Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dr600 tudomásom szerint 89ig volt
90ben már 650es volt.
rendszámos?ha nem akkor gondolom olcsón adják.gondolj arra,hogy egy esetleges felújítás kb. kétszer annyi,mint egy kétüteműnél.márpedig az öregebb gépeknél megvan rá az esély,hogy hozzá kell nyúlni.
És ha hobbi célra van,gondolom enduroznál vele,arra pedig elég nehéz.de ez csak az én véleményem.vannak itt dr 600 tulajok,ők biztos jobbakat tudnak írni.
hali
nekem csak 350hez van meg a szelephézag,nemtudom,hogy megegyezik e.
A hátsó sárvédőd szépen meg van csinálva.Mire való eredetileg?
Ha találsz 4 csavaros 320as tárcsát,akkor szólj,mert nekem is kéne.vagy neked nem 4csavaros az első agy?
Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Szeretnék venni egy Suzuki DR 600 -t, ami 1990 -es évjáratú de nem tudom mennyire merjek bele vágni mert az ismerőseim mind azt mondják, hogy nem éri meg mert nagyon sok baja van/lesz ennek a motor típusnak. Nekem nagyon tetszenek!
Köszike már csak a 17 felni és a 320 tárcsa kell és akkor meg leszek vele elégedve.
hajrá remélem találsz :) én elviszem megsétáltatom most egy kicsit a DR-t a városba miután 1óráig mostam a homokot meg a sarat szegényről .
ja meg estek ki belőle kagylók :D nem tom ,hogy kerültek oda de vagy 3 darab kiesett mosás közbe .
Szió!

Még nem keresgéltem utána, most garázs ügyben nyomulok.
sikerült végül valamit intézni ülés ügyben?
szbandi!

http://216.37.204.206/xtremepo...

14-es pont, jet main (142.5)

/nem szentírás, mert a drzE fúvóka tévesen van leírva, ebben a robbantott rajzos kat-ban/
Szió!

Szép kis dokid van!
Csoki! Nem tudja valaki drz-s ben mekkora fúvóka van ?
http://www.maier-mfg.com/
nem tudja valaki,hogy itthon forgalmaz e valaki ilyen műanyagokat?
Sziasztok 250 se DR nél ki tudja a szelephézagokat szívónál és kipufogónál?
bontóban érdeklődj,biztos van.de fel is lehet általában újítani
hello!Mekkora a dr?600,vagy 650?nem tud valaki dr 650 hez hátsó központi rugót?
160E Ft volt a kuplungon kívül semmi baja nincs. Kaptam hozzá egy garnitúra utcai gumit amit valószinü el is adok mert nincs rá szügségem. Ja a még annyi hogy nem lehet viszgáztatni nincs papírja
Szia.
Bocs hogy érdeklödöm de menyiért vettél dr-t?Mijen állapotu?Kép?
Vasárnap hoztam haza a motort olajat még nem cseréltem de ez totál elcsúszik. Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Ismeritek a http://www.4strokes.com/tech/s... oldalt?
Egyébként én is nyitott dobot akarok rakni a gépre, ezért kérdezem aki átfúvókázta a karbit a fenti javaslathoz képest milyen fúvókákat rakott bele?

Üdv mindenkinek! SaraZ
Szia!
Csúszhat akár olaj miatt is!vagy ha nincs holtjáték a kuplungkarnál.
olajat lecserélted ahogy megvetted?
egyébként ha lamella kell pinkmotorsnál nézd meg: http://pinkmotors.hu/
12000egy szett kb.
dr600-ast vettem kuplung csúszik valószinű lamella baja van. Hol lehet alkatrészt szerezni vagy mi lehet még vele?
Haller!
Az én E-m be is 165-ös van.Sztem gyárilag.Előző gazdájánál volt rajta valami sportmotor karbondobja,lehet akkor tették bele,de sztem nem valószínű.Az enyém is fullad ,de csak amíg be nem melegszik.
hmm akkor 160as DR350be a 140es a legnagyobb nem gondoltam,hogy Zbe ennyivel nagyobb kell =/
de minél nagyobbat ;)
Helló.
A 140-es kicsi, mert amit kiszedtem 165-ös(igaz a service manuál 142.5-öst ír). Nem tudom, hogy a 165-ös gyári-e? Igaz, ott van a szám mellett a Keihin logo is, ezért úgy vélem gyári.
Arra gondoltam, hogy esztergáltatok pár fúvókát és belövöm 175, 180-asra, azután próba.
Mégegyszer NEM szeretnék visszahullani a hegyről, mert Doktor Zéé befullad! :)
Ma motoroztam egy egészen jót!
Van tőlünk nem messze egy egészen jó kis terep (nem túl hosszú és nem is túl bonyi... de vannak benne kis könnyed huplik, amiken jól lehet dobálni / emelgetni az elejét... és 1-2n még ugrani is lehet. )
Na ott voltam kint... és néhány oda-vissza után bizony jól ki lehet fáradni.
Aztán kerültem egy kört egy - számomra - új területen - szintén a közelben.
Jót csapattam!
Sajna csak ca. 1 órányit... ugyanis elég későn jutottam csak ki. (fél4-kor tudtam indulni)

De nagyon jól esett!
140est rakjál bele akkor jó lesz ;)