aluvázas és injektoros lesz.
Az jó masina lesz majd!
Szerintem úgy az egész motorból kellene lefaragni...
Bár ha megkapná az RMZ aluvázát, már helyben is lennénk szinte!
"szerintem injektoros lesz" . .
Sajnálom, hogy így jártál!
Mihamarabbi jobbulást kívánok!
habár nekem csavarozni is kellett
mert a baleset után még1 óra hosszáig használtam, bírtam vele járni valószínű hogy be volt melegedve mert amikor pihentettem már nagyon fájt aztán kiderült hogy 2 helyen eltört meg össze is kell csavarozni, mert az erőltetés közben elcsúszott-legszarabb időszakom volt, de azért járó gipsszel motorztam
kössz a jó kívánságokat midnenkniek remélem március végére a DR talira megint rendesen tudom majd használni ha midnen igaz 1,5hónap vigyázok rá eszek iszok minden okosságot azt meglesz asz reméljük ;)
szóval miost szurkolás,hogy jól forrjon össze .
meg idegbajt kapok,hogy holnap nem tudok emnni vizsgára:S
igyál sok calcium,meg magnézium pezsgőtablettát.naponta sztem kétszer is,de egyszer legalább
tavaly nekem is volt hasonló,csak nem elém,hanem belém kanyarodtak.balról jött.jobbra elrántottam gyorsan,de elért,bár felemeltem a lábam így én nem teszteltem axo csizmát autón
faszikám azt hitte sötétben,hogy az előttem menő autó után nem jön semmi és berántotta.az ő lámpája fel sem volt kapcsolva.hál istennek nem lett baj,csak a láncvédő tört el.
vigyázzatok nagyon!
Jobbulást, gyógyulj fel hamar!
Rendben. Megütve nincs. Amikor tudsz, jössz, megnézed és ha tetszik elviszed. Aki hamarabb fizet, azé
DRnek semmi baja csizmának is csak egy csatt tartó tört le . ellenben boka törés elég csúnyán lábfej törés 2lábujja törés dokibácsi azt mondta ha nincs rajtam ez a batár csizma valszeg nem kéne járkálnom többet.
szóval kocsi kaszni VS Fox én megsérültem de sokat védett bár nem autók ellen tervezték.
nekem most 1,5hónap pihi legalább szóval lehet a DR tali si tolodik március végéről de probálok gyógyulgatni nem akarom tologatni:)
biztonságos gurulást midnenkinek !
MINDENHOVA VEGYÉTEK FEL A CSIZMÁT!
A DRZ-nél is így volt! Bementem szétnézni és használt DRZ-t kerestem (1-2 évest - de csak bámészkodtam) erre meggyőzött, hogy mielőtt bárhogy is döntenék és mielőtt a részletekről beszélnénk, menjek el vele motorozni egyet az egyik nap.
Hát elmentünk...
aztán vettem egy új DRZ-t!
Én igazából egyébként majd az új DRZ-t várom, arra lehet, hogy idővel lecserélem a gépet. Az már valszeg aluvázas és injektoros lesz.
Az jó masina lesz majd!