Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne próbáld ki!
Aztán rossz lesz felülni a dokira.Tapasztalat,nekem volt szerencsém
Sziasztok Az első fogaskereket tartó anyához, hányas méretű kulcs kell?
Képzeljétek, ma keresett a helyi Suzuki kereskedő (motor), hogy van egy RMZ 450 (K8)-as teszt motorjuk.
Állítólag baromi jó a gép (mondjuk a cikkekben is dícsérték).

Valamikor az elkövetkező hetekben majd kipróbálom - csak legyen egy kicsit jobb idő .
Eléggé kíváncsi vagyok rá!
nekem szimpatikus a cucc!
Viszont ehhez kell egy új féknyereg is, ugye?
Szia!
Azt egy lemez alátét fogja!Ami elmehet rajta.néha utána kell húzni!(pl ha sárban mentél )megragad a sár erőlködik stb.Hol folyik az olaj?A fogaskrék tengelyéről?Hm?talán ott egy tömítés van de annak nem szabadna.
Üdv DRes és DRZ-s kolegák!

Lenne egy eladó SM szettem szét állapotba, 95%os gumikkal Tárcsákkal, lánckerékkel, eladó.

Irányár: 80 mátyás - alkudni kötelező
ja jóvan linket nemnéztem bocsi
és sada merrefelé lenne ez a túra mégis? honnan indulna bővebb infó érdekelne
A lánckeréknél?Azt egy ráhajtott lemezalátét biztosítja elvileg.Ha szerencséd van,csak bevitt a szimmeringhez valami koszot,ha nincs,akkor cserebere
tegnap úgy jártam a drz-mel, Hogy azt a csavar anyát, ami az első fogaskereket tartja a hején, el hagytam. plussz, folyt az olaj a tengely mögül. Mien gyakran kellene elenőrizni ezt a csavart? Azt nem értem, hogy lazúlhatott meg?
Orni köszi az infókat, de az áttételszámítást én is vágom. Igazából technikailag kérdeztem, hogy az első vagy a hátsó lánckereket érdemes cserélgetni!
jajjj bazzeg tiszta iskola
Szia Szaraz

A lánckerék áttétellel kapcsolatban. Ha mondjuk, veszel egy DRZ-t aminek, tegyük fel a gyári áttétele 14/44 akkor az általános iskolában tanult egyszerű kis matematikával kiszámítható egy más áttétel/sebesség értéke.

Tegyük fel, hogy 14/44 aránnyal a végsebesség 130 Km/h. Vegyük azt, hogy nem akarunk terepezni, úgyhogy gyorsítani akarunk a gépen. Beszerzünk előre egy 15-ös fogaskereket, és meg szeretnénk tudni, hogy ezzel milyen végsebességet tudunk elérni.

Képlet: 14:130~15:?
Magyarul. A beltag szorzata (130*15) egyenlő a kültag szorzatával (14*?).
130*15=1950
1950/14=139,28

Kerekítve, az a DRZ ami 14-es első fogaskerékkel 130Km/h –al ment, az egy 15-ös fogaskerékkel 139-et fog produkálni. Természetesen a hátsó lánckerekek számításánál is él a képlet…

Remélem, tudtam segíteni…
Ezt is koszi, erdekes fejtegetes... De ezek marhadraga olajok:D:D Mondjuk elhataroztam h mindenbol a legjobbat adom neki de azer ennyire megse, meg versenyzo se vagyok:D:D
koszonom! Te milyen surun csereled le?
Hi! Előre leszögezem, h nem vagyok szerelő, nincsenek gyakorlati tapasztalataim, csak a netről tájékozódtam:)
Állítólag mindegy, h milyen márkájú olajat teszel bele, ha a viszkozítása és a teljesítményszintje megfelel az előírtnak.
Viszont ami igaz,h a castrolt mostanában (mióta a bp felvásárolta) sokan "szídják". Régebbe az volt az etalon olaj, de mostanra leromlott a minősége.
Találtam egy olajtesztet, bár ebben csak verseny olajok vannak, a drz-be meg nem az kell:)
http://www.mami.hu/pdf/Olajtes...
http://www.mami.hu
/pdf/Olajtes...
Én Castrol Actevo-t használok.Nincs rossz tapasztalat vele,olajbolt.hu-n elég jó árban van...
Fogalmam sincs, de ha lesz segítségem, akkor bizti.
úgy van,hoyg 3időpont és az lesz a elsődleges ami midnenkinek jó :) hozzászólásban írd be magad a listába ahoz a dátumhoz ami al egszimpibb vagy ha mind a 3om jó akkor mindháromhoz :)
SMről azért 2-3óra alatt átszerelsz endurora nem ?:)
Én szeretnék menni mindenhova , csak attól függ mennyire lesz már supermotos idő.

Elvileg feliratkoztam!
írd be magad valahova a listába :) motorozz.hu fórumba vagy a túrákhoz az lesz a mérvadó lista
Rókalányka :) és persze minden DRes és DRZ-s érezze magát meginvitálva :)

március 14 . Sada,Ess,Taki
március 21. Sada,Ess,Taki
március 28. Sada ,Ess,Taki

http://www.motorozz.hu/main.pl...

itt tessék jelentkezni aki akar jönni és választani egy időpontot ami a jövőbelátással legoptimálisabb azért is van 3időpont,hogyha véletlen az időjárás közbe szólna de reméljük szép enduros időnk lesz :)

kedvcsinálonak 2kép az őszi találkáról .
több kép enduro.extra.hu tessék jönni aki ráér és endurozna egy jót :)
értem
Igazabol jelenleg nem. En tutinem. Minden penzem rament a gepre, raadasul ugy kezedem h holnap megyek beszelni szervizzel:D:D:D Szal ha majd lesz ra keret, akkor nemlennerossz... Olajra javaslatokat meg mindig varom:D