mi voltunk az ősszel... illetve talán december elején.
Szoktatok oda járni?
Igaz, mi endurokkal és quadokkal (5en) mentünk fel oda terepen...
szétnéztünk, pihentünk egyet és indultunk haza.
Én akartam egy télit is csak érdeklődés hiányában :P
de tavaszra lesz sztem március április és úgy érzem megint a mátrában de ahoyg a tböbiek megálmodják ;)
ja csak jól lekell kötözni :) meg gyorsabb is általában.
meg miután odaértetek megnézni,hogy mik akadtak bele :) haveromék triatlon versenyre vitték a bicikliket futón és egyik bicikli fogott egy maradat a külöivel
mi is úgy mentünk fel takival szegedről mátrába a DR talira :) befeleztük a benzint nem is fáradtunk el volt erőnk fenn motorozni meg a gumik se koptak :)
DR csak :P a Z már nem fér hozzá :)
hát nagyra nöttem de felvan rakva maxra a hátsó telo de még így is teli talpazok mindkét oldalt
de magasabb endurót még nem nagyon láttam .
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
de már vadászom a köv áldozatot csak gyüjtögetni kell egy kis pénzt FMF kipuffról kinek mi a véleménye? havernak a KTMen ez van és szépen muzsikál.
valamikor szeptember-október körül volt 2 srác Kakucson DR 250-es gépekkel, nem motoztak hanem csak nézelődtek.
Esetleg valaki nem tudja kik lehettek? Gondolom a környékben lakhatnak.
tutira mentem a legnagyobbat vettem 15ös USA méret amúyg is nagy a lábam 48as és gondoltam a legnagyobb már csak jó :)
a doboza alapján a 15ös USA méret valami 51es méret lehet de netes táblázat alapján meg 49es,de
mászkáltam benne és nem tör szóval jó csizma :)
nem én itthon vettem 59900 ért nem volt olcsó de nagyon jó bokacsuklós(mozog a bokája)nagyon kényelmes benne menni! nekem bejött