bassszuss.... kivagyok, mint a liba! Hulla fáradt vagyok... . .
Egy közeli cross pályán egy fazon edzést / oktatást tartott. cross suli!
BAROMI JÓÓÓÓÓÓÓ!
elvileg 4 órás volt... KO vagyok!
Ilyenekkel kezdtük, hogy kanyarodás - körbe-körbe - egészen kis ívben (kb. 1ben).
7 motorral voltunk... szinte egymást értük, akkora körben voltunk...
na. Itt csináltunk olyat, hogy állva bal kéz a levegőben... aztán állva bal kéz, bal láb a levegőben! Na ez volt már baromi nehéz! Persze mind ezt körbe-körbe menés közben... egy füves részen, amit közben mi már jó keréknyomosra kijártunk. . . .
Az egészen a helyes testtartás és az egyensúly megtalálásáról szólt! Nagyon coool.
Aztán volt gyorsítás - lassítás (helyes testtartás) gyakorlása is...
Aztán volt első fék határainak gyakorlása - hátsó kerék megemelésével (orrkerekezés).
Állat-állat-állat!
Végül a pályán fejeztük be, ott gyakoroltuk a kanyarokat... és persze ugrattunk is!
Ertem, koszonom:D A masik problemara nincs otleted?:D:D Valaki mondott vmi csavart a karbin, amit ha kicsavarok kifolyik a bengaa karbibol... Ezen lehet ilyen? es ha igen akkor hol?:D Total nemertek a motorokhoz, erre kifogok egy ilyet:D
Tegnap meg nem folyt semmi! A csonel a bilincs teljesen laza volt, visszahuztam, egyik csavaron is lehetett huzni, de meg mindig csopog. A vizpumpa aljanal valahol... Draga ez a tomites cucc?
Tegnap hoztam haza drz-e met es masokkal szemben eddig nincsenek jo tapasztalataim! Az elso problema: Eloszor minden ok volt vele, majd ugy 15km utan elment az alapjarat. Mind1, ra 1 orara megint ok. Megyek vele ujra, leallt. Ha beinditom csak szivastoval megy, ha visszanyomom van alapjarat de gazfroccsre azonnal megall... Ez mitol lehet? Ja mara pedig folyat a vizpumpanal a fagyallo...
Segitsen aki tud please!
Az egyik barátom szeretne venni egy suzuki rm 125 max650000ft ha tudtok valami megbizhatot irjatok!
de pl. Parilla, MotoCross Outlet szintén esélyes lehet...
Érdeklődnék,hogy Suzuki DRZ 400 E (2000)-hez hol tudok idomszettet vásárolni?
amint lesz motor én is elkezdem ezt a tréninget
és járni akarok rendszeresen.
És persze egyedül is gyakorlom majd!
Egy közeli cross pályán egy fazon edzést / oktatást tartott. cross suli!
BAROMI JÓÓÓÓÓÓÓ!
elvileg 4 órás volt... KO vagyok!
Ilyenekkel kezdtük, hogy kanyarodás - körbe-körbe - egészen kis ívben (kb. 1ben).
7 motorral voltunk... szinte egymást értük, akkora körben voltunk...
na. Itt csináltunk olyat, hogy állva bal kéz a levegőben... aztán
állva bal kéz, bal láb a levegőben! Na ez volt már baromi nehéz! Persze mind ezt körbe-körbe menés közben... egy füves részen, amit közben mi már jó keréknyomosra kijártunk. . . .
Az egészen a helyes testtartás és az egyensúly megtalálásáról szólt! Nagyon coool.
Aztán volt gyorsítás - lassítás (helyes testtartás) gyakorlása is...
Aztán volt első fék határainak gyakorlása - hátsó kerék megemelésével (orrkerekezés).
Állat-állat-állat!
Végül a pályán fejeztük be, ott gyakoroltuk a kanyarokat... és persze ugrattunk is!
A kis DRZ-m jól szolgált!
Tegnap hoztam haza drz-e met es masokkal szemben eddig nincsenek jo tapasztalataim! Az elso problema: Eloszor minden ok volt vele, majd ugy 15km utan elment az alapjarat. Mind1, ra 1 orara megint ok. Megyek vele ujra, leallt. Ha beinditom csak szivastoval megy, ha visszanyomom van alapjarat de gazfroccsre azonnal megall... Ez mitol lehet? Ja mara pedig folyat a vizpumpanal a fagyallo...
Segitsen aki tud please!