Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ezzel csak annyi a bajom, hogy amikor vettem az én csizmámat a harmadik márka / csizma volt az, ami tökéletesen passzolt és baromi kényelmes lett. A többi az keményen törte a lábam...
Én StylMartin csizmát vettem.
Ez nekem nagyon bejött.

Bár, ha előtte a pontos méretet felpróbáltad itthon... akkor úgy jó lehet.
jól néz ki te is ebayről vetted?
ha lehet kérdezni neked mennyibe fájt ?
nekem ez a fox nagyon megérte az árát legalábbis meglátjuk mennyit bír de azárából itthon 2őt vehetnék majdnem :)
ez nem jó remélem ez jó lessz
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
kösszi. Remélem bírni fogja

Szaraz 18
Ebayről van 100$ meg 70$ a posta ebay.com fox pro beírod és általában van eladó ;)
cső!
mennyibe dobták a csizmádat?
Szia!

nekem meg megjött a csizmám 17én adták fel USAba ma már itt volt :) megyek betörni ;)
Sziasztok! Eladnám K7es Drz-m,2006.10.08as, rendszeresen szervízelt, szép állapotban, megbízható motorral! Hobby célra használt,jegyzett 2500kmer-rel. Ha valakit érdekelne kérem jelezze.
az a dekni védő kellene róla :)
Ha Dr kinézetéről van szó,nekem ez az egyik etalon:
mivel és hogyan hegesztesz?
Ha elfogadsz egy tanácsot,gyorsan kivered a fejedből az idomfestést.
Ha karcos,vagy ilyenek és amiatt akarod átfesteni,akkor csiszold meg vízpapírral,aztán meg políroztasd fel.Alacsony fordulatszámú géppel.
a festés sosem lesz tuti.dőlsz egy nagyobbat és bereped stb.
A maier meg gyárt utángyártott idomot,csak az amerikai.
Az első 2.75-ös,a hátsó 4.25-ös.
http://img123.imageshack.us/im... ha már DRek ez egy szép darab lehet én is átfestem az enyimét bár akkor a müszakijában is átkellene íratni asszem =/
valaki tudja,hogy érdemes müanyag idomot festeni? mert nem hiszem,hogy K1es idomszettet tudnék szerezni olcsóba :(
milyen dobot raksz rá ?:) én nyárra akarok valami új nyitott dobot a gyári herélt elég "bénán" néz ki már amennyire ez számít enduronál :D de csak jobb lenne valami króm vagy matt cuccos arrow vagy most FMFen töröma buksim amcsiból 30-40ezerért lehet ebayről már szerezni azt azoknak bitang szép ahangjuk
majd a hétvégén még beleheggesztek a sárvégőbe egy kis darabot hogy takarja vázat is,de most a dob a fontosabb.A tieden milyen szélesek a SM felnik?
A tiéd miatt írtam,hogy ha jó állapotban van,akkor érdemes gondolkodni rajta.
Elhiszem.Én is egy napig farigcsáltam.A garázs előtt tiszta műanyagforgács lett minden.
Az enyém drz-re való,de a tiéd jobb lett sztem.
Én nem törtem el az enyémet,csak supermotohoz így jobban illik sztem a segge:D
télleg jól néz ki :)

bár én amíg épp a saját hátsóm nem akarom lecserélni szeretem a DRnek a seggét :)
A tieden gondolkodom
Honda cr 250f re való de egy csomót faragtam belőle és még pótolnom is kell bele mert a váz kicsit kilátszik
.
Szia!
Szerintem meg eléggé megbizhato gépek,én két éve használom és egyszer vittem el szelep beállitásra meg olajat cseréltem benne amugy mindig indult nem volt vele gond.Ha érdekel én eladom az enyémet mert a haverok átáltak a rendszámos endurokra hogy tudjanak menni turázni ugyhogy én is vettem egy rendszámos honda xr-t.Ja,250000Ft az irányár,ez alkuképes.Itt egy kép rolla,de az aprohirdetések között megtalálod.
Szevasztok!

Lenne egy kérdésem, létezik k6-os DRZ-S sárga-kék színben?
Mert én sehol sem találok, csak E set.
Tehát róla van szó, csak S-es ben!
Szóval létezik?
persze ha jó állapotban van,akkor nem kell rá sokat költeni,és tovább bírja mint a 2T